Slovenija
6716 ogledov

"Gospod Šarec, ljudje si morajo kdaj pa kdaj tudi odpočiti"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Janez_53 12:16 17.januar 2020.

    V Sloveniji se marsikateri delavec vozi zelo daleč do svojega delovnega mesta. In tudi tem se dogajajo prometne nesreče. Razlika pa je v tem, da delavci, zaposleni v Sloveniji, zaslužijo bistveno manj, kot tisti, ki se vozijo v Avstrijo ali ...prikaži več Italijo. Zdi se mi precej podlo ob vsaki najmanjši priložnosti napadati predsednika vlade in ga delati nekakšnega dežurnega krivca za vse, kar se zgodi!

    • Snežinko 13:08 17.januar 2020.

      Podpišem! Poleg omenjenega se mi zdi podlo sploh pomisiti na to, da bi morala SLOVENIJA plačevati stroške poti? To po naši zakonodaji plača delodajalec, po avstrijski pa pač delavec sam (pa malice tudi nima). To so pač bonbončki dela v ...prikaži več Avstriji - ni vse tako svetlo... plača je že dosti večja, ampak po drugi strani za en dan naprej ne veš, ali boš šel v službo ali te vržejo na cesto kot smeti. Pa še ena slaba stran avstrije (beri kapitalizma): dopust, ki ga nimaš, bolniška, ki je ne smeš vzeti...

    • wingspan15 13:55 17.januar 2020.

      Koliko se jih vozi iz Goriške, pa Postojne itd na delo v Ljubljano. Prometne nesreče se dogajajo dnevno. Tudi, ko je bilo v Sloveniji dovolj delovnih mest,so se ljudje iz Prekmurja , Maribora, goriške in Krasa od nekdaj vozili na ...prikaži večna delo v Avstrijo in Italijo. To pa zato, ker so tam več zaslužili. Pa kaj bo sedaj Šarec grešni kozel za vse nesreče. Tragična je smrt dveh prekmurk, vendar moramo gledati na vse skupaj bolj objektivno.

    • munja 15:09 17.januar 2020.

      Tudi iz Bele krajine, Posavja, Primorske, se ljudje dnevno vozijo v Ljubljano ali še dlje, nesreče se dogajajo vsakodnevno, tako da ni samo vožnja v tujino vprašljiva. Mislim, da je v Sloveniji kar nekaj prostih delovnih mest in se ne ...prikaži veče bi bilo treba voziti v Avstrijo. Stroške prevoza pa ponavadi plača delodajalec, če pa v Avstriji ni tako, pa ni kriva naša vlada.

  • 893013820ee00f6d7f0f6e7ff02849229c05d5dd 09:11 18.januar 2020.

    [ Delavci, zaposleni v tujini, rešujejo vas in vaš proračun, ... ] Delavci zaposleni v Sloveniji pa spijo na paletah, delodajalci jim izplačujejo bruto plače in nadomestilo za vožnjo, država pa jim ne trga davkov in prispevkov, ker migranti rešujete ...prikaži več proračun ... Mat'r, kakšen bik !

  • TistoPravo 15:23 17.januar 2020.

    Marjan osebno verjetno ni ane...kriv. Če pa rečemo, polìka preteklih let...pa tudi ne. Pozabili ste na vse kapitaliste, ki so enostavmo delavstvo prepustili bedi med privatizacijo..,in preprosto pokradli kar se je pokrasti dalo. Sedaj ni ne kvalitetnih delavcev ne dovolj ...prikaži več kvalitetnih firm. Robotizirani kapitalisti in politika pa še vedno v podobni kondicijo. Škoda pisat...ko pa vsi vemo, za koga se je osamosvojitev izplačala...za tiste, ki so pripravljeni delat...žal ne!

  • Avatar drecos
    drecos 12:50 17.januar 2020.

    vse je kriva lopovska vlada ona sprejema lopovske zakone, ovce zabite

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.