Slovenija
26079 ogledov

GEN-I ne bo dražil elektrike in plina, samooskrba tudi za vse brez streh

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Melinda_Owens 16:30 25.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar Leon
    Leon 13:58 21.oktober 2021.

    Pred leti sem preklopil iz #### na GEN -i 1! Od takrat imam najcenejši plin in elektriko ! Držijo se pogodb in vse lahko urediš spletno . Imena prejšnjega dobavitelja ne smem zapisati ,ker imajo odvetnike ,ki živijo od tožb zoper #### .

  • TistoPravo 15:00 21.oktober 2021.

    Bravo Gen-i. Najem sončnih panelov je neke vrste zakup zelene električne energije vnaprej bo boljši ceni. In streha je še zmerej na voljo soncu. Vidim, da skrbno prebirate vse predloge.

  • rd2dmk2 10:10 26.oktober 2021.

    prvo. obljubili so da ne bodo dražili do junija 2022. kaj bo potem ? ne pozabit na vezave in penale. kot drugo. zakaj lastnik omrežja zahteva od graditelja fotvoltaične elektrarne da posodobi omrežje ( poveča kable )? k porabniku gre ...prikaži več brez problema 11kW a od porabnika k distributerju pa ne more !? in za povrh ni blema postavt panele , kaj bo z njimi ko bodo istrošeni nihče ne ve, da se pa v potoku zmontira ena turbina brez jezov, to pa ne. in baker in želez se kamot reciklira.

  • scharc 15:19 22.oktober 2021.

    Hecno, da zaenkrat ni na voljo nobenih konkretnejših informacij o delovanju sistema. Najbrž le sondirajo kakšno zanimanje bodo vzbudili na trgu, zato imajo le 10€ (vračljive) prijavnine.

  • radovednica 16:28 21.oktober 2021.

    Do pred dveh let smo bili tudi mi pri GEN-i. Res, prvo leto je bila akcijska ponudba, takoj po tem pa ponudba električne energije višja od sedanje pri Petrolu. Kar pa ne pomeni, da na Petrolu, kljub njihovim "delnim ugodnostim" ...prikaži več tudi ostajamo. Tudi GEN-i je dražil in sploh ni res, da 7 let niso dražili. Tale primorski frajer se samo hvalisa s to svojo "pesniško frizurco".

    • Avatar R_D
      R_D 18:47 21.oktober 2021.

      Js sem pri njih od 2016 in nisem opazil podražitev.

  • mihatirs 12:57 21.oktober 2021.

    ponovno nateg stoletja...najel boš fiktivni panel na eni strehi (ki ga je itak že nekdo preplačal) in boš fiktivno dobival elektriko iz sonca, kljub temu, da vsi vemo, da zakoni fizike oz. elektrotehnike ne delujejo tako...kaj se bodo še zmislili

    • TistoPravo 18:58 21.oktober 2021.

      Dejstvo je, da je elektrika na vtičnici najčistejša energija za vsakega posameznika, kot podjetje. Sedaj bo imel samo še vsak možnost da vpliva, da bo tudi proizvodnja te energije vsak dan manj obremenjujoča za okolje. Dejansko pa je to zakup ...prikaži več v naprej, kot pri praketih pri mobilni telefoniji. Seveda če ni porabe, se ne splača...

    • Avatar Sreten Lukić
      lluckyss 09:52 22.oktober 2021.

      Pojma nimaš, "Tisto Pravo", Energija iz panelov ali vetrna ni nič čistejša od ostale. Proizvodnja enega panela porabi več el. energije, kot jo ta v svoji življenski dobi proizvede, zato je takšna elektrika bistveno dražja. Brez subvencij države takšni načini ...prikaži več proizvodnje el. energije na trgu ne bi preživeli..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.