Svet
7850 ogledov

Grozljiva odkritja v predmestju Kijeva po umiku ruske vojske

Komentarjev 54
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pretnar27 10:35 03.april 2022.

    Spet propaganda, kot tisti vojaki na nekem otoku, ki so jih Rusi ubili, ampak potem so bili vsi živi in so jih Rusi celo izpustili :) .. ne verjamem nobeni propagandi, sploh pa ne tisti, ki je producirana s strani ...prikaži več pokvarjenih Ukrajincev.

    • mph2 10:57 03.april 2022.

      Pri tej vojni pa je še ena unikatna posebnost, EU in jasno imperialisti so blokirali izključno Ruse pri lažeh. Še dobro, da je dovolj neodvisnih tudi zahodnih novinarjev, ala Galloway, Medhurst, Jimmy Dore, ... ki znajo pokazat še drugo plat medalje.

    • Ender3 16:13 03.april 2022.

      Podpišem se pod oba komentarja. 👍👍

  • Dusan12 10:28 03.april 2022.

    Da take oslarije pišeš, moraš biti pa prav nor, bolan. To kar kažejo posnetki, so žrtve neonacistov, izrojencev AZOV, samo ti so sposobni takih grozodejsev. Obstajajo posnetki, kako se izživljajo nad ruskimi zajetimi vojaki, jim režejo prste, na živo kastrirajo, ...prikaži več, Mariupol je njihov grob, Dombas pa še bo.

    • PaPajapopi 14:04 03.april 2022.

      Srbjanci ste pa vsi isti ! Podporniki krvnikov !

    • jakec1575 14:47 03.april 2022.

      Ceceni in placanci na ruski strani tudi. Pa wagner. Azov tukaj ni

    • Ender3 16:11 03.april 2022.

      Dusan12 👍s tem komentarjem se strinjam. Vojna je, žrtve so, morilci pa na obeh straneh.

    • LukaMB 21:13 03.april 2022.

      Vojna je, žrtve so, civilne žrtve pa so na duši zelenskega, ker jih ni pospravil ven iz obleganih mest, ko je to lahko naredil, ampak so uporabljali civiliste za ščit.

    • jozicamurn 02:51 04.april 2022.

      Tako je, za vse civilne žrtve bo odgovoren Zelensky in njegova vlada, saj jih niso spravili ven po humanitarnem koridorju in skladno s tem se vso breme pomorov in pobijanja pravno gledano prestavi na odgovornega Zelenskega in njegove enote, ki ...prikaži več bodo na sodišču bili obravnavani kot najhujši vojni zločinci.

  • Željko 12:25 03.april 2022.

    Vse tole je zrežirano na tleh ležijo živi ljudje, nikjer nobene krvi. Samo da bi očrnili rusko vojsko. Slava Rusiji ostani močna v Sloveniji imaš ogromno zaveznikov

    • Burja 12:41 03.april 2022.

      Tako je! Ruska vojska deluje humano, strelja s slepimi naboji in širi sočutje.Putinova marioneta Kadirov, nemesto orožja, prinaša cvetje in uvaja harmonijo.Skupina Wenger, pa ima načela ničelne tolerance do nasilja, pravi mirovniki brez enega, samega madeža....preprosto vse skupaj brezmadežno kot ...prikaži več jutranji prvi žarek.....

    • PaPajapopi 14:03 03.april 2022.

      Podporniki krvnikov ! Kot srbjanci !

    • jakec1575 14:55 03.april 2022.

      Burja. Zeljko je sredi kognitivne disonance. Podobno delajo jansisti. Ko se slika zrusi, vstopijo fiktivni liki in argumenti.

    • jozicamurn 02:49 04.april 2022.

      PaPajapopi kje ti vidiš na tem videu Srbijance? Spet vidim, da imate fobijo o Srbih, le kaj so ti v teh letih samostojnosti naredili Srbi? Bolani in bolani in še bolj bolani so postali nekateri. Srbi ne podpirajo tega, da ...prikaži več se ubijejo civilisti, podpirajo pa pravico in da se iztrebijo neonacistične enote ter da se kaznuje zahod za to, ker je pahnil Ukrajino v vojno z Rusijo. Rusija ni imela druge izbire, banda se je razpasla. Kaj pa majo Srbi spet pri tem? Kreten.

  • Andrej Kranjc 14:43 03.april 2022.

    Malo se sprehajajo v civilnih vozilih in oblacilih z puskami malo so nedolzni civilisti. Odlocimo se enkrat! You tube je poln posnetkov kako se ukrajinci skrivajo v civilnih oblacilih, avtomobilih, stavbah, se tanke so zapeljali v hise, streljajo iz stavb..kaj naj si mislim?

  • QSprm 14:49 03.april 2022.

    Rezimske propagandne agencije ste sramota za novinarstvo in celo za cloveski rod, katermu naj bi pripadal. Serijsko zavajanje, poskusi preslepitve in patolosko laganje kot v najboljsih casih zloglasnih diktatorskih rezimov. Le kako si potem se kdo drzne poimenovat to tiranijo ...prikaži več demokraticnost in vrednote zahodne civilizacije.

    • Dusan12 10:14 10.april 2022.

      In Evroba naj bi sprejela medse nacioniste, SS klavce. Saj ni Argentina leta 46

  • Avatar luckyss
    luckyss 10:15 03.april 2022.

    Zgodovina nas uči, da moramo biti pri takšnih posnetkih previdni..Na Kosovem so preoblačili padle pripadnike albanskih skrajnežev v civilne obleke in to (pokol "civilistov" ) je bil v bistvu tudi razlog, oziroma izgovor, da so potem ZDA in NATO 78 ...prikaži več8 dni brez prestanka bombardirali neodvisno državo Jugoslavijo brez dovoljenja varnostnega sveta OZN, torej tako kot sedaj Putin...

    • bljitva 10:23 03.april 2022.

      kar išči izgovore ruske agresije...dolgo jih ne boš več mogel, ker bo vse dokazano na sodišču...

    • rd2dmk2 10:27 03.april 2022.

      ja no in kaj bi rad povedal ? mogoče to da so slovenski dom v trstu požgali slovenci, ker so izvajla predstavo on Neronu ? vojna je in rusija je vdrla v ukrajino. ni obratno. in tudi če je ukrajina ...prikaži večna izvajal teror nad rusi v ukrajini so zato politične in mednarodne organizacije. in mimgrede imamo avstrijo ki se ne drži dogovora o manjšinah in imamo italijo, ki se ne drži dogovora o manjšinah in imamo Slovenijo in Tonina, ki ima hudo armijo in se mu jebe za manjšine.

    • Avatar luckyss
      luckyss 10:33 03.april 2022.

      Samo opozarjam na stalno prakso in na to, da je treba uporabiti zdravo pamet...Takšni prizori Rusom izredno škodijo in ruska vojska ni neka razpuščena banda...Ko so Ukrajinci goloroki nagnali ruske tanke v umik, se je videlo kako "krvoželjna" po civilni ...prikaži več krvi je ruska vojska...Niste drugo kot naivni Butalci...Ste bili pri Covid in ste sedaj spet..

    • PaPajapopi 14:02 03.april 2022.

      Srbjanci ste pa vsi isti ! Podporniki krvnikov !

    • jozica71 14:19 03.april 2022.

      Saj so bili posnetki na netu, ko so vojaki Azova streljali Ruske vojne ujetnike v kolena. V javnost počasi pritekajo informacije o grozodejstvih Ukrajinskih neonacistov. Samo, da Amerika in zahod za to obtožujejo Rusijo, tiste države, ki niso izdale Rusije, pa Ukrajince.

    • jakec1575 14:49 03.april 2022.

      Srbe so tokli, ker so podpirali milosevica. Ta pa genocid v srebrenici in kosovu. Seveda so ool kosovski srbi dobil mascevanje. Albanci pac imajo krvno mascevanje. Zal ti sodis med one srbine, ki verjamejo v srbsko resnico

    • Ender3 16:40 03.april 2022.

      Stojim za izjavami @ Luckyss👍kimeli smo skupno državo in kaj je, v praksi pomenilo bratstvo in edinstvo. Vera, nacionalizem, strahote, odziv svetovne javnosti pa, minoren.kaSedaj Rusi vršijo agresijo posameznika, politike proti bratskem narodu enake vere in jezika. Vojna je nepotrebna, ...prikaži več, krvava, škoda nepredstavljiva, a kaj bi šele bilo, če Rusi nastopili brez omenjenih dejstev.Za to je tudi njihova moralo slaba.Samo ob pravem sovraštvu se pokažejo najglobja, najbolj nehumana dejanja posameznika

    • rd2dmk2 19:07 03.april 2022.

      glejte, tiste vojne oziroma vojskovanja, ko sta se vojski srečali na polju in se pobili med sabo je zdavnaj mimo. že od Troje dalje. in od takrat dalje se ve da zgodovino piše zmagovalec. in ker sem dosti star da ...prikaži veča se spomnim še vojne iz Vietnama, vam obudim spomin na tisto toliko krat nagrajeno fotografijo. in ta fotka je bila zakaj ? in kako so se borili vientnamci ? čist vsak ki je bil na dveh nogah je bil lahko vojak in streljalo se je kjerkoli in kadarkoli. in to zato.. ker je agresor vdrl !

    • Avatar luckyss
      luckyss 19:10 03.april 2022.

      https://southfront.org/afu-crimes-in-bucha-kiev-region-false-flag-propaganda-attack-against-russia-revealed-photos-video/

    • jozicamurn 02:53 04.april 2022.

      rd2dmk2 - mednarodne organizacije kot ti praviš so v lasti zahoda in zahodne propagande in niso naredili praktično čisto nič za zaščito Rusov v Ukrajini. Enostransko podpirajo samo tiste žrtve, ki jim pašejo prav v geopolitično in geostrateško agendo razširitve ...prikaži več biznisa ali NATO pakta oziroma njegovo ekspanzijo. Ker niso naredili nič so se pa Rusi odločili braniti svoje Ruse, čisto pravilno.

    • rd2dmk2 09:15 04.april 2022.

      jožicamurn.. pojdi ti branit slovence v italijo, avstrice v italijo, baske v francijo. a ti naštejem še koga ? nehajte s tem da so šli rusi branit svoje. ej. je bil ravno v soboto film mr. jones, ki vam je ...prikaži več pokazal kako rusi branijo "svoje". in za konec tudi JLAi so branili "svoje" pod Peco , a ne ?

    • jozicamurn 13:40 05.april 2022.

      rd2dmk2 vidiš kako si prizadet? Če bi drugi opravljalo svoja dela in bi imeli sočustvovanje do ruskih žrtev in ne samo enostransko politično sočustvovanje do ukrajinskih žrtev kasneje (Ruse so ubijali že prej, 8 let obstreljevanja in teror ter pritisk ...prikaži več in pretepanje pro-Rusov), bi bilo veliko lepše. In tudi sedaj zahod ne priznava pomore in poboje ruskih civilistov, grozno kako omejeni v duši in ozkogledi smo tukaj v EU.

    • rd2dmk2 18:11 05.april 2022.

      jožicamurn tvoje pisanje je pod vprašanjem """" rd2.... vidiš kako si prizadet ?***** in zakaj vprašaj . na žalost si tako omejene, ne morem drugač. toolk let pomorov rusov. ma a res ????!!!! čaki mal kako so umrli Berezovski, Nemcov ...prikaži več in drugi... in ja, res je, je umrl en rus v Kijevu, sam še ta je bil nasprotnik Putina, pa je pred njim zbežal v ukrijano, pa so ga tam likvidiral. in daj se malo k sebi spravi in preberi moje pisanje in pojdi pomagat vsaj Baskom.

    • jozicamurn 02:30 08.april 2022.

      rd2dmk2 natolcevanje brez direktnih dokazov o povezanosti in argumentov je dejansko fake news in jaz bi to prepovedala in kaznovala z 20 let zapora.

    • rd2dmk2 10:18 08.april 2022.

      no ja jožicamurn.. že ahajci so žli branit svoje pred trojo.. a ne ? no ja še do dons se nizvedelo a je lepa helena bila ugrabljena ali pa je pobegnila iz "objema" in tako bi lahko šli skoz zgodovino ...prikaži več do sedanjih rusov. glede tvojih dokazov pa in aresta.. wild west je bil zate ideal. najprej streljamo, potem sprašujemo. sicer pa mednarodne inštitucije so v lasti zahoda. ja ..no severna koreja ima tud kakšno humanitarno organizacijo, a ne ?

  • Avatar luckyss
    luckyss 15:34 03.april 2022.

    Tu lahko vidite dokumente o bioloških orožjih, ki jih je Bidenov sin Hunter proizvajal v Ukrajini. Zadeva je bila že skrajno blizu temu, da bi jo dejansko uporabili..................................... https://english.almayadeen.net/news/politics/russia-releases-documents-on-us-funded-bio-weapons-hunter-bi

    • Ender3 16:50 03.april 2022.

      luckyss👍dobro je vedeti, da tudi za kovid nadlogo stoje ZDA in kot so v sedanjem primeru izkoristili Ukrajino, so v prvem izrabili Kitajce. Želijo oslabiti ostali svet, realno konkurenco in uveljaviti globalistične težnje.

  • LukaMB 21:08 03.april 2022.

    Propaganda podobna ameriškim džihadistom imenovanim white helmets. Fake, da bolj fake ne more biti, tako kot vedno s strani neonacistov.

  • Avatar luckyss
    luckyss 19:11 03.april 2022.

    https://southfront.org/afu-crimes-in-bucha-kiev-region-false-flag-propaganda-attack-against-russia-revealed-photos-video/

  • jakec1575 14:52 03.april 2022.

    V buci so bili ceceni in placanci. Mozno, da so v pokolu sodelovale tudi redne ebote zaradi frustracije zaradi izgub. Vse je zaminirano in to ne po vojasko s kartiranjem. Podobno kot bosna. 15 let ciscenja. Mogoce manj ker je ...prikaži več bil sam en mesec. Rusofili tle gor so huj k verniki v teorije zarot. Covid jih je cist zhebal v izolaciji.

  • onxxx 15:10 03.april 2022.

    Po rusih so letele ukrajinske bombe in rakete.

  • Janez11 11:17 03.april 2022.

    Da je toliko proruskih komentarjev predpisujem dejstvu, da imamo v Slovenji veliko Srbov, ki se čutijo podobno kot Rusi za oklican in superioren narod , ki lahko kolje ostale narode kolje. Preberite https://euvsdisinfo.eu/a-guide-to-deciphering-pro-kremlin-disinformation-around-putins-war/

    • Avatar luckyss
      luckyss 11:28 03.april 2022.

      To so pro-razumski komentarji......BMK za Srbe, Ruse ali angora zajce...

    • mph2 14:47 03.april 2022.

      @janez11, daj si raje preberi kaj o dvojnih standardih EU, ki ostaja največja ritoliznica ameriških kriminalcev: https://www.youtube.com/watch?v=SuiWWSsfp2k Kje so bili vsi ti silni EU politiki, ko so ti vojni zločinci pobijali čez 11 milijonov civilistov čez več kot 20 let ...prikaži večet ... itn drugje po svetu. https://twitter.com/JoostBroekers/status/1504716630789877762 Ja, Putin je tiran, morda tudi vojni zločinec, ampak mi greste bolj na bruhanje gringofili kot pa rusofili.

    • LukaMB 21:11 03.april 2022.

      Spet tale Janez vidi Srbe, ki so mu pofukali mamico najverjetneje. Eni ste že bolani s temi Srbi, kaj nas brigajo Srbi, ki sploh niso naši sosedje niti so v EU? Prenehajte že s histerijo proti Srbom, ker zgledate že ...prikaži več smešno. Vojna je med Ukrajino in Rusijo.

  • jakec1575 14:58 03.april 2022.

    Eni tle gor rabite zdravljenje. Covid oz izolacija vas je cist unicila. Nobene empatije. Samo neke teorije. A tudi v rusijo prihajajo pocasi resnicne podobe. Zensk ki obljavljajo na socialnih omrezjih poslovilne misli mrtvim mozem. Kot se napisal pred vojno. ...prikaži več Ko bodo zacela trupla prihajati domov se bo klima obrnila.

    • kapibara1 17:25 03.april 2022.

      Domov bodo začeli prihajat tu Ukrajinci... in takrat naj se zelenc spozna z materami nepotrebnih žrtev

  • bljitva 10:25 03.april 2022.

    pa te rusi niso ljudje...

    • Avatar luckyss
      luckyss 10:40 03.april 2022.

      Napiši pravilno....Ti osebki, ki so to storili niso ljudje...Ruski vojski takšna dejanja škodijo in za to se gre pred strelski vod. Uporabite zdravo pamer, če jo imate !1

    • jakec1575 15:00 03.april 2022.

      Ruski placanci iz satelitskih drzav. Zakaj bi ukrajinci streljali svoj narod????

    • Avatar luckyss
      luckyss 15:10 03.april 2022.

      Zakaj so slovenski domobranci in partizani streljali svoj narod ?!

  • bljitva 10:28 03.april 2022.

    ta ruska vojska sploh ni vojska... to je podivjana, pijana in zadrogirana horda neciviliziranih barbarov in divjakov, brez kančka spoštovanja do človeškega življenja.

    • Vilno 16:44 03.april 2022.

      Sej Rusi so bili vedno taki, to ni nov fenomen. Človeško življenje ni tam vredno nič, še njihovo ne, kamoli od drugih. Zato pa je v ZDA 3+ milijone Rusov, v Rusiji je pa Edward Snowden.

    • Ender3 17:07 03.april 2022.

      bljitva, v to vas je prepričal vaš herojski ideolog. Nekoč je paktiral z Putinom, sedaj poveličuje Zelenskega. Če bi bil pragnatičen kot, njemu cenjeni Orban bi se vzdržal takšnih izjav, posledično pa tudi prikletni trabant troli.

    • Ender3 17:20 03.april 2022.

      Vilno, še ena ugotovitev. Rusija je v 2 WW izgubila 27 miljonov ljudi za to, da smo se rešili fašizma in, da sedaj zahod podpira prav te težnje. In zakaj ima prav Snowden zatočišče v Rusiji. očitno je tam demokracija ...prikaži več bolj varovana kot v Ameriki. Slednja ne rabi vojno, ker se pobijajo kar, med sabo, radi pa jo vsiljujejo drugim in drugim kažejo s prstom.

    • Vilno 17:39 03.april 2022.

      Ni samo Rusija zgubila toliko ljudi, takrat so umirali vsi v sovjetski zvezi. Toliko žrtev pa je bilo tudi na račun totalne neobčutljivosti na človeške žrtve. In zahod ne podpira nobenih takšnih teženj, to je ruska propaganda. Očitno pa so ...prikaži več mnogi v vzhodni Evropi prišli iz dežja pod kap, saj je bilo pod sovjetih življenje očitno nevredno človeka, kako si drugače razložiti alergičen odpor do Rusov v vzhodni Evropi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.