Slovenija
15 ogledov

FUDŠ: Viranta prehitel še SLS

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • lanzur 13:05 02.december 2011.

    levica obeša slovenske, desnica pa vatikanske zastave

  • telefonist 14:35 02.december 2011.

    narod si bo pisal sodbo sam. kar se bo odločil

  • francek 17:35 02.december 2011.

    VSA EU SE OBRAČA PROTI DESNI POLITIČNI OPCIJI ČAS JE, DA TO STORI TUDI SLO. VEDNO KADAR SO BILI LEVAKI NA OBLASTI JE BILO GOSPODARSTVO V K.... (MILO REČENO).

  • R1789 18:22 02.december 2011.

    Država je v pi..., ljudje pa govorite o zmagi. Ne glede kdo zmaga naj utihne pa se spravi delati v korist države in njenih ljudi!!!!

  • Marko Rossi 19:51 02.december 2011.

    kr obrni se desno, ampak tudi ti si v K.... (realno rečeno)

  • Marko Rossi 19:52 02.december 2011.

    jest bom obesil partijsko zastavo, zate me pa B:K:

  • Marko Rossi 19:53 02.december 2011.

    več kot ostali - POŠTENOST

  • KOJAK 20:04 02.december 2011.

    Se strinjam... na tvoje mestu bi volil za SDS svoje mnenje pa zadržal zase. V SDS imajo seveda samo ljudi iz gospodarstva, take kot je bil npr. Lovšin v obdobju 2004-2008.

  • matt5 21:02 02.december 2011.

    cela-pametna-evropa se ukvarja s problemom reševanja gospodarstva mi polbalkanci pa koliko ima kdo na banki,si levi ,si desni,si plačal klobaso ali ne,oz. kdo jo je plačal....sami butli smo da veste!!!!!!!!!

  • slovenec 11:50 02.december 2011.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v;=AtcnBC0L9O8za vse ,ki podpirate Jankoviča in druge malo si osvežite spomin kam so nas pripeljali ti,ki so nam vladali zadnji mandat plus katere je na veliko podpiral prav Jankovič sedaj pa bi naj še premier bil in ...prikaži več bo nam elita dalje kradla in nas z krediti dalje zasužnjevala!Pa še to a ni sumljivo,da Kučan vedno ve toliko povedati prav on je najbolj kriv,da je Slovenija zdaj tu kot je a ni on obljubljal druge Švice bil je prvi predsednik in od takrat Slovenija samo tone očitno ni sposoben! Sedaj pa podpira Jankoviča hudo bo! Premislite kaj hočete Evropo ali Balkan? Evropa je prihodnost treba bo stopiti na vlak,ki ne bo imel toliko vagonov kot sedaj upajmo da nas ne odklopijo in dajo v drugorazredne Evropejce Nemčija,Francija,Avstrija,Belgija,Nizozemska,Luksemburg, in mi ali pa ostala Evropa in mi? Odločitev je vaša to je samo moje mnenje jaz se bom vedno znašel in poskrbel zase ampak mi ni vseeno za mojo prelepo d

  • MIR 12:46 02.december 2011.

    Bralka Dela Mateja Žibart piše o spominu na mandat Janeza Janše, ki sejekončal leta 21. novembra 2008:ssVčasih se človek vpraša, ali smo Slovenci res popolnoma apatični ali pasmo brez zgodovinskega spomina. Mandat vlade Janeza Janše ...prikaži večza Janše se vendar nizgodil v pradavnini.ssČe tudi mene spomin ne vara, je bil ves Janšev mandat v znamenju težavStrojanove mame, inflacije, ki je pojedla moje prihranke, pojavatajkunov,ki so izčrpavali našo državno banko, megalomanskega projekta Patria, kinosi madež podkupljivosti in meče slabo luč na vso Slovenijo, ropastoletja v SKB banki ...ssDnevne novice so bile zabeljene s prerivanjem hrvaških ribičev vPiranskemzalivu, ko so spuščenih hlač kazali svoje premoženje, pa hitelinastavljati školjčišča v naše morje. Uspeh druženja s Sanaderjem, pač.ssNezadovoljni novinarji so pošiljali peticijo v Evropo, filmarji

  • Franc Bukovec 12:55 02.december 2011.

    Če upoštevam tvojo logiko, si sila pristranski. Kritiziraš Jankovića, pa Kučana. Kao mafija in lopovi. Dobro. Nekaj je res in nekaj je zagotovo spornega tudi pri teh dveh. Pa poglejmo “tvoj” Zbor za Slovenijo - SDS (Janša osumljen vojni profiter ...prikaži več (za mene je lopov prve klase, v nasprotno me nihče ne prepriča), zaničuje sodišče, spremenili bi ustavo sebi v prid, ponarejajo proračun, da izpadejo uspešni, ponarejajo dokumente zoper predsednika države itd itd), NSI (podpirajo ustanovo RKC, katere člani zganjajo pedofilijo in ustanovo, ki je namesto duhovno, kapitalsko naravnana - se spomnimo Zvona 1, posojanja denarja SDS-ovim članom in podobno); na častnem sedežu sedi Popovič – “poštenjačina” prve klase. Več afer ima za sabo kot pa vsi skupaj v Sloveniji. Dejstvo je, da če smo na Balkanu, potem smo in to vsi skupaj in ne da mečeš v koš “poštenih Evropejcev” Janšo & Co, vse drugo pa med Balkan. Ne rečem da je Jankovič pa pošten, samo prosim ne Janšo imet za poštenega in Evropejc

  • Dixon 18:26 02.december 2011.

    O stranki SLS in Žerjavu bi lahko diskutirali na dolgo in široko. Svojo kredibilnost je zgubila ko sta jo vodila brata Podobnik. No, resnico na ljubo, Žerjav ni nič boljši. V strani se na vse spoznajo,z vsakim gredo v koalicijo,špilajo ...prikaži več mirovnike,drugič zafrkavajo carinike,dozirajo vsakega po malem,z vsem in vsakim soglašajo,raje imajo leve kot desne,pri njih je vse je relativno,....

  • rogg 12:30 02.december 2011.

    Predsednik je res bi, se pa vprašam, koliko je lahko kriv s predsedniškimi pooblastili, ki veljajo pri nas ?

  • kuki11 13:01 02.december 2011.

    Rdeči, ni vam več pomoči. V ponedeljek imamo praznik. Obesimo slovenske zastave, naj plapolajo v čast ZMAGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Dixon 18:26 02.december 2011.

    Virantova lista ne ponuja ravno veliko, mojega glasa ne dobijo. Zakaj? Sami načelniki, državni uslužbenci, sodelavci iz Ministrstva za javno upravo. Od teh res ni za pričakovati reform, kvaletitnih gospodarstvenih premikov. Težko, težko razočaranje .... in to v času, ko ...prikaži več je Slovenija v težki krizi, nam Virant ponuja 3. ligo lokalnih politikov.

  • Miran Novak 19:59 02.december 2011.

    Slovenske zastave levičarji še , danes ne priznavajo ! Oni prisegajo ,na rdečo cunjo prepojeno s krvjo pobitih sodržavljanov ,po koncu vojne ! Drugje po Evropi je zavladal mir ! Stalinistični eskadroni smrti ,pa so morili ,kot pobesneli ? Okupatorji ...prikaži več jim niso ,segli niti do gležnjev ?

  • MIR 12:53 02.december 2011.

    Bralka Dela Mateja Žibart piše o spominu na mandat Janeza Janše, ki seje končal leta 21. novembra 2008:Včasih se človek vpraša, ali smo Slovenci res popolnoma apatični ali pasmo brez zgodovinskega spomina. Mandat vlade Janeza Janše se ...prikaži večJanše se vendar ni zgodil v pradavnini. Če tudi mene spomin ne vara, je bil ves Janšev mandat v znamenju težav Strojanove mame, inflacije, ki je pojedla moje prihranke, pojavatajkunov, ki so izčrpavali našo državno banko, megalomanskega projekta Patria, kinosi madež podkupljivosti in meče slabo luč na vso Slovenijo, ropa stoletja v SKB banki ...Dnevne novice so bile zabeljene s prerivanjem hrvaških ribičev v Piranskem zalivu, ko so spuščenih hlač kazali svoje premoženje, pa hiteli nastavljati školjčišča v naše morje. Uspeh druženja s Sanaderjem, pač. Nezadovoljni novinarji so pošiljali peticijo v Evropo, filmarji so zastali v krču zaradi nesposobnega ministra, sodniki so stavkali do prihoda

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.