Slovenija
36 ogledov

"Gremo na ustavno sodišče!"

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • markus 18:26 27.marec 2015.

    To je pa tipičen "panično ekstremni" odgovor zagovornika referenduma, Primca & SDS & NSI. A ti sploh veš, o čem sem govoril? Iz odgovora sodeč ti ni jasno in to je živ dokaz, torej ravno ta tvoj komentar, da podpisniki ...prikaži več za referendum nimajo pojma, za kaj sploh tukaj gre. Otrok se že lahko v rosno mladih letih zave, da je drugačen. Najstniki že itak vedo, kako so spolno usmerjeni in te najstnike (otroke) Primc diskriminira s tem početjem in jim javno na teh shodih dejansko govori, da niso normalni. Primc je za prijavit in isto vsi pobudniki za ta protiustavni referendum.

  • b3180966 19:07 27.marec 2015.

    In kakšno zvezo ima spolna usmerjenost mladostnika s posvojitvijo otrok???? Mar misliš, da morajo vsakogar, kateri je istospolno usmerjen iztrgati iz družine in ga dati v posvojitev istospolno usmerjenemu ali kaj?ssČe si star 16 ali več let se lahko sam ...prikaži večam odločiš s kom boš živel. A takrat ne gre za posvojitev otroka ampak za nastanek skupnosti dveh oseb. Za posvojitev otrok pa gre od njihovega rojstva naprej. Dva ali tri dni star dojenček pač še ne ve, ali je istospolno usmerjen ali pa ne.

  • jons 23:07 27.marec 2015.

    titty praviš, da nočeš plačati referenduma, a stroške, ki bodo nastali z uveljavitvijo tega zakona boš pa plačal?In ti stroški ne bodo majhni verjemi. Potrebno bo pripraviti nov program oz. spreminjati izobraževalni sistem, pa gradiva, pa plačati take in ...prikaži več drugačne strokovnjake, pa izobraževanja...

  • Kranjica 23:17 27.marec 2015.

    @Bond - To je eden najbolj razumnih komentarjev, kar sem jih prebrala. Naj še dodam, da nas večina ne nasprotuje enakopravnosti istospolnih, vendar pa na nekaterih področjih že po naravi ni mogoča( ali kot bi rekel Brglez: po naravnem zakonu). ...prikaži več ZL je s svojo na vrat na nos predlagano in sprejeto novelo zakona naredila napako in je obrnila še na tisoče ljudi proti istospolnim. In zakaj? Po mojem jim je za koristi manjšine, kot imenujejo istospolne, prav malo mar, ampak jim gre le za politično promocijo in dodatne volivce. Bedno.

  • Johan Spohan 15:57 28.marec 2015.

    Na sliki sta dva garača, ki živita od proračunskega denarja in se lepo igrata igrico "na otročje jima gre". Ženska se mora kazati okrog in vzbujati pozornost, ker v življenju ni še očitno naredila nič, da bi bilo vredno pozornosti. ...prikaži več. Moški pod marelo pa tudi ne ve kaj počet., le pozornost zbujati, če ne drugje z bebastim nastopanjem pred sodiščem. Parola obeh pa je : "lepo je srati za tuj denar".

  • ecco 18:28 27.marec 2015.

    PRIMitivC

  • erikkk 15:25 28.marec 2015.

    Tud na stavnem sodišču bodo pogorel ...

  • carli17 17:04 27.marec 2015.

    Nevem zakaj tolko polemike okol te posvojitve vsak naj si naredi otroka in ga bo lahko imel brez posvojitve tako kot jih imamo mi ,ko ko imamo normalno družino !!če pa ga ni sposoben naredit ga pač ne more imeti

  • ARBAJTER 19:01 27.marec 2015.

    Poročajo naj se , če se hočejo, otrok jim pa nebi dal v posvojitev.

  • dragec 10:49 28.marec 2015.

    Škoda, da nisi dojela bistvo zakona. Vsi desno obrnjeni se lovite na otroke (res ste veliki zaščitniki). Če ste res gre za otroke, potem ne razdirajte družine in plačujte redno preživnine / skočnine. Ta stara z dežnikom je verjetno samo ...prikaži večo deklerativna babica, za vnuke, pa verjetno nima časa zaradi aktivnosti v SSDSS . POŠTENA KATOLIŠKA DRUŽINA ????'!!!!

  • b3180966 18:12 27.marec 2015.

    Pojasni meni nevednežu ali je posvojitev otroka človekova pravica? Mar sistemsko kršimo človekove pravice tistim nekaj tisoč parov, kateri si želijo posvojiti otroka pa ga ne morejo, ker je pač otrok za posvojitev premalo? Da jim bomo prenehali ...prikaži več kršiti človekovo pravico do posvojitve otroka bomo mar naredili "čredo" žensk, katere bomo prisilno oplajali vsako leto in potem dajali otroke v posvojitev??? In kakšno zvezi ima najstnik s posvojitvijo? A ti bi si posvojil istospolno umejnega najstnika? Pa veš, da se s posvojitvijo izenačiš z roditeljem. Spolno občevanje staršev z lastnimi otroci pa je eksces??? PS- le kje jaz živim???

  • markus 17:01 27.marec 2015.

    Ko takole poudarjajo geslo "Za otroke gre", pozabijo omeniti, za katere otroke gre. Na to so pozabili. Očitno ne za vse. Za istospolno usmerjene najstnike npr. že ne. Ti so na nek način tudi še otroci in se jih na ...prikaži več tak direkten način diskriminira samo zaradi spolne usmerjenosti. Pa kje mi to živimo? Če bo referendum, naj ga plača pobudnik za referendum in vsi ti, ki so trošili denar za overitev zbranih podpisov. Če imajo denar za to, bodo zbrali še za referendum. Jaz ga kot davkoplačevalec ne bom plačal in bom tožil državo v primeru, da pride do referenduma o človekovih pravicah.

  • titty 18:33 27.marec 2015.

    Toliko poudarjajo ZA OTROKE GRE, v resnici gre za njih, torej: ZA NAS GRE!!! Tako naj se imenuje ta reč, ki niti ne vem zakaj jo je treba. Kaj se grejo tejle, referendum naj plačajo, organizirajo, pa bo vse ok. ...prikaži več Tudi zame gre in referenduma nočem in tudi plačat ga nočem!

  • Bond 18:50 27.marec 2015.

    Meni se pa zdi, da ti nimaš pojma o pojmu kaj se dogaja. V tem primeru gre za nasilno spreminjanje osnovnih postulatov družbe na katerih sloni razvoj naroda.Temeljna celica družbe je družina , ki jo ustava v mnogih členih ...prikaži večh tako tudi opredeljuje in ščiti. S tem nasilno sprejetim zakonom po hitrem postopku brez kakršne koli razprave, pa je parlamentarna večina posegla v ustavo in jo enostransko spremenila. Mislim, da malo kdo od podpisnikov pobude za referendum nasprotuje spremembam, ki ureja temeljno enakopravnost istospolnih partnerskih skupnosti, vendar so z grobim posegom v družino šli čez vse meje. Mislim, da bo to ugotovilo tudi ustavno sodišče, saj glede na ustavna določila kaj drugega sploh ne more ugotoviti.

  • markus 19:59 27.marec 2015.

    V svojih komentarjih sem želel povedati to, pa seveda nasprotniki niso razumeli oziroma dojeli... Primc & RKC & SDS & NSI imajo v svojih shodih nastopajo pod geslom "Za otroke gre". Jaz se vseskozi sprašujem za katere otroke? Tudi nekateri ...prikaži več otroci se že zavedajo, da so drugačni, istospolno usmerjeni, takoj ko vstopijo npr. v najstniška leta. Za te otroke jim že ne gre. Če bi jim šlo tudi za te otroke, potem bi podprli zakon, tako pa jih zatirajo in diskriminirajo. Gre jim za otroke, ki imajo starše različnih spolov in ki tudi sami ne bodo homoseksualno usmerjeni. Za take jim gre. SS-ovska ideologija.

  • Johan Spohan 15:58 28.marec 2015.

    Dragec tvoj komentar o ženšči je popolnoma pravilen.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.