Slovenija
4470 ogledov

Gospod poslanec z žago: "To je politična gonja"

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar vec
    vec 13:21 25.maj 2019.

    Slo klasika, ko te dobijo da si nekaj pošmuglal ali zajebal, je takoj POLITIČNA GONJA, isto kot bi lopov v štacuni ko ga ujamejo, rekel ej politična goonja proti meni je to, pa v bistvu bi imel zadnji celo prav, država ga goni :)

    • tomaz 14:03 25.maj 2019.

      Ni v tem fora, ker je svetniku zmanjkalo argunmentov, se je poslužil svojih medijskih zvez, da je poslal informacijo, ki je na splošno popolnoma nepomembna in že ispeta v prejšnjih mandatih njegovega "prav imeti". Res gre samo za politično manipulacijo, ...prikaži večmanipulacijo, ker v občinskem svetu ni dosegel zaželenega. Sama nepremičnina je pridobila v letih, ko z njo upravlja g. Kramar za nekaj 100 %, torej je kjub dejstvu, da je v preteklosti postala 51 % lastnica, občina tudi ogromno pridobila.

  • Žurnalček 10:52 26.maj 2019.

    Tale je najboljša ! Če utrgaš rožo , lahko plačaš tudi do 5000@ kazni !!!!!!! Zamisl , kupiš semena Planike in jih zaseješ kmetu na njivo ! Ode kmetija na boben , že pri okopavanju repe !

  • Avatar jezeran
    jezeran 09:55 25.maj 2019.

    in odgovarjal ne bo nihče, kot vedno v tej zafurani državi

    • tomaz 10:28 25.maj 2019.

      @jezeran, saj nima za kaj odgovarjati, objekt je bil odstranjen takoj, ko je bilo vremensko mogoče in kaj je tu narobe. Toliko, kot je bivši župan naredil koristnega za bohince, ni nihče pred njim in zagotovo, če bi kandidiral ponovno ...prikaži večiral ponovno za župana, bi bil zopet večinsko izvoljen. Uspelo mu je celo doseči popravek zakona o TNP, ki je domačinom vsaj za malo poboljžalo življenje. Kdorkoli ga pozna ve, da je odločen, deloven in predvsem poštenjak.

  • tomaz 10:16 25.maj 2019.

    "povedo domačini"....dajte no, to je politična gonja točno določenega svetnika, ki je že v prejšnjem mandatu vseskozi hotel nabirati politične točke na ta račun. Domačini niso neumni in tudi točno vedo, kam pes taco moli. Trditev "povedo domačini" ne drži, ...prikaži veče drži, ker bi morali zapisati, "svetnik pove", še bolje pa "pokliče medije".

    • 1slovenka 11:01 25.maj 2019.

      @seveda domačini vse vedo...tudi to,da se jih "am vzame" zgolj v času volitev...sicer jih pa "un" gleda

    • Janez_53 11:55 25.maj 2019.

      Tale terasa se je pa kar sama odžagala??? Ali pa so jo odžagali "domačini"?

  • jezero 10:06 25.maj 2019.

    Absolutno nepomemben dogodek; a neka bohinjska združba se je spravila na bivšega župana popolnoma neupravičeno. Le zakaj? Bolno!

    • tomaz 10:22 25.maj 2019.

      @ jezero, točno se ve kdo je ta "združba"...saj je že v prejšnjem mandatu gradila politiko na tej temi, ker mu drugo niso mogli očitati. Ta postopek je bil pa tak, da se je lahko vleklo iz konteksta določene trditve ...prikaži večene trditve in jih potem procesiralo. Dejstvo pa je, da ima žena bivšega župana legalno pridobljeno 51% lastništvo na osnovi prejšnjih vlaganj in občina ima tu manjšinski delež.

    • 1slovenka 11:00 25.maj 2019.

      @tomaz...menda si je še v času županskega mandata,skupaj z ženo ,močno prizadeval,da bi čolnarna prišla v njuno last...zadeva je jara kača tistih,v tem primeru bivšega župana in zdajšnjega poslanca,ki mislijo,da mora vse biti tako,kot so si zamislili in,da jim nihče nič ne more

    • tomaz 11:11 25.maj 2019.

      @1slovenka....v nulo poznam zadevo. Pred desetletji, ko je gospa Kramarjeva vzela v najem, je bila tam podrtija, ki sta jo potem skupaj z ženo obnovila in uredila. V sodnem postopku dokazovanja vložka, so jima je bila priznana vlaganja in posledično ...prikaži večsledično 51% lastništvo, to je vsa resnica. In kaj je tu narobe, kaj je nepošteno? Sam kot bivši župan, se je prav vseh primerih, ko je o tem bila debata na občinskih svetih, vedno izločil.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.