Svet
22 ogledov

Grki bi obdavčili bogataše in podjetja

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 11:44 23.junij 2015.

    Ti je že odgovoril iko, kod nas dejansko nateguje. No, pravzaprav tudi to ni čisto točno, ker se je srednjemu sloju Nemcev tudi precej spustil standard, da je zato veselih par novih milijarderjev v Nemčiji. V ozadju pa vsekakor brez ...prikaži več dvoma Amerika, od kjer se je kapitalistični rak razširil širom sveta.

  • kapibara 09:28 23.junij 2015.

    Kaj je hudo: Zapufan ko Grčka....Kaj je še huje: Grčka zapufana, ko Grčka....

  • iko 11:23 23.junij 2015.

    Nategujejo nas Nemci, odpri oči, ko bodo od nas zahtevali, da začnemo vračat boš morda razumel, kaj taki ukrepi pomenijo za ljudi.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:46 24.junij 2015.

    " nov davek na podjetja, davek na premoženje in zvišanje davka na dodano vrednost za izbrane izdelke."Seveda to ne šteje ker potem lobiji ne bojo mogl pocen pokupt Grčije.

  • Papaja Popi 11:51 23.junij 2015.

    Oni imajo večje penzije, kot mi.Bolj nategujejo pri resnici, kdo je pokojni.Ne izdajajo račune in še bi se našlo.Turistov imajo, kot toče in kje je denar , v žepih osameznikov.Tam je nategovanje države postal hobi in ...prikaži več ne nategujejo nas Nemci, ampak taki nategatorji, kot Grki.Zadnji čas da razprodajo državo z otoki vred, da vrnejo dolg in gredo iz EU.

  • Ferluci 14:23 23.junij 2015.

    Čedalje bolj ga serjejo. S to državo je konec.

  • Papaja Popi 08:32 23.junij 2015.

    Dobro nas nategujejo ti Grki

  • jakec1575 11:45 23.junij 2015.

    Grki imajo še domače naloge. Predvsem s svojimi elitami in velikimi neplačniki davkov. Zgodovina Grčije je bila v zadnjih 100 letih eno samo igrišče velesil. Ta vlada enostavno mora ožeti bogataše na način, da ostanejo v državi. Nemci pa so ...prikaži več bili prihazni, dokler niso dobile njihove banke vseh dolgov nazaj, sedaj pa noben predlog ni premik naprej, razen njihova ideja. Problem Nemcev in ostalih, predsvem juznih narodov je da se ne slišijo in spolh ne razumejo. Koncept razmišljanja je povsem drugačen. Rešitev bi že zdavnaj našli, če bi našli komunikacijski kompromis o načinu reševanja. Rešitev je vedno več, Nemci pa forsirajo svojega. In ostale države pihajo v isti rog, da zavarojejo predvsem svoje interese in dolgove. Evropa ne more imeti enotnega finančnega sistema, pa če se še tako trudi. Nismo Amerika. Zgodovinske razlike in izkušnje so prevelike. Grki so preživeli že 2 bankrota in ostali živi. zakaj bi ves narod v 3 mesecih obrnil miselni vzorec. Nemogoče.

  • jakec1575 11:51 23.junij 2015.

    Mi smo rabili nekaj stoletij, da se nas je vsaj malo prijel habsburski princip, a smo ga glede na posledice v zadnjih 8 letih na 60 podlage očitno zelo hitro pozabili. To je problem tlačenega naroda. Nikoli ni uspel razviti ...prikaži več lastne odgovornosti do preživetja, ko pa so vedno drugi za to skrbeli. Vsak čuti le odgovornost do ugodja za sebe. Šišri vidik se pojavi le za tolčenje po prsih in dvigovanje lastne posameznikove vrednosti: To smo mi. To sem jaz. Kdaj? Ob športnih dogodkih in kakšnem gospodarskem in diplomatskem preboju. Primer Erjavca, ko se tolče po prsih za piranski zaliv, Vsak slovenski zanesenjak, ko zmaga Tina Maze itd.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.