Slovenija
14808 ogledov

Gasilec Sandi še brez denarja, na sejo oba s partnerko prišla z odvetnikom

Komentarjev 33
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Jernej65 16:56 12.november 2023.

    Nikoli in nikdar nisem in ne bom doniral denarja nekomu, ki ga osebno ne poznam in skozi nekega posrednika. Do sedaj sem pomagal samo ljudem, ki jih poznam in vem, da potrebujejo pomoč. Zlorab okoli doniranih sredstev je toliko, da kar glava zapeče.

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 06:47 13.november 2023.

      Se strinjam,tudi sam raje osebno doniram,kot sem naredil v primeru Sneberj,kjer sem s kombijem pripeljal pijačo in hrano!!!

    • cene12 07:47 13.november 2023.

      Ljudje niso darovali njemu, kjer so ga mediji prikazali do pasu v vodi,darovali so za njegovo družino in njihovo unučeno stanovanje.

  • pravičnik77 17:04 12.november 2023.

    to je razlog da ne doniram nikome ništa, pa tud sam na ta način ne želim nikoli dobit ni centa... mater, nekateri si že brez poplav ne morejo zgradit svoje hiše, drugim jih pa gradimo, ker svojih stvari niso primerno ...prikaži večo (špekulativno) zavarovali... sramota id države

    • Ender3 19:44 12.november 2023.

      Bilo je nekoč še v prejšnem sistemu. Naprimičnin željni lastniki so si najeli posojila...in prišla je denominacija in posledično so plačevali smešne obresti. Prav po suhem tudi s pomočjo države so prišli do lastnine. Sedaj obresti bankam nalaga ECB samo ...prikaži več in zgolj na škodo posojilojemalcev.

  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 15:23 12.november 2023.

    Mediji vedno naredite sranje...Takšnih gasilcev je bilo na desetine, večina njih v bolj nevarnih situacijah...In mediji seveda greste pisat bebavo zgodbo o nekem junaštvu...Vsekakor ni fer, da nek medijsko izpostavljen "gasilec Samo" dobi takšno vsoto, ostali pa nič...Itak pa je ...prikaži veče iz načina "delitve plena" jasno, da gre za okolje kjer empatija usmerjena le v denar...

    • Vasilij Vasquez 15:49 12.november 2023.

      Mel je srečo, da se je ob pravem času pojavil pred kamero. Zo je vse. Garala je pa itak vsa slovenija. V glavnem so mediji napumpal to štorijo, zdaj pa smo kjer smo.

    • leonardo 16:55 12.november 2023.

      Doniral sem 50 evrov. Pač kolikor sem lahko. Skoraj na vsako akcijo (dobrodelno) se odzovem. Povem pa vam, da sem denar nakazal zanj in ne za PGD in v kolikor ga ne bo dobil, bom zahteval denar nazaj. Niti ga ...prikaži več nisem nakazal njegovi partnerki. Do pasu v vodi je reševal on in ne njegova gospa.

    • leonardo 16:56 12.november 2023.

      Če pa ga je gospa sunila čez prag, naj pa si s tem denarjem kupi novo stanovanje. &Tu ni vprašanja. Ona pa naj dobi denar tako kot vsi ostali poplavljenci - od države!

    • slavauk22 19:13 12.november 2023.

      enkrat v življenju se strinjam z lucky končno pameten komentar slava ti!

  • Vasilij Vasquez 15:48 12.november 2023.

    Denar je bil namenski. Za obnovo stanovanja. Če ga ni namenjen porabit namensko, naj se vrne. Kolikor vem je živel pri starših partnerke, tako da mu ni uničilo nobenega stanovanja.

    • Avatar Zoran
      StarMačk 17:06 12.november 2023.

      No na koncu bo zelo pomembno na kakšen način so se sredstva zbirala, za gasilca Sandija, za uničeno stanovanje ali morebiti oboje!? Dejstvo je, da je voda stanovanje kjer sta do takrat s partnerko živela povsem uničila! V zvezi pa ...prikaži več je očitno škripalo, promovirani gasilec pa je očitno menil, da mu je šlo sosledje dogodkov na roko in situacijo želel speljati izključno na svoj mlin!? Vendar kakor koli, darovalci so verjetno darovali v mislih na uničeno stanovanje, ne pa za gasilca Sandija osebno!?

  • pravičnik77 17:00 12.november 2023.

    klasika, ženska je zavohala denar, dedca spodila, denar se ji je pa zalimal na prste. fuj ppa taka baba, gnoj od človeka. ne obojam nje, je pač človek, obsojam pa njeno dejanje...

    • Avatar Mehičanka76
      Mehičanka76 23:41 12.november 2023.

      On bi rad popokal denar, čeprav se je odselil. Zakaj že je potem ženska prasica?

  • vzev 15:38 12.november 2023.

    In kaj se ima tukaj za vmešavati njegova partnerka? Denar so ljudje dali njemu, ker je on pomagal tem otrokom, ne njegovi partnerki. Če želi on dati kaj od tega denarja njej, je to njegova odločitev.

    • Avatar Zoran
      StarMačk 17:13 12.november 2023.

      Se bojim, da dejanska situacija ni tako enozvočna! Če mediji njegove zgodbe ne bi vezali na uničeno stanovanje, se za hrabrega gasilca verjetno ne bi zbiralo ničesar, ampak bi se mu pelo le slavospeve!? Predvsem zato ker ni bil edini, ...prikaži več ampak le eden mnogih požrtvovalnih gasilcev, ki pa je imel srečo, da so ga mediji izbrali za tarčo!

    • vzev 17:56 12.november 2023.

      Ja, še vedno njegova partnerka s tem denarjem nima čisto nič. Ljudje ga niso darovali njej, temveč Sandiju. Tako, da tukaj se potem gre samo za to če ta denar dobi Sandi ali ne. Njegova partnerka vsekakor ne.

    • Avatar Zoran
      StarMačk 18:18 12.november 2023.

      Ne pišem o njegovi partnerki, ki kot taka ni upravičena do sredstev, ki so se zbrala. Pišem bolj o usodi obnove uničenega stanovanja, ki je, kolikor razumem iz napisanega, sploh v lasti staršev sedaj očitno že nekdanje partnerke gasilca Sandija!? ...prikaži več Torej bo potrebno najprej ugotoviti kakšen je bil sploh namen darovalcev, pomoč za gasilca osebno ali pomoč za obnovo uničenega stanovanja ali oboje!? Če bi bila rešitev tako enostavna kot si nekateri predstavljate, potem bi se to rešilo takoj!

    • vzev 18:27 12.november 2023.

      In kaj če bi bila s partnerko še vedno skupaj pa nebi šla v obnovo stanovanja, temveč rajši v nakup novega? Potem bi pa bilo vredu? Nima to veze ali obnavlja stanovanje ali ne. Ljudje so dali denar Sandiju, ne pa drugim.

    • Avatar Zoran
      StarMačk 18:55 12.november 2023.

      Glej, če se je zbiranje odvijalo pod definicijo kot je navedena v prispevku torej, "Izplačilo sredstev, doniranih družini Sandija Zajca"..., doniranih družini!!!, potem je tvoja teorija na precej tankem ledu...

    • Avatar Mehičanka76
      Mehičanka76 23:44 12.november 2023.

      Njemu je folk doniral za obnovo doma, kjer je živel. Ker sedaj ne živi več v dotični hiši se mi zdi, da tudi denarja ne bi smel dobiti. Saj ni folk doniral zato, ker je opravil dobro delo, pač pa ...prikaži več zato, da si popravi dom.

    • vzev 17:28 14.november 2023.

      Kaj če pa hiša ni več za obnoviti? Potem bi lahko obdržal denar?

  • popokatopetl 19:27 12.november 2023.

    Ljudje davdušeni da je heroj reševal otroke iz vrtca, medtem ko mu je doma zalivalo hišo, žena ne tolk ;)

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:46 13.november 2023.

    Slučajno so njega izbrali za na sliko,zdaj ga pa kujete v heroja,to ima nekdo pregnan prste vmes.narod so pa itak nategnil ko opice.Kje je pa denar od fuzbala 3,5 milijona,pa avdič ,pa glasbeniki,je kar naenkrat vse tiho,banda pokvarjena

  • Luksi 22:05 12.november 2023.

    V polju namen je bilo jasno napisano, da so darovana sredstva namenjena g. Zajcu in če se bo s tem okoristil kdorkoli drug to pomeni krajo. Treba je pa tudi javno objaviti imena vseh, ki se poskušajo zdaj okoristiti z ...prikaži več denarjem namenjenem g. Zajcu, pa da vidimo kako bodo potem hodili naokrog... banda lopovska

  • tomi67 18:36 12.november 2023.

    Zdaj bo treba donirati še za poplačilo odvetnikov. :)

    • Ender3 20:07 12.november 2023.

      Nemerna kolateralna škoda?...Človek je človeku volk pri slovenceljnih pa, še foušija in pohlep..

    • leonardo 07:03 13.november 2023.

      Za moj denar, ki sem ga doniral, nima noben advokat pravice odločati kam bo šel.

  • Plavi-mil 08:32 13.november 2023.

    Itak , se ja bivša pricufuknila poleg, ko zavohala denar, je takoj stegnila parklje.

  • rd2dmk2 10:31 13.november 2023.

    če bi bil jest ta gasilec, sedaj ko je zbran ta denar, grem gradit nov dom nekam na VARNO, kjer ne bo poplave glih ob vsakim nalivu. drugič , dejansko kako naj gasilec obnavlja nepremičnino ki ni njegova. tretjič. starši ...prikaži več partnerke lahko za SVOJO nepremičnino dobijo od države tako kot vsi drugi državljani. torej dejansko sedaj dobijo dvakrat. in četrtič če je gasilec izrazil željo partneki in tašči da želi živet stran od tašče in na varnem brez poplav in ga sedaj podijo, potem res smo ubog narod.

  • munja 20:59 12.november 2023.

    Zadeva se je kar precej zapletla.

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 06:48 13.november 2023.

    Nekoliko sem v zadregi ko to berem. Zakaj je bila sprožena akcija za Zajca, če to sploh ni njegova hiša. Lastnik hiše je oče od bivše žene. A to pomeni da Zajc zbira denar za lastno stanovanje ? Lahko bi ...prikaži več to tudi zapisali, povedali resnico. Ker jaz mu ne verjamem, da bo denar vložil v hišo bivšega tasta in tašče !

  • Željko 20:53 12.november 2023.

    Popolni kretenizen je to da se zbira za enega gasilca in to cela država, ker ni bil samo on poplavljen so bili tudi drugi gasilci in reševalci katerim je voda marsikaj vzela. A tisti niso pa nič vredni samo Zajc???? ...prikaži več Sramota za gasilstvo

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.