Slovenija
65 ogledov

Gorenak se je obdal z zvestimi kadri

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1111 14:27 14.februar 2012.

    ...adijo policija...in slovenija!!

  • zoro 15:37 14.februar 2012.

    Najlažje od vsega je podati kritiko. Tega se očitno drži 1111 pred mano. Ali je strokovnjak, ki se spozna, ali pa je cinik in bedak, ki trenutno nima drugega dela, kot da piše komentarje. Kar je tiče pristopa "horenaka", spoštujem, ...prikaži več da že od zašetka jasno in javno nakazuje, kaj hoče spremeniti, kje bo iskal rešitve in kaj to pomeni za "kadrovanje".Ko bo še stare odslužene kadre nagnal v penzijo, se bo začel pravi red v hiši. Meni je vseeno, ali so tisti, ki bi morali biti v penziji pred več leti, oblečeni v belo, rdečo ali črno obleko kot znak pripadnosti, bolj važno je, da bo zmanšal število zaposlenih z odslovitvijo penzionistov po pisarnah, ki samo pridno hodijo v službo in vlečejo tudi po 1.000€ večjo plačo, kot bi sicer penzijo. Zakaj bi bilo njim boljše, kot je drugim v penziji? In zadnje, kar mislim, je to, da bo z zmanjšano ekipo, učinkovitejši in prejšnjim ministrov, kar se tiče reda najprej sam pri sebi, potem pri zaposlenih in na koncu, korektno delo v

  • 1111 16:09 14.februar 2012.

    ...zoro, daj si to masko dol, sem zastopu, da si bedak z oprano glavo sds šamponom, če imaš sploh kaj prat...za take cepce je škoda cajta...očitno si kup, kjer se ta idiotizem vali......še nekaj..."horenak", kot ga ti imenuješ, ...prikaži več do sedaj ni naredu NIČ, ama NIČ!!! ...30 let naj bi bil v policiji (torej bi moral bit že v penzijonu ?!), tako on pravi...in sedaj bo odkril toplo vodo??? ....to lahko verjameš ti in podobni tebi z oprano glavo...meni teh bučk ne boš prodal," horenak" pa še manj !!!

  • graff 17:42 14.februar 2012.

    dober dan Slovenija, dober dan USTAVA RS in dober dan tudi slovenska, ne pa politična policija.

  • graff 17:43 14.februar 2012.

    Dober dan Slovenija, dober dan USTAVA RS in dober dan tudi slovenska, ne pa politična policija.

  • joze 11:21 24.februar 2012.

    Svetovalec David Smolej ni bil nikoli kriminalist. Bil je policist za varovanje državne meje s šest letnimi izkušnjami. Ta bo znal veliko povedati in svetovati, da ti policisti ne delajo ravno veliko.

  • graff 17:49 14.februar 2012.

    Prvič v samostojni Sloveniji je ministrski položaj zasedel človek iz stroke, ne pa politični kompanjon, boter ali pizdoritoliznik. Kar tako naprej g,. Gorenak, zelo veliko smetja se je nabralo v zadnjem desetletju in pol, ki ga je zapustila še vedno ...prikaži več aktualna UDBO mafija, ki se kljub vsemu drži pri življenju in enkrat v letu, piknikuje v Planici. Bi rekli, viva la forum 21.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.