Še nihče,ki je komentiral ni pogruntal za kaj v bistvu gre. Zmeraj je v ozadju denar!!! In tako je tudi tukaj. Odgovorni so predpostavljeni,torej vodstvo. Sebi so zrihtali plače,na okencih pa najbrž delajo za minimalca (sklepam).Delo zahteva znanje tujega jezika,delavci… ...prikaži več na okencu pa ne dobijo nič. Vodilne "boli lulček",ker jih zanima samo svoja rit in stolček in se delajo "tri opice", in krog je zaključen,stanje pa "zabetonirano".
Sem bil letos v Franciji na dopustu (Normandija in Bretanija). Nihče ne zna angleško, niti v lokalih ne. Pri eni nastanitvi pa je gospa prefektno znala Angleščino - upokojena učiteljica angleškeha jezika v franciji. Tako pač je.
tudi v italiji ne in še marsikje,pa se nobeden ne razburja,zakaj bi morali govoriti angleško,kdo h komu pride
Kako pa bodo znale angleško,će še slovensko ne znajo
Naj si plačajo prevajalca, če imajo težave z uradnim jezikom v državi.
Ja dajmo zajebavat tujce čeprav rabijo samo pomoč!?
Ali pa naj dajo zaposlenim dodatek za dvojezičnost.
Na upravnih enotah pa 100% obvladajo čefurščino jim je bolj kot ne problem slovenščina.
Zdej, ko bo naval pofukanih židov, bodo morali vsi na UE govoriti hebrejsko in moški nositi na glavi "omleto" in imet kodrčke!
Pa zaposlene morajo nositi đihab
Pravilno, naj se poberejo v svojo državo ali pa se naučijo slovensko
Absurdno je, da nekateri niti slovensko ne znajo (ali nočejo) , čeprav živijo pri nas dolga leta !
Še nihče,ki je komentiral ni pogruntal za kaj v bistvu gre. Zmeraj je v ozadju denar!!! In tako je tudi tukaj. Odgovorni so predpostavljeni,torej vodstvo. Sebi so zrihtali plače,na okencih pa najbrž delajo za minimalca (sklepam).Delo zahteva znanje tujega jezika,delavci… ...prikaži več na okencu pa ne dobijo nič. Vodilne "boli lulček",ker jih zanima samo svoja rit in stolček in se delajo "tri opice", in krog je zaključen,stanje pa "zabetonirano".
Točno to je. Jaz za minimalca tudi ne bi.
Zaposleni sovietski YUanalfabeti ki mislijo da jih razume cel svet
od kod ta fama, da je angleščina glavni sporazumevalni jezik. v EU sta samo dve državi, Irska in Malta, kjer je angleščina uradni jezik...
Zato, ker so Američani butasti in znajo samo Angleščino, vsi ostali pa se njim prilagajamo. Žal.
Šiptarski jezik na upravni enoti veliko bolj pride prav.
Sem bil letos v Franciji na dopustu (Normandija in Bretanija). Nihče ne zna angleško, niti v lokalih ne. Pri eni nastanitvi pa je gospa prefektno znala Angleščino - upokojena učiteljica angleškeha jezika v franciji. Tako pač je.
Znanje tujega jezika ni pogoj, za dvo ali več jezičnost pa je treba dodatek k plači. Jaz za minimalca tudi ne bi.
,Zato je moje geslo,,,,kdor voli levake ali golobiste ta je TESLO,,,
To je geslo Bedaka, ki voli Udbaškega Janeza.
Morda ne Janeza, sigurno pa ne Goloba.