Slovenija
55 ogledov

Generacija brez zaposlitev in stanovanj

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • speris 21:19 11.avgust 2014.

    Se strinjam da v sloveniji ni enostavno, ampak te tri debele na sliki z napisi "dajte nam priloznost" in "rabim sluzbo" so smesne. Naj si raje recejo. "ustvarim si priloznost" in "ustvarim si sluzbo". Sam to je pretezko, tako kot ...prikaži več je pretezko shujsat.. lenobe.

  • primorc91 00:30 12.avgust 2014.

    Neoliberalni kapitalizem je skoraj uničil eno celo generacijo in to tisto generacijo, ki je na svet ne kriva ne dolžna prišla po letu 1991 v t. i. "novi Švici". Brezposelnost mladih je dokaz, da so samozvani osamosvojitelji precej zaj***** celotno ...prikaži več državo, vendar sedaj očitno mislijo, da jim tega nikoli ne bo potrebno plačati. MOTIJO SE, računi bodo kmalu izstavljeni. Pozivam vse mlade, da podprete ZDRUŽENO LEVICO ob vsaki priliki in se pridružite tej stranki, saj predstavlja edino alternativo današnjemu stanju in je edina garancija za boljši jutri. RECITE NE NEOLIBERALNEMU KAPITALIZMU, KER SI BO NAROD TUDI TOKRAT SODBO PISAL SAM!!!

  • primorc91 09:23 12.avgust 2014.

    Ja komunizem verjetno ni kriv za gospodarsko krizo iz leta 2008. ;))) V ZDA propadajo cela mesta, pa tudi ni kriv komunizem. Dejstva govorijo sama zase: Slovenija leta 1987 = 17.000 brezposlenih, Slovenija leta 2014 = 120.000 brezposlenih. <br ...prikaži več />Ko že toliko govoriš o delu mladih v tujini, se raje vprašaj koliko jih pride nazaj, kajti tudi odhod v tujino sam po sebi še ne pomeni boljšega žvljenja. Tista peščica, ki jih v tujini uspe pa se mora dobesedno prostituirati za drobiž in z delom po 12 in več ur dnevno. Očitno je, da bi nekateri takšen "sodoben" sužnje lastniški beri neoliberalni kapitalistični sistem imeli tudi doma, to je šele paradoks.

  • speris 10:53 12.avgust 2014.

    tri lenobe so mi dale minus :)

  • mirko 07:01 12.avgust 2014.

    Vsega je kriv neoliberalni kapitalizem. V tej državi ni več prihodnosti, gremo delat v dežele z neoliberalnim kapitalizmom, tam se da dobit služba. Paradoks ?! Levičarji (bivši komunisti in njihovi potomci) kdaj boste nehali lagati narodu ? Skrajni čas ...prikaži več je že, saj s tem, ko se mladi izseljujejo v neoliberalne kapitalistične dežele, ogrožate tudi svoje ekonomske privilegije. To spoznanje vas počasi dela panične. Človek obrača, Bog obrne. Resnica vedno na koncu zmaga.

  • police 07:30 12.avgust 2014.

    v sloveniji nebo miru in ne napredka, dokler ne bodo vsi znani obrazi odstopili z položajev.toliko da veste.ta banda ve kako je treba krasti, ne da bi te dobili. mladi ne upajo in niso izkušeni. tako da je ...prikaži več treba vso bando ven nagnat(po možnosti na goli otok), potem bomo bolje živeli. NE MORE TI LOPOV GOVORIT KAKO POŠTENO ŽIVET!!!!! PROSIM!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.