Svet
67 ogledov

Grki izglasovali: v nedeljo na referendum

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar mirkoslav1956
    mirkoslav1956 10:26 28.junij 2015.

    No Luka bi nas popeljal po poti Grčije res človek ne razume kako bi nekaj kar ni mogoče pa sem levičar že vse življenje.Mislim da si nihče od nas tega ne želi.Pač se moramo zavedati da več kot zaslužino težko ...prikaži več potrošimo ,če pa že moramo in vzamemo kredit se ve da ga moramo vrniti.Samo ankete po Grčiji poglejte 57% je za Evropo pa ne dam veliko na ankete ampak nekaj pa le povedo.Imajo 13& BDP na izvozu mi ga imamo 80% seveda in namesto da bi šli tudi mi na bolje bi nekateri dali politiko v roke ljudem kateri so pač dobili zajeten kupček glasov na zadnjih volitvah AMPAK po njih pa niso imeli POGUMA da bi šli v kolicijo saj samo tam se lahko kaj stori za BOLJŠI jutri.

  • Ferluci 16:16 28.junij 2015.

    Ni videti, da bi se postavljali na stran EU. Izbor levakov na volitvah je živ dokaz, kako se iz ljudi delaš norca. Cipras je ljudem obljubil nemogoče, zdaj pa odgovornost obrača na voljo ljudstva. Ljudje pa nasedajo, enako kot pri nas.

  • mph 18:14 28.junij 2015.

    Res? Zgoraj sem ti naštel konkretne zadeve, ne floskule. Samo ne štej sem med komuniste raznih Stalinov in Kimov (no, ta pa je dejansko kar podoben guruju), ker so tam imeli vse samo ne komunizma, pač so pograbili priliko, ko ...prikaži več so ljudje imeli dovolj izživljanja vladajočih kast skozi tisočletja in dali preveč moči pokvarjenim posameznikom. Po tej logiki sicer bi morala biti katolibanska organizacija in druge že zdavnaj na zločinski listi, pa ni, ker se obrača preveč denarja.

  • benč 07:12 28.junij 2015.

    Kmalu bomo mi na vrsti, samo je vprašanje, če bomo tudi mi imeli tako jajca kot Grki!

  • patrijarh 08:27 28.junij 2015.

    Nas bo Luka rešu.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 09:58 28.junij 2015.

    "Soočeni smo bili z vztrajanjem IMF, da omilimo naše predloge glede davkov za bogate,"To vse pove.

  • marjan 10:15 28.junij 2015.

    Vsi tisti, ki hrepenite po čistem socializmu vam predlagam da ga okusite v Kubi ali pa še prvovrstnejšega v Severni koreji. Odločitev je izključno vaša.

  • Papaja Popi 10:20 28.junij 2015.

    Grki naj gredo čimprej iz EU.Samo prej naj vrnejo ves denar z obrestmi vred.

  • Papaja Popi 10:21 28.junij 2015.

    Bravo marjan.

  • Ferluci 10:34 28.junij 2015.

    Je s tabo vse vredu???

  • Avatar atojeto
    atojeto 12:50 28.junij 2015.

    Ker jih kapitalizem izkorišča.

  • mph 15:08 28.junij 2015.

    Na Kubo hodijo ameriški reveži po zdravila po poštenih cenah, hodijo turisti iz celega sveta, šolstvo in zdravstvo zastonj. In to kljub ameriškim barabam, ki jih uničujejo že desetletja. Brez teh bi jim šlo pa sploh super. To je pa ...prikaži več nekaj, kar si američani ne morejo dovoliti, da bi se jim doma reveži uprli. Kaj pa mešaš sem Severno Korejo mi pa res ni jasno.

  • valerijakregar 15:57 28.junij 2015.

    sorry, ampak najbolj jih uničujejo ravno komunisti.s prežvečenimi parolami o medu in mleku.....kot mesečnik.......njim gre odlično. raji mnogo manj.a naseda.yu je živela dobro na račun pufoooooov.........podobno kot si zamišlja mesečnik.

  • mph 09:22 28.junij 2015.

    Ah, ja, seveda ni dovolj, da pridejo pri nas socialisti na oblast, morali bi še v več državah. Če si edina ovca med volkovi nimaš dosti možnosti. Prvi, ki so sedaj pokazali, da imajo jajca so Grki, ki so že ...prikaži več izkusili na svoji koži, kaj IMF in Bruselj v resnici sta, v Španiji se jim je posvetilo, ... upanje, da bodo še sledile druge države. Edina rešitev za človeka vredno družbo je v socializmu, niti pod razno pa v sužnjelastnišvu oz. v kapitalizmu, kot se tej obliki odnosov trenutno po moderno reče.

  • Avatar mirkoslav1956
    mirkoslav1956 10:29 28.junij 2015.

    Ja res smo lahko hitro na vrsti če bi dali politiko v roke kova Luka Mesec.No na srečo je slovenski narod pametnejši.

  • Tupamaros 15:08 28.junij 2015.

    Tale referendum je "kr neki", spraševali bodo folk za stare fore, ki so že mimo. Tudi če rečejo "da" (ostanemo v Evru), bo verjetno že prepozno, za reševati grški trajekt. "Naj ljudje vidijo, kdo jih je potopil" Naj to demagoško ...prikaži več bluzenje SD in ZL, Židana in mesečnika vidijo tudi pri nas kaj nas čaka. Če zmagajo na volitvah ali prevzamejo vlado.

  • mph 15:11 28.junij 2015.

    @kr ena, socialističnih držav je za vzorec in vsem bi šlo super, če jih ne bi kapitalisti sistematično uničevali. V Yu smo imeli super socializem, revežev ni bilo, vsi streho, hrano, obleko, šolstvo, zdravstvo, .. zastonj in na nivoju. Res ...prikaži več pa ni bilo silnih miljarderjev in podobno. Mimogrede, preden trosiš naprej neumnosti, malo se raje poduči, kje so nastale prav vse svetovne krize. Zanimivo mar ne, če so vsi tako oh in sploh v kapitalizmu. Glavni problem je, ker je denar samo zločinsko slabo prerazporejen, čeprav ga je več kot dovolj, da bi vsi lahko lepo živeli. Največ pa garajo in se mučijo reveži, ne bogataši, to ni nič novega in je to marsikateri milijarder tudi ugotovil.

  • mph 21:54 28.junij 2015.

    To pa boš moral zahtevat od nemških in drugih bank, do Grkov ni prišel niti evro verjetno.

  • mph 09:20 28.junij 2015.

    Edino upanje vsaj je, da pride ZL na oblast. Žal bi se to moralo zgoditi na zadnjih volitvah, nepopisna je dodatna škoda, ki jo bo v tem času naredil desničarski podtaknjenec Cerar. Edina kolikor tolikor socialna, zdaj, ko je malo ...prikaži več očiščena oportunistov, stranka v koaliciji je SD. Ki pa se je mora Cerar po ukazu od zgoraj znebiti.Drugače pa o IMF, EU pove to: Znova je bil kritičen do Mednarodnega denarnega sklada (IMF), ki mu mora Grčija do konca meseca vrniti 1,6 milijarde evrov. "Soočeni smo bili z vztrajanjem IMF, da omilimo naše predloge glede davkov za bogate," je povedal. Upniki naj bi od Aten zahtevali tudi, da "breme znova položijo na ramena upokojencev in delavcev".

  • KLOBO 12:04 28.junij 2015.

    mph je itak mentalni bolnik, upokojeni oficir stare okupatorske JLA in še vedno sanja o svojih idolih komunizma Titu, Stalinu in Čaušesku !! Ni mu pomoči, samo je škoda, da lahko svo smrad spušča po tem portalu !!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.