Slovenija
1950 ogledov

Golob: Ni razloga za stavko zdravnikov

Komentarjev 66
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 08:06 21.december 2022.

    Kaj se je zgodilo s Fidesom oziroma Kuštrinom ? Kako bo sindikat Fides odgovoril na pritožbe pacientov zaradi zanemarjanja in ogrožanja njihovega zdravja ? Kdo bo pokril zahtevke zaradi pritožb pacientov ? Veliko bo pritožb zoper zdravnike .

    • Avatar R_D
      R_D 08:25 21.december 2022.

      Pobesneli zagovejeni drhali, ki jo golob, kordiš in mesec hujskajo proti zdravnikom nima Fides kaj odgovarjat. Kdo pa misliš da si? Najprej boš žalil in grozil, potem pa zahteval korektno obravnavo. Sanjaš celo o nekih zahtevkih. Eni res niste normalni.

    • mina6 09:08 21.december 2022.

      Stavka je opozorilo, da zadeve tonejo, in da bodo ravnokar pod vodo ZA TO ODGOVARJA VLADA, NE FIDES IN ZDRAVNIŠTVO!!!

    • mph2 10:07 21.december 2022.

      @mina6, kaj po tvojem Janša ni imel več kot dovolj časa, da jim ugodi? Kaj se zdaj oglašajo, če se niso pod janšo? Zakaj takrat niso stavkali. Ja, meni je jasno, pa sem prepričan, da tudi zakaj.

    • Presvetli 10:18 21.december 2022.

      R_D če kdo ni normalen , si to ti kaj pišeš!! Kradejo nas že nekaj let, ne zdravijo nas kot morajo! Predpisujejo samo eno vrsto zdravil s katero imajo podpisano pogodbo, da lahko vsa družina gre na Maldive,Sejšele in ostale ...prikaži več eksotične države. Kobajagi na izobraževanje, plača pa jim farmacija!! Malo se zamisli, kaj pišeš tej bandi v prid

    • Avatar R_D
      R_D 10:56 21.december 2022.

      Ti presveti si res tak bebec, da verjameš da ima jj nabave v zdravstvu čez, ker so ti to prodali RTV, 24KUR, nevladniki? Kovačeva kobila ti potuje po celem svetu, pa te to ne zanima, ker ti RTV in 24KUR ...prikaži več tega nista pokazala. Poglej malo kako ti kradejo drugi javni uslužbenci. Imaš 51 sodnic na 100.000 prebivalcev, povprečje EU je 17. Poglej inšpektorje, ki nočejo na teren. Ali pa štrukljeve. Ne, tebe moti edina skupina zaposlenih v JS, ki jih je premalo. Zaradi mene lahko crkneš. Takih idiotov...

    • Avatar R_D
      R_D 10:58 21.december 2022.

      ..se ne splača zdravit. Sicer si pa zdaj Svoboden. Kdo ti je kriv, da si nepismen in da ne ločiš Svobode od svobode. Pleši, kaj ti bo zdravstvo.

    • Presvetli 11:20 21.december 2022.

      R_D pa kaj ti si vedno tako tele ali samo občasno! Kje sem jaz omenil JJ. Nikjer!

    • Ender3 12:31 21.december 2022.

      R_D res si maloumni kletni presežek. Ubogi starši s takšnim invalidom...

  • Bartolomej 09:02 21.december 2022.

    Kadar je JAnša v opoziciji, je vedno razlog za stavko zdravnikov, kadar pa je šef vlade, stavkajo učitelji in če medvedje zdaj ne bi spali, bi Kangler in Podobnik že pripravljala proteste, tako pa bosta počakala, da se zbudijo.

    • h4ck3r 09:09 21.december 2022.

      Saj so imeli namen stavkati, ampak je bilo jasno povedano, da se s tem ne bodo ukvarjali in počakali na volitve. Za razliko od trenutne vlade, ki je bila polna obljub na račun pridobivanja glasov. No glasove so dobili, sedaj ...prikaži več morajo pa še izpolniti obljube, ne pa iskati izgovorov in se izmikati, ker so govorili na splošno. Urejeno zdravstvo zajema tudi to manjšino zdravnikov in ne samo mlade. Lepe besede so eno, dejanja pa drugo.

    • mph2 10:08 21.december 2022.

      @h4ck3r, no, pa naj počakajo še na naslednje volitve. Kakšen bebav izgovor, Janša je imel več kot dovolj časa, da jim ugodi. Problem je, ker uporablja Fides samo za delanje zgage, ko odleti iz oblasti.

    • h4ck3r 10:17 21.december 2022.

      mph2...kateri del odgovora nisi razumel?

    • Bartolomej 20:19 16.januar 2023.

      Za časa JAnševe vlade so zdravniki (in drugi) prejeli ogromne inn enormne kovid dodatke, celo tisti,m ki jih sploh ni biolo v službe, saj je bilo veliko oddelkov zaprtih ali pa so delali v zelo omejenem obsegu. Plača jim je ...prikaži več bial manjši del dohodkov. Izplačanih je bilo za 140 mio dodatkov!

    • Bartolomej 10:58 14.februar 2023.

      Še nobena vlada ni izpolnjevala predvolilnih obljum, v tem so si vse enake!

  • Presvetli 10:14 21.december 2022.

    Te barabe zopet izsiljujejo! Pustite jih , da gredo v privat, pri tem pa naj vse nazaj in naprej vrnejo, kar so pobrali od nas državljanov!! Vrnejo naj vse ambulante v katerih delajo in vso opremo, katero uporabljajo. Vrnejo naj ...prikaži več ves najem vseh ambulant katere so imeli v privatnem upravljanju. Vrnejo naj vso najemnino za nazaj ,kaj so uporabljali aparate, stole, mize itd ! Vrnejo naj, kaj smo jih mi zastonj šolali in nam sedaj vse mastno računajo! Banda pokvarjena

    • Avatar R_D
      R_D 11:11 21.december 2022.

      Od tebe niso pobrali nič. Poglej na kuverto koliko plačuješ prispevkov. Verjetno še za obliže in aspirin ni dovolj.

    • Presvetli 11:13 21.december 2022.

      Vse plačujem preveč, kolikor mi nudijo!

    • Avatar R_D
      R_D 11:18 21.december 2022.

      Še naprej voli te, ki ti gradijo nove družboslovne fakse cele v marmorju, zmanjšujejo vpise na naravoslovje in zvišujejo na družboslovje - nazadnje Pikalo iz Šarićijeve vlade. Stavim, da tega sploh nisi vedel, ko pa sta RTV in 24KUR zagnala ...prikaži več vik in krik, ko je prejšnja vlada naredila obratno, si pa kolesaril in se drl smrt janšizmu, bral ustavo in ne vem kaj še vse.

    • Presvetli 11:23 21.december 2022.

      Kdaj sem jaz omenil kako sem politično opredeljen, jaz sem kolesaril ja! Sem proti dohtarjem, ker so pokvarjeni! Nikoli nimajo dovolj, pa če bi to bila JJ vlada ali pa sedaj Golobova ali pa od bilo koga!

    • Avatar R_D
      R_D 11:49 21.december 2022.

      Kdo ti je to povedal, da nikoli nimajo dovolj? Verjetno preveč gledaš tarčo in RTV nasploh. 24KUR te je popolnoma pobebila. Si se kdaj vprašal zakaj leva RTV ves čas po tarči vlači izključno in samo zdravnike? A nimaš svoje ...prikaži več pameti, da bi uvidel, da nekaj ni v redu?

    • Ender3 12:35 21.december 2022.

      R_D da je nekaj narobe s tabo večina ve, že dolgo. Žal, takim ni pomoči !

  • mph2 10:06 21.december 2022.

    Se povsem strinjam z Golobom, Fides banda je samo čakala, da vidi, če bo odletel janšizem iz oblasti. Zakaj pa niso tega sranja delali Janši? Čisto jasno je, da je to organizirano delanje sranja. In mislim, da bi morala vlada ...prikaži več z vsemi legalnimi ukrepi udarit po tej elitni janševi firmi. Predvsem pa vpeljat nagrajevanje, ko že obožujejo kapitalizem, po dejanskem učinku. So zdravniki, ki zaslužijo 10x večjo plačo, kot jo imajo, pa taki, ki zaslužijo ekspres brco čez vhod bolnišnice.

    • Avatar R_D
      R_D 11:10 21.december 2022.

      Naj vse javne uslužbence plačajo po učinku, ne samo njih. Pol veš, da sodnice ne bojo zaslužile niti za minimalca? Tudi ostalih 80% javnih uslužbencev bo postalo brezdomcev, ker s svojim delom ne ustvarijo nič, manj kot nič. In kdaj ...prikaži več boš nehal mešat janeza v vsako sranje, ki ste ga naredili levaki? Povečevali ste vpis na družboslovje, gradili nove FDV, PF, VUŠ, zdaj je pa janez kriv? Kaj ste naredili, ko je povečal vpis na naravoslovje in zmanjšal na družboslovje? No kaj? A si šel kolesarit?

    • lojs 14:13 21.december 2022.

      mph2 ali 3 , gluh kot podobni bebci ... janša ima medicinske firme po slovenistanu, aja, sem mislil , da samo v avstraliji ... treba je UDARIT!, TAKO JE! , z bičem, tepst, kot mulca, ki se noče učit in ...prikaži več postane potem baraba ... 100x primerov na dan, to je zate premalo ... a si se vprašal kakšna je kvaliteta pri taki količini ... kot bi na dan servisiral 50 vozil, ja vse se da, če imaš kader, sam pa ne moreš ... a ampak ne, ne , oni so lenuhi

    • jaz8 04:37 30.december 2022.

      R_D sele tukaj sem dojel da si politicni usmerjen! In ti men da sem omejen v pogledu...to da sploh zagovarjas nekoga v slovenski politiki izkazujes moteno osebnost. Da po vseh teh letih ne vidis kaksen vrtec je v tej drzavi(politiki ...prikaži več da bos lahko sploh razumel) je sramotno! In zaradi takega omejenega razmislanja smo dalec od obljubljene "male svice" se v zivljenju nisem bil na volitvah ravno zato ker se v slo zgodovini ni bilo vrednega politika

    • Avatar R_D
      R_D 22:20 02.januar 2023.

      Jaz8, nisi dojel. Še nikoli nisem volil janeza. Branim ga ker enostavno ne morem dojet te brutalne domonizaciije, ki prihaja z vseh strani. Celo radio SI, ki se nikoli ni vmešaval v politiko zdaj to počne. Enostavno se ne strinjam, ...prikaži več da je vse levo čudovito, vse desno pa gnilo, kar prodajajo msm že 32 let. Resnica je celo, da smo od desnih dobili 10x več v 7 letih kot od levih v 25. Glede zdravstva pa še enkrat preberi zgornji komentar in povej kaj ne drži.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 08:55 21.december 2022.

    Ranocelniki so se že začel trest in zahtevajo izjavo vlade, da niso krivi za stanje v zdravstvu, tako, kot je zdaj? Ja pizda, kdo pa je kriv, jest, ki se občasno pojavim, kot uporabnik storitev teh presrancev, šamanov, tut naziva ...prikaži več ranocelnik si več ne zaslužijo!! Pa še to zahtevajo, da vlada obsodi nasilje pacientov nad šamani, pa spet, le kdo je temu kriv, kaj menite??

    • h4ck3r 09:06 21.december 2022.

      V prenesenem pomenu...so delavci v proizvodnji krivi, če jih je pol premalo za dodeljene norme in povpraševanja kupcev, šefi pa jim dajo minimalca in včasih celo premalo materiala?

    • lojs 09:07 21.december 2022.

      bolj jih boste demoniziral, slabše bo, težko bo delat pod prisilo in pod grožnjami, a boste šli z bičom nad njih ... ne bo šlo, samo še slabše bo

    • mina6 09:11 21.december 2022.

      Zloba!! A RAZUMEŠ: TAKE MASE, PO 100 IN VEČ OBRAVNAV DNEVNO NA ENEGA ZDRAVNIKA VSAK DAN, SE NE DA ZOBRAVNAVATI!!! IN ZA TO JE ODGOVORNA VLADA!!!!

    • Avatar Leon
      Leon 09:13 21.december 2022.

      Fides podobno kot ostali mešalniki zraka v sindikatih vedno okrivijo vlado in tako želijo rešiti svoje težave . Naj spomnim na rek JFK ; "ne sprašujte, kaj lahko vaša država stori za vas, ampak kaj lahko vi naredite zanjo."

    • Avatar Leon
      Leon 09:16 21.december 2022.

      Vlada Janeza Janše je zadevo z zdravniki rešila tako ,da jim je dala visoke nagrade in bonitete katere bomo morali državljani plačevati še nekaj generacij . Covid je bil izgovor za tovrstno dejanje vlade JJ . Govorimo o 4 milijardah .

    • h4ck3r 09:17 21.december 2022.

      Bravo Leon, se popolnoma strinjam...vsem od prvega do zadnjega, seveda tudi tistim na minimalcu in sociali oz. še največ tistim, ker jih je menda največ, dvignit prispevke od plač. Naj prispevamo lepo vsi za zdravstveno blagajno in pomagamo državi pri ...prikaži več reševanju ZZZS-ja in primanjkljajev. Predlagam še celo nov davek za prebivanje v občini kot nekakšno dovolilnico, npr. v višini 22% DDV-ja, ker pač lahko tam živimo. Bi potem bilo dovolj pomoči?

    • mina6 09:18 21.december 2022.

      Lein, bebec zlobni, bodi 20 min. brez dihanja. To zahtevaš od zdravnikov

    • mina6 09:21 21.december 2022.

      Leon, družinski zdravniki so na 10 minutah brez dihanja. Jasno??

    • h4ck3r 09:21 21.december 2022.

      Leon...4 milijarde na 11700 zdravnikov...huh so pa postali v bistvu zelo bogati. Daj povej ti raje na katero OŠ si hodil, ker to pa moram nujno podati prijavo na inšpekcijo, ker je več kot očitno da ta OŠ sploh ne ...prikaži več izvaja programa Matematika. Ali pa ste imeli mogoče za učiteljico Savino Atai in ste raje izvajali obrazno jogo nekje v 4 vzporednem vesolju?

    • Presvetli 10:22 21.december 2022.

      V Mariboru si pri Qulandii ali pa po novem Supernovi poglejte koliko stanovanj so pokupili zdravniki z Covid dodatki! Da te srat pritisne!! Vse bolnice so v času Covida prišle na veliki plus , sedaj so pa spoet v velikem ...prikaži več minusu! Kako in zakaj!? Banda zagamana

    • h4ck3r 10:33 21.december 2022.

      Presvetli...če bi ti toliko delal in posledično imel manj časa za zapravljanje, bi si tudi lahko enega privoščil. Torej višja plača + manj odhodkov = novo stanovanje...sam nisem zdravnik, niti kje drugje v javni upravi, pa sem v covid času ...prikaži več imel malo višjo plačo in veliko veliko manj odhodkov, tako da sem lahko prišparal že za četrtino stanovanja. Če znaš ali ne znaš z denarjem pač ni krivda na drugih.

    • Avatar R_D
      R_D 11:01 21.december 2022.

      Ve opice bobnar, leon, presveti in podobni ste poleg levih vlad krivi za to stanje. A msilite, da na novi FDV iz marmorja predavajo medicino? Ali pa na novi PF ali VUŠ? Kdo misliš da si bobnar, da se takole ...prikaži več obnašaš do zdravnikov? Pa da prideš meni, te skozi zaprto okno fuknem iz ordinacije. Prekleti primitivec zagovejeni.

    • Presvetli 11:17 21.december 2022.

      R_D si ti kdaj mene slišal, da sem se deklariral kot levi ali desni!? S tem tvojim jezikanjem si malo naporen in določanjem enih in drugih! Vsi so enaki, delajo samo za sebe in še več za tiste kateri so ...prikaži več jih potisnili naprej! Opica pa ti je v hlačah! Bi rad videl ja, kak bi ti mene fukno skozi okno! Tukaj na tem portalu ja v resnici pa ne boi bil tako glasen!

    • Avatar R_D
      R_D 11:22 21.december 2022.

      S takim obnašanjem nimaš kaj hodit k njim. Misliš, da so dohtarji sužnji tebi in tebi podobnim? So preslabo plačani, da bojo še take bedake kot si ti prenašali. Pejt se žalit vsem levim vladam. Počakaj mesca in kordiša pred ...prikaži več parlamentom in jima pljuni v obraz tako kot ste pluvali poslance med prejšnjim mandatom.

    • Presvetli 11:24 21.december 2022.

      R_D ti si tako budalo, da te je treba iskat! Jebali te dohtarji

    • Avatar R_D
      R_D 11:52 21.december 2022.

      Očitno jebejo tebe, vsaj verjameš da te, ker so ti tako naročili RTV, 24kur in ostala levičarska golazen. Jaz nimam slabih izkušenj z njimi in mi gre na kozlanje, ko berem laži slaboumnih lažnivcev tu gor.

    • h4ck3r 12:12 21.december 2022.

      R_D za takšne kot je Presvetli bi morala biti sestavljena posebej čakalna lista, saj če se obnašaš kot primitivc, bodi tako tudi obravnavan. To bi se lepo omogočilo zaposlenim, da ob prvem takšnem izpadu, ga lepo odsloviš in postaviš na ...prikaži več ta zadnje mesto na čakalno listo primitivcev. Fizično nasilje ne reši problema, možgani so že tako dovolj poškodovani. :-)

    • lojs 14:22 21.december 2022.

      mi lahko razloži kdo dejstvo, kaj imajo veze posebne nagrade za covid in sedanje razmere, ki se vsak dan slabšajo ... naj mi kdo pove, kam se obrnit, razen v tujino ... zaratili ste z dohtarji, amapak to je samo ...prikaži več žaganje veje na kateri sedite ... ko odžagaš, sledi kaj?

    • Avatar bobnar53
      bobnar53 16:00 21.december 2022.

      R_D, a ste na trstenjakovi spet štrom dobil in visiš tipkat po tastaturi? Šamani sploh tisti, ki so v FIDESU so navadni vojni dobičkarki, ki se jim jebe za paciente. Že to vse pove, da so proti povečanju plač za ...prikaži več mlade zdravnike za 20%, ker starim bi dali samo 8%, to pove vse o tvojih "bogih" dohtarčkih! Upam, da se spet zgodi Izola in začne špilat truplo kakšen šaman z najvišjo plačo!! Bodo še bolj bogi in kao nihče jih ne mara, jest jih mam pun q...c jamračev!

    • Avatar R_D
      R_D 16:55 21.december 2022.

      Bobnar, če so dohtarji tako gnili, ne hodi več k njim. Pojdi mescu al pa golobu na pregled ali pa direkt na FDV. Če boš čimprej crknil ne bo nobene škode. Taki kot si ti nimajo kaj delat na tem ...prikaži več planetu. Samo gužvo delaš pa še penzijo ti moramo plačevat. Ti maš koga poln qurac? Pa kdo si ti, da bi to sploh moralo koga zanimat?

    • Avatar Leon
      Leon 17:17 21.december 2022.

      Kuštrin je pogojeval stavko s preklicem uvedbe zakona ,ki bo ukinil t.k.i. dvoživke . Plače so bile fasada za nepoznavalce . Čimprej uvesti zakonodajo potem se bodo polbogovi umirili .

  • Avatar Leon
    Leon 09:26 21.december 2022.

    Poslušam dr. Zemljiča kako se zdravniki počutijo ogrožene ,ker menda vlada širi nezadovoljstvo med ljudmi ? Kaj mislite kako se počutijo ogroženi pacienti ,ki niso pravočasno oskrbljeni, jim postavijo napačne diagnoze ali jih pokopljejo pod napačnim imenom ? Kako se ...prikaži več počutijo zavarovanci brez osebnega zdravnika, ki prihajajo na urgence in nad njimi zdravniki izkazujejo vso svoje nezadovoljstvo zaradi plač ? Ali se zavedate ,da je stanje v EU in svetu apokaliptično ?

    • Avatar R_D
      R_D 11:04 21.december 2022.

      Poznaš koga, ki pacientom jamra, da je preslabo plačan? Kaj imaš od laži leon? Stanje v EU ste povzročili idioti tvoje sorte, woke opice in ostala levičarska golazen. Daj evtanaziraj se bedak. Kake pišeš ti.

  • leonardo 09:24 21.december 2022.

    Bravo Golob. Nekako je treba prekiniti te požrešne beluge. Tudi politik počasi postajaš.

    • Avatar R_D
      R_D 11:05 21.december 2022.

      Golob bo moral spizdid iz države še pred koncem mandata.

    • leonardo 11:38 21.december 2022.

      RD, če si s tem lepšaš življenje, ti je oproščeno!

  • mirror 12:46 21.december 2022.

    Zdravniki in zobozdravniki morajo imeti svoj plačni sistem. Ne morejo biti skupaj s šolniki in njihovim zdraharskim in izsiljevalskim Štrukljem. Šolnik in zdravnik se ne moreta primerjati ne po strokovnosti, še manj pa po odgovornosti in ne po plačilu za opravljeno delo.

  • mina6 09:14 21.december 2022.

    ENERGETIKI SO SE PO IDIOTSKO ZAKALKULIRALI. Vsako gospodinjstvo in s.p. to plača iz svojega žepa! ZA NJIHOVE IDIOTIZME BOMO PA PLAČEVALI MI, ONI SI BODO PA IZPLAČEVALI MILIJONE!!!

  • Fredi34 10:17 21.december 2022.

    #Požareport ➡️ Muženič, katerega vrnitev na vrh #NPU je zahteval Golob, zamenjal kriminaliste, ki preiskujejo Goloba in Gen-I?! 🥃

    • Avatar Leon
      Leon 10:23 21.december 2022.

      POŽAREPORT ....In kaj pravi NOVA24, DEMOKRACIJA ....... HAHAHA

    • Avatar R_D
      R_D 11:12 21.december 2022.

      Leon, daj prilepi kat link od necenzurirano ali mladine. Vejak in insajder sodita tudi med najbolj zanesljive vire na planetu. Aja, oštro migrantke iz bosne pe.

    • lojs 14:06 21.december 2022.

      fredi hvala, ampak o tem smo že seznanjeni ... verjamem, da ogromno folka , ki je na tv, sploh pa rtv in poptv, pa tudi siol so zjebal kadrovsko, vemo ... tega ne more vedet množica, zato je bolje, da ...prikaži več čim manj folka uporablja net, predvsem starejši ... da ne bi preveč izvedeli

    • Avatar Leon
      Leon 14:36 21.december 2022.

      Domovina.je ...za vse domobrance .

  • bojan88 13:21 21.december 2022.

    Golob in Bešić-L. sta zrela za odstop

  • lojs 14:17 21.december 2022.

    vsi smo uporabniki teh storitev, ampak iskreno povem, da PODPIRAM STAVKO! ... in upam, da ne bo trajala samo en dan ... prišli smo tako daleč, da je očitno nekaterim malo mar za živlenje in zdravje ... nihče ni povedal, ...prikaži več kje boste dobili druge zdravnike, če boste vse te sunili v RIT! ... KJE??? a boste šli v tujino? , ja izvolite, izvolite, ker imate take veze, da vas lahko kar tja napotijo

  • Toma 10:07 21.december 2022.

    Levi preveč kradejo in se vse sesuva!

  • h4ck3r 09:05 21.december 2022.

    Hmmmm...kaj pojem uravnilovka se je v Svobodi tudi spremenil? Sicer pa mislim, da bi za javnost bilo bolje, da bi včasih vladni predstavniki ali sam PV ostal tiho oz. si vzel kakšen teden več za premislek in čas, da si ...prikaži več zapiše in nekajkrat prebere zapisano, preden pove na glas.

  • lojs 09:12 21.december 2022.

    golob je očitno "one man band" ali pa totalni avtokrat in diktator ... v vse se vtakne in na vse se spozna, ampak najraje je sam na soočenju, ampk po "vroč kostanj" pa vedno pošlje druge ... ne vem kako ...prikaži več je s takim samovšečnim težakom sploh možno timsko delat

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.