Slovenija
36 ogledov

"Goreče kanglice" vir šal in zaslužka

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • reddevil 01:04 24.oktober 2012.

    Glede na to da mestni inkasanti brezobzirno kaznujejo vsak najmanjši prekršek, ali jih pa celo lažno prikazujeo in potvarjao, ne bo nič čudnega, če bo slej kot prej zagorel tudi kak inkasant, ker ta teroor ki ga zganjajo nima nič ...prikaži večč skupnega z varnostjo prometa.

  • BenX 07:31 24.oktober 2012.

    a po tvojem mnenju pa so al kaj? kolko žlahtnikov ti je umrlo v teh križiščih? ob štireh zjutraj so tudi potrebni, sploh mimo šole, ker takrat ravno šesti razred konča s poukom... al kak?

  • dragec 10:02 24.oktober 2012.

    Še enkrat predlagam, da župan ob vsakemu radarju v mestu organizira nočne straže - v izmenah. Za stražarje predlagam redarje, policiste, gasilce pa tudi vojsko, ki itak nič ne dela.

  • damchy 12:04 24.oktober 2012.

    Kangler, raje obmestnim naseljem zrihtaj kanalizacijo, ki je osnova, kot pa da tu folk lupiš z nekimi radarji!

  • privat 12:36 24.oktober 2012.

    ta župan ne bo po mojem mnenju nikoli več politični človek maribora..

  • Žurnalček 00:06 25.oktober 2012.

    No k jih je tolk , potem pa SLO sigurno ne rabi več tistega radarja na Menini planini ! Štajerv pokrivajo celo SLO in Tadiran je PD ,proti Mariborskim ISKRAČEM !

  • Žurnalček 00:09 25.oktober 2012.

    Tempomat in njegovo uporabo svetujejo tisti, ki dajo na gas cegu in potem vozijo sztalno 50km/h in hebejo nas , ki se držimo predpisanih hitrostiTempomat ni za v mesto , ampak AC vožnjo !

  • Kranjica 22:22 23.oktober 2012.

    Žal je tako, da je marsikdo pripravljen upoštevati predpise le, ča ga udarijo po žepu. Enako velja za omejitve hitrosti.Radarji so potrebni predvsem zaradi takih, ki omejitve redno kršijo, pri tem pa "ta kratko potegnejo" vozniki, ki se jim to ...prikaži več zgodi le včasih,v trenutku nepazljivosti. Morda bi bilo smotrno, če bi pri kaznovanju tolerirali vsaj 5 km preko omejitve. Težko je voziti, še posebej v mestih, če moraš stalno gledati na števec, ali pa, da voziš pod omejitvijo, s čimer pa oviraš promet. Sicer pa, če bi bili vozniki disciplinirani, radarji ne bi bili potrebni! Mnogi pa se držijo predpisov le v obdobju, ko delajo vozniški izpit.

  • brencl47 08:53 24.oktober 2012.

    V enem od prejšnjih člankov je bil nasvet, da bi vozniki uporabili tempomat. Uporaba tempomata v mestih je lepa a žal neuporabna teorija, zlasti v mestih s tako nedomišljeno postavljeno signalizacijo, kot je Maribor.Precej križišč je, ki so opremljena ...prikaži več z radarji, kjer je cca 50-100m pred križiščem znak za hitrost 70kmh, na podobni razdalji za križiščem pa ponovno znak 70kmh. Glede na pravilo, da križišče izniči posebne pogoje in uveljavi standardne, t.j. 50kmh, pa bodi pameten! Zlasti ko je takih križišč na krajših razdaljah kar precej. Verjetno bi bilo smiselno, da bi poenotili hitrost na celotnih relacijah, saj v mestu ob normalni vožnji in upoštevanju predpisov tako ali tako skoraj nič ne prihraniš pri razliki hitrosti 50 ali 60 ali pa 70kmh

  • Žurnalček 00:11 25.oktober 2012.

    Štajerci so pa res kerlci. Jaz jim predlagal , da jih zatemnijo- vrečo na vrh, al pa sprej na steklo , oni pa kar na njih z ognjem in mečem !

  • Roman 12:07 13.november 2012.

    Za vse, ki ste ali pa ki boste dobili domov plačilni nalog novih radarjev!Pravniki opozarjajo!PROTIZAKONITO IZDAJANJE PLAČILNIH NALOGOV IN OPOMINOV!Ker stebri z radarji predstavljajo objekt in to zahteven objekt, saj so priključeni na električno omrežje, potrebujejo ...prikaži več gradbeno dovoljenje, ki ga mora izdati upravna enota. Ker gradbeno dovoljenje NI IZDANO, posledično tudi ni izdano uporabno dovoljenje, zatorej mestno redarstvo protizakonito izdaja plačilne naloge in opomine. Pozivam vse naj zadevo prijavijo na gradbeno inšpekcijo ul. heroja Tomšiča 2 tel. 02/2201640 in zahtevajo prepoved uporabe dokler si investitor ne pridobi ustrezne dokumentacije.DELITE NAPREJ PROSIM! ;)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.