Slovenija
21 ogledov

Globok padec podpore Virantovi listi

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • privat 06:36 20.november 2011.

    virant...ta ni še niti prišel ...pa je že letel zaradi afer...

  • mufi 16:14 19.november 2011.

    ZAKAJ ŽE ?

  • mirko 08:57 19.november 2011.

    Virant si je to godljo zakuhal sam. Sedaj bi res bilo najboljša rešitev, rošada med Virantom in Pezdirjem.Jankovičeve nečednosti pa šele prihajajo na dan. To so predvsem posli med Merkatorjem in Electo. Prvi večji kiks si je Jankovič že ...prikaži več privoščil z svojo izjavo, da je svojemu sinu dal 129.000 evrov za urejanje okolice. Me kar zanima kaj si mislijo o tem slovenci brez službe in tisti z minimalno plačo !!!

  • vladek 09:00 19.november 2011.

    Virant je dobil ta denar po zakonu.Kaj pa Jankovićev denar,a je tudi po zakonu.

  • Ferdo St 09:06 19.november 2011.

    Močno vprašljiva anketa. Na terenu se sliši popolnoma drugače. Je pa povsod vidno da je Pahorjeva SD v defenzifi saj ne upa obračunati z neposrednimi, Jankovićem, Virantom! V DZ bosta zagotovo sedeli SLS in Nsi. SDS, SLS, Nsi, pa je ...prikaži več že na nek način vidna koalicija. Ljudje znajo računati. Ker Janković in Virant ne moreta zmagati je vprašaj za njune "prenovljene" volilce če bodo sploh volili.

  • rogg 09:47 19.november 2011.

    Kdo je pa pisal take zakone, Vegradovi, Viatorjevi in še kateri delavci???

  • KOJAK 10:43 19.november 2011.

    SDS, SLS in Nsi je res samo "vidna" koalicija, kaj več pa ne. Nsi hvalabogu ne bo prišla v parlament, SLS in SDS pa bosta imele še vedno premalo glasov. Naboljša kolaciji bi bila Janša-Virant in to vedo tudi v ...prikaži večv SDS, samo zdaj se jim malo kolca ker so s svojim delovanjem dosegli, da je Virant precej izgubil, tako da pregovor Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade, kar drži.

  • Franc Bukovec 11:14 19.november 2011.

    Poa zakonu gor ali dol. Zavestno je bil ne-etičen oziroma ne-moralen. Zavestno. Ob koncu mandata je izjavil, v kamero, tako nonšalantno in prepotentno, oziroma bolj užaljeno, ker so izgubili na volitvah, da mu to pripada po zakonu. Sedaj pa svojo ...prikaži več ne-etičnost opravičuje skozi svojo družino. Mislim, bolj butast že ne more biti. Pa tudi inteligenca mu peša, saj bi lahko vedel, da je dajal izjave v kamero in da spreminjati izjavo in iskati izgovore enostavno ne gre, ko si enkrat že namočil prste v med. S tem svojim dejanjem je samo pokazal, da se ne razlikuje od drugih in da ni nič boljši, kar se poštenosti, etike in morale tiče. Vsi pa vemo, da Gregorček ni sposoben za predsednika vlade. Se pravi na kratko - nobene koristi od njega.

  • širhakl 11:56 19.november 2011.

    KDORKOLI ŽE BO,PRAV VELIKIH SPREMEMB,NA BOLJE,DA NE BO POMOTE,NE BO.PONEVERJALO,KRADLO,PODKUPOVALO,ZADOLŽEVALO,LOBIRALO ETC. SE BO ŠE BOLJ.

  • McClain 16:28 19.november 2011.

    Normalno da je zaradi teh nemoralnih podvigov podpora Virantu padla, res pa je, da ce bi imeli mi moralne vrednote, bi moral Jankovic imeti ze -odstotno podporo,. po vseh svinjarijah ki prihajajo se dodatno na dan znova in znova. Pa ...prikaži več kaksne kriterije sploh imate, ljudje???

  • Ferdo St 11:33 19.november 2011.

    Zaenkrat je prehitro "videti" drugače, ali pa morda že prepozno! Če smo odkriti: Jankovićeva lista in tudi Virantova sta tipična "natega" volilcev tako kot je bil primer ene stranke pri prejšnjih volitvah. Skupni levi zbor skupaj z mediji pa dela ...prikaži veča veliko napako, ko napada Janšo in SDS. S tem se SDS samo krepi, zato ker je klima med državljani še kako v prid SDSu. V "finali bi lahko Pahor presegel tako Viranta in Jankovića ker ima veliko terensko organizacijo on bazo. Ima pa na žalost precej podpovprečnih kandidatov! SLS in Nsi bosta zanesljivo v DZ ! Izpad pa zna doleteti poleg LDS, Zares, še SNS in DESUS, na voljo je samo 100% za razdelitev in nič več! In to je to!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.