Magazin /magazin/vip
35983 ogledov

Gal Gjurin: "Spletni koncerti so kot sek* s petmi kondomi"

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 10:21 13.junij 2021.

    Edina kritika Gjurina. Če ne mara speltnih koncertov je vedno moznost poceti še kaj drugega, ko vegetirati na socialni.

  • Detel5ica 17:21 13.junij 2021.

    Saj večina teh glasbenikov vleče tudi socialo. Koncertirajo veliko v gotovini. Zurk ne manjka, imajo se fajn, da bi se dokazali tudi v tujini, je za njih "prenaporno"

  • Avatar @narhist
    @narhist 13:22 13.junij 2021.

    No, če znese, da se zapelje v Kanado obrat jablano za hišo...

  • Albatroz 11:09 13.junij 2021.

    Hočeš povedati da krovec, zidar, …ki dela v dežju soncu na mrzlem vročini, ki se vozi na delo 1000 kilometrov celo noč 4 dni v mesecu vidi družno in je plačan 1500€ na mesec da je enako uvrščen na lestvici ...prikaži več ki mi je nujna preživetja. Ne vozi se z letalom in nima udobnega stanovanja pa zaslužek je veliko manjši zato ne napevati z kulturo ker je vsak kulturen zraven odgovornega dela

  • rd2dmk2 09:57 13.junij 2021.

    bi naredil primerjavo.. pek in muzikontar. pek mora vsako jutro najprej zbudit petelina, potem pa zamesit testo in se lotit peke, pa pazit da je kruh in žemlje super, drgač gre vse pujsom. muzikontar en dan spiše rime, drug dan ...prikaži več note, tretji dan snema v studiu, četrti dan pošlje cd-je naokli in potem gre žurirat. na račun mu pa letijo denarčki, vsakič, ko se nekje sliši njegov špil. in dnar mu leti tud 10 let po tem, je spacal tiste svoje rime. kaj pa pek dobi po 10 letih ?

    • jakec1575 10:06 13.junij 2021.

      stari, vabim te, da se naucis en instrument in oddelas 10 tisoc ur trdega dela, potem dejansko napises rime, ki niso so govedina za v sekret, potem v svetu konkurence napises originalen štiklc, ki ne bo kozlarija, gres v studio ...prikaži več in zadevo odigras 50x brez napake, sestavis aranžma, najameš in dobis termine ostalih glasbenikov, da ti posnamejo ostale instrumente in placas mastne denarce da ti to studio posname. Cdji se ne senmajo vec. albumi se ne delajo vec. singli na psletnih patformah.

    • jakec1575 10:09 13.junij 2021.

      Od tega 1dolarja se ne da ziveti, ker v Sloveniji vsi na črno vlecejo dol plate in single. Najveckrattaksni kot ti, ki nimajo nobenega spostovanja do tujega znanja in dela. Kar seveda takemu glasbeniku povzroci krajo intelektualne lastnine in zasluzka. ...prikaži več Kot bi ti zastonj vsak teden raztalal 900 od 1000 žemljic. Glasbeniku ostanejo koncerti. Gostilna podcenjujejo in placujejo mizerno, solo koncetri v dvoranah pa so zahteven projekt. Placas prostor, pripeljes vso opremo sabo, delas tonsko.

    • jakec1575 10:11 13.junij 2021.

      In na koncu se taki kot ti pritozujejo, da je 10€ prevec za koncert. Nisem glasbenik, a jih spoštujem. težak kruh. Ti seronja pa se zamsili preden bruhas neumnosti ven. Glasbeni kruh je eden najtezjih. Ne samo produkcijsko ampak tudi ...prikaži več zaradi konkurence in veliko sranja, ki je na trgu. In zaradi corone so zelo nahebal. Zato seronja raje zapri

    • krucefiks 17:37 13.junij 2021.

      rd2dmk2 ,najbolj butast komentar danes

    • rd2dmk2 22:09 13.junij 2021.

      ti bom prevedel Jakec tisto od ASAF-a "nekega dne bova stara in pomisli kake štorije bova lahk pripovedovala". res težko besedilo, ampak zame špica.in ja znam igrat na inštrument, in imam vinilke in cd-je in dvd-je tudi in ne boš ...prikaži večboš verjel originalne. in rad imam dobro glasbo uživam v perGyntu, Vangelisu, rad poslušam King-a in Boss-a, in vem kolk je moja duša vesela tega kruha. ti pa jutri, ko boš kupil kruh, daj zraven še 1€ , za tistega od lan.pa ponavljal vajo, tako kot pek vsako jutro

  • Albatroz 08:11 13.junij 2021.

    Glasba zržki kruh? Žuranje vsako večer. Kaj pa naj rečejo tisti ki nimajo za tri dni rezerve denarja delajo dve službi brez plačanih prispevkov in letalo poznajo iz slik, ne pa da bi se vozili kot razvajeni otročki in se ...prikaži več bogatili na slavi staršev.

    • jakec1575 10:17 13.junij 2021.

      zurajo tisti na drugi strani koncerta. Omejeni umi vidijo samo eno malo slikico celotnega kruha in industrije. Ne vidijo neskoncnih vaj, kreativnih blokad, nespanja... Res kot bi rekel ITjevcu, a sej cele dneve neki brezveze sedite na kompih in pol ...prikaži več ven vrzete neko brezvezno aplikacijo, ki vam prinasa milijone brez truda. Resno?? Vsak poklic razen nekvalificiranih je intelektualno in organizacijsko tezak. Nekvalificirani pa so tezki zaradi rutine in ponavljanja istih fizicnih gibov.

  • lara4 01:16 14.junij 2021.

    Delomrznež - fuj. Izgini v Kanado in tam ostani!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.