Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Gledalci se spravljajo na Kajo

Gostilna išče šefa Tomaž Kaja Aljoša Kravanja
Vsi trije tekmovalci, ki so še ostali v šovu Gostilna išče šefa, so Binetu predstavili svoje jedi. Danes bo eden od njih zapustil šov in večina si želi, da bi bila to Kaja.

Danes bo šef Bine domov poslal enega od tekmovalcev, tistega, ki se je pri kreiranju jedi odrezal najslabše. Prva je za Bineta ter kuharska mojstra Uroša Štefelina in Igorja Jagodica kuhala Lidija, nato Kaja, včeraj pa je na vrsto prišel še Tomaž. Gledalci so vse skupaj budno spremljali in menijo, da bi danes šov morala zapustiti Kaja. A ne zaradi jedi in kuhanja ...

Na Facebook strani šova se je razvila prava debata o njej; večinoma so se zbrali njeni nasprotniki, ki jo grdo kritizirajo: "Kaja ni za kuhinjo, je preveč hinavska in radovedna, sebična ženska. Gledam Voyo, pa se veliko slabih stvari vidi o Kaji - ves čas kuhinje se šlepa," ter: "Kaja, hahaha, jz jo videt ne morem, sej misli, da ful obvlada, ja ja, koga pa farba, bejž domu." Nekateri so prepričani, da je tako daleč prišla zaradi vez. "V kolikor gre Kaja v finale, je to tipično trenutna situacija pri nas - brez vez nimaš uspeha," ter: "Kaja je hinavska lažnivka, poznajo se že od prej, on pa o sebi, da je začetnica ..." Označili so jo tudi za hinavko: "Kaja ni za kuhinjo, če je v postelji tako slaba pa adijo pamet, naj gre, ker je ne morem več gledati, je hinavska pa pohvalena." To je le nekaj od zlobnih komentarjev, ki so se zvrstili.

Ima zagovornike

Na srečo pa ima še nekaj zagovornikov, ki so ji stopili v bran in se zgražajo nad drugimi, ki lahko tako grdo pišejo o njej. "Upam, da velja, da se v življenju vse vrača in da se bo ves ta gnoj, ki ga zlivate tukaj enkrat v prihodnosti sesul na vas same. Naj vsak od vas občuti lastno zlobo na svoji koži. Zaslužite si vsi po vrsti. Kaji pa želim, da uresniči svoje želje in srečo v življenju in da se je debilnost komentatorjev tu ne bo dotaknila." In: "Kaja je čisto vredu, ne vem, kaj vas moti pr njej, ne joka, ne stoka, prav prisrčna je."

Nekdo je tudi zapisal: "Kaja je samozavestna in inteligentna punca. Natanko ve, kaj hoče, zna se poglobit vase, kritično oceniti svoja dejanja. Je odločna in se ne pretvarja. Zasluži si veliko več pohval in navdušenja od gledalcev, zato me negativni komentarji zelo žalostijo. Bravo Kaja. Tvoja osebnost in trud ter tvoja kreacija me je popolnoma fascinirala. Čestitke in srečno pot v finale."

Komentarjev 8
  • Igor Bajec 22:13 15.december 2013.

    Vesel sem,da se je tako razpletlo, da gresta Tomaž in Kaja v finale. Lidija pa se obnaša kot iz Mehiške nadaljevanje, solze in prisiljen smeh, zato je promitivnim gledalcem tako všeč.

  • miran72ms 23:51 14.december 2013.

    VSE SKUPAJ JE ZREŽIRANO OD STRANI POPTV,BINE VOLČIČ SE JE PRODAL POPTV.JU

  • wester62 19:01 14.december 2013.

    a je tudi vam očka zagrozil da morate o kaji samo lepo pisati.hahaha in taka neodvisno novinarstvo .navadne pohlepne in strahopetne riti hahaha.če še ne veste da kot župan se umešavanje v šove in podobno je kaznivo dejanje,a kaj ko ...prikaži več v naši korupcijski državi denar poplača vse. drugače so bili vsi ok ,le eni so šlepali ,eni pa pridno delali.