Slovenija
21 ogledov

Golobi pospremili vložitev podpisov

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Stolp 13:17 03.februar 2012.

    Tu se pa nekako strinjam. Ne vem sicer če je Primc homoseksualec, to je njegova stvar ampak to jepa res en kleronacist. Zaradi takih trpi desnica! Zato pa pravim, da je Janša Ljudmilo dal na ministrsko mesto kjer bo še ...prikaži več najmanj škode delala!

  • Zvoncek 13:26 05.februar 2012.

    G. Primc ni homoseksualec in tudi ne kleronacist. Je normalen družinski oče, kakršnih v Sloveniji močno primanjkuje. Če bi si ga vzel za zgled, bi bil tvoj komentar nekoliko bolj na nivoju. Ne vem zakaj se sekiraš za desnico, če ...prikaži več si komunistični skrajnež, si lahko samo vesel, da imajo na desni tako nesposobne ljudi. Preberi si življenjepis gospe Ljudmile Novak in boš videl, da je v življenju naredila ogromno dobrih in pametnih stvari, uči se od nje, pa ti ne bo treba pisati neumnih komentarjev.

  • Zvoncek 13:33 05.februar 2012.

    Ja zelo zanimivo razmišljanje, lahko ti pojasnim. Včasih je učenec pametnejši od učitelja. Ali pa: nekatere Slovence na jug obrnjeni komunisti niso uspeli "spametovati" in so ohranili kmečko pamet in kmečko logiko. Samo taki bodo preživeli. Ti se pa kar ...prikaži več pridruži maškaradi - paradi - vauuuuuuuuuuuu, super, kako ste lepi.

  • gruli75 21:43 05.februar 2012.

    Idealno gnezdo, okolje za otroka je ljubeč,eden do drugega spoštljiv par - v teh okoliščinahje treba poudariti - moškega in ženske. Moškegana prvem mestu zaradi abecede in zaporedja obzgnetenosti iz zemlje, hehe. Ženska ustvarjenostiz rebra ...prikaži več nakazuje neko večjo finost, izbranost vpodlagi, v-dahnjen pa jima je isti Duh, ki ju oživlja.Ena od temeljnih značilnosti romantike je"tragičen razkol med idealom in stvarnostjo".In ta razkol se trudimo celiti, premoščati vsi,ki živimo v družinah. Kdo bi ne bil (za)cel(jen)!Smo otroci neidealnih staršev in sami tudi (taki) starši.A jasno slutimo, kaj je za vse nas najbolje!Člani vseh družin, ki niso optimalne, se trudimododati manjkajoče in spremeniti moteče vzorce obnašanja.Dopolnjujemo odsotne s prijatelji in sorodniki.Ali se pogumno, viharniško borimo sami začimbolj vsestransko rast in trdoživost otrok.Cenimo in občudujemo

  • trojanec 13:01 03.februar 2012.

    Se že vnaprej pridružujem tej skupini. Sicer mi pa nekako ni jasno, kako se je iz sicer častitljivega gnezda slovenske filozofije lahko izvalil takšen viceintelektualec.

  • tralala 12:27 03.februar 2012.

    Še danes bo na FB ustanovljena skupina: 45.000 podpisov, da Aleš Primc sam osebno plača stroške referenduma/vtikanja svojega zakompleksanega klerofašističnega nosu v zadeve, ki se ga ne tičejo in katerim ni dorasel.

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 12:45 03.februar 2012.

    Ah, takih zatrtih homoseksualcev kot je tale Primč nikoli nič ne izuči. Naj stopi iz omare in si prizna, da ni s tem nič narobe - ne, raje ima mišičastega jezusa in enospolne ureditve kot so samostani itd. ;)

  • jose3 22:50 03.februar 2012.

    Stroške naj plača minister Svetlik, ki je Slovencem vsilil ideološki zakonik.

  • tralala 02:30 04.februar 2012.

    Ideologijo ti vsako nedeljo tupijo v glavo, po maši pa še kam drugam. Naj ti bo rezultat na referendumu izhodišče za molk, ok? Ker je bolje, da ne odpreš več ust, ker se sramotiš s to inkvizicijsko miselnostjo.

  • Zvoncek 13:28 05.februar 2012.

    Strokovnjaki pravijo, da si mora človek za svoje mnenje vedno postaviti ogledalo. To pomeni, česar obtožuješ nekoga drugega, to dejansko si ti.

  • Zvoncek 13:30 05.februar 2012.

    Mislim da si malo otročji, to ni po zakonu.Za drugi del pa velja tudi zate - poglej se v ogledalo, povsem očitno to, kar govoriš o Alešu velja zate.

  • Zvoncek 13:36 05.februar 2012.

    V nedeljo pri maši ti ne tupijo v glavo ideologije, veš. Očitno že dolgo nisi bil pri maši, zato ne moreš vedeti. Če želiš komentirati temo, moraš stvari poznati, sicer izpadeš zares neumno, ali pa tralalala.

  • mirko 13:03 03.februar 2012.

    Temu Primcu se že od daleč vidi na obrazu, da je po naravi homoseksualen in zato, ker si ne upa izrazit svoje nagnjenje v dejanjih se njegove zatrte spolne želje izražajo v najbolj sovražni homofobnosti, kar jo je človek sploh ...prikaži večoh lahko sposoben. Vsaka homofobnost je izraz zatrte homoseksualne spolne svobode. To je dejstvo. Upam, da se bodo ljudje na referendumu razumno odločali. Konec koncev ima vsak biološki starš pravico odločat o svojem otroku komu ga bo dal posvojit, tudi če je to njegov istospolni partner.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.