Magazin /magazin/film-glasba-tv
22 ogledov

Gledalci se spravljajo na Kajo

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dostvasmam 14:39 14.december 2013.

    Kaja je zakon in toj to :)

  • miran72ms 23:51 14.december 2013.

    VSE SKUPAJ JE ZREŽIRANO OD STRANI POPTV,BINE VOLČIČ SE JE PRODAL POPTV.JU

  • Igor Bajec 22:13 15.december 2013.

    Vesel sem,da se je tako razpletlo, da gresta Tomaž in Kaja v finale. Lidija pa se obnaša kot iz Mehiške nadaljevanje, solze in prisiljen smeh, zato je promitivnim gledalcem tako všeč.

  • valdot 14:17 14.december 2013.

    Kaja je pridna, korektna in marljiva punca. Sem nevtralni gledalec, vendar moram reči, da so žaljivi komentarji o Kaji zares izpod najnižje meje kulturnega izražanja. Ne vem, kaj želijo avtorji teh nizkotnih komentarjev s tem doseči in me tudi ne ...prikaži več zanima. Mislim, da bo vsak razumen človek glasoval tako, kot je doživljal dogajanje v šovu in ne na osnovi teh žaljivk. Kaji pa samo to: ne obremenjuj se s temi negativci, dokazala si to, kar sem napisal na začetku. Želim tebi, pa tudi sotekmovalcema še veliko uspehov .

  • medo2 15:56 14.december 2013.

    Kaja je čist ok punca se ne šlepa tako kot pa se Lidija ki se že cel šov šlepa jaz ne vem kaj dela ona v finalu ker še bogih jajčk ne zna spečt Goooo Kaja in Toažmaž. Upam da ...prikaži večda pošlje danes Bine to hinavko Lidijo domov in da se bo lahko doma jokala ne pa tu v šovu,ki je z njenim igralskim jokom prišla med 3 najboljše :))) Še enkrat dajmo Tomaž in Kaja

  • crvit 16:47 14.december 2013.

    Tipično slovensko če kdo komu ni všeč ga je treba takoj popljuvat in ga prikazat kot najhujšega hinavca jaz sem popljuval Mitjo ker mi res ni bil všeč ampak kaj imam od tega.Eh Slovenci znamo samo kritizirat in se smejat ...prikaži več sočloveku kateri ima težave in ne znamo stopit skupaj ko je najbolj potrebno.Dejte zamislite se preden koga ocenjujete.

  • trobenticazelena 17:12 14.december 2013.

    Zanimivo je, kako so negativni komentarji primitivno, v polpismeni slovenščini spisani. Pozitivni so pa dosti bolj zreli, v lepi slovenščini.Meni Kaja od začetka ni bila všeč v hiši, ker je bila tako tiha in ves čas samo v ...prikaži več tisti svoj zvezek gledala. Potem je postajala pa bolj odprta, sproščena, družabna. Verjetno potrebuje določen čas, da se "navadi" okolja, družbe. To potrebuje marsikdo.Jaz za njo ne navijam, me pa takšni komentarji zmotijo, ker so brez smisla.Ljudje si ne morejo, da si kdaj ne bi našli nekoga, ki bi ga malikovali in drugega, ki ga ponižujejo in žalijo.Kaja ni nikdar nikogar obrekovala, o nikomer za hrbtom govorila, trudila se je. Fokusirana je bila na kuhanje, ne na odnose v hiši.Mlada je še, ampak četudi je marsikaj počela prvič, je želela biti v to prepričana in se pripravila kolikor se je lahko. Res nikdar ni bila do nikogar zlobna. Tole je šov, seveda si želi zmagati. Trudi se, pridna je, delavna, učljiva.<br

  • wester62 19:01 14.december 2013.

    a je tudi vam očka zagrozil da morate o kaji samo lepo pisati.hahaha in taka neodvisno novinarstvo .navadne pohlepne in strahopetne riti hahaha.če še ne veste da kot župan se umešavanje v šove in podobno je kaznivo dejanje,a kaj ko ...prikaži več v naši korupcijski državi denar poplača vse. drugače so bili vsi ok ,le eni so šlepali ,eni pa pridno delali.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.