Slovenija
42645 ogledov

Grozljivka v Piranu: Na prehodu za pešce povozil tri ljudi

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kolr 21:26 17.julij 2022.

    Ne stekam, oziroma kako je avto naletel na vse te zdravnike in resevalce na enkrat na prehodu za pesce. Dobr vsaj da se gasilcev ni blo vmes in so lahko gasilci pomagal. :) "Koprski gasilci so nudili pomoč reševalcem, reševalcu ...prikaži veču na motorju in dežurnemu zdravniku iz zdravstvenega doma Lucija."

    • Avatar luckyss
      luckyss 07:11 18.julij 2022.

      Zgleda, da niso mogli dovolj pomagati avtorju članka, ki mu je očitno prezgodaj umrla učiteljica slovenskega jezika...Sožalje..

  • Ender3 21:33 17.julij 2022.

    Ne razumem« povozili», razumem« zbili». Če bi bilo to prvo, bi bile posledice tudi usodne.

  • Avatar Leon
    Leon 08:15 18.julij 2022.

    Kaj počnejo policaji ? Kdo nadzira promet ?

  • dizelcek 09:00 18.julij 2022.

    Obvezno bi bilo potrebno spremeniti zakon zaradi varnosti pešcev in njihovih življenj, da pešec nima prednosti, daj večina ljudi danes buli med hojo v telefon in jim ni mar za njihovo varnost, vedno so krivi počasni vozniki in svet. Ko ...prikaži več sem sam pešec in tudi dostikrat sem, se najprej prepričam počakam pogledam levo in desno in sam ocenim ali je varno prečkanje, nikoli pa ne skačem pred avtomobile, kar ostali grdo počnejo. Za cesto katero vozniki uporabljamo plačujemo cestnino, pešec pa ne.

    • Svobodnež 09:32 18.julij 2022.

      No, mimo nekaterih neumnosti ne morem, da se ne bi oglasil. Pešci v članku so bili poškodovani NA PREHODU ZA PEŠCE!!! Prometni predpisi v večini normalnih držav so jasni, kdaj ima kdo prednost in ti bi očitno rad odvzel pešcem ...prikaži več pravico do varnega prečkanja ceste čez prehod! Se sploh zavedaš, kakšno neumnost si napisal? Druga tvoja izjava je pa še bolj bedasta! Pa menda ne misliš, da bi pešci morali plačevati cestnino??? Veš, ta je pa precej bolana! Malce vseeno razmisli, kaj pišeš.

  • dizelcek 08:46 18.julij 2022.

    Pozdravljeni, žal danes niti pešči niso več previdni in jim je vseeno za svoja življenja, ko se odločijo prečkati cesto brez da bi pogledali levo in desno raje bulijo v svoj telefon in dejansko skočijo pod avto ko nimaš več ...prikaži več možnosti vstaviti. Tisto sekundo ko si z vozilom na prehodu za pešče in ko ga vidiš že dlje časa, da hodi ob cesti se pa brez prepričanja ali lahko varno prečka kar zaleti v tvoj bok avto. Zakon bi morali obvezno spremeniti, pešeč ne bi smel imeti prednosti.

  • dizelcek 08:54 18.julij 2022.

    Če bi spremenili zakon, da pešeč ne bi imel prednosti, bi bilo absolutno manj nesreč, saj bi se pešči zopet prej 100.procentno prepričali pogledali levo in desno če lahko to varno storijo, ne da med hojo bulijo v svoje telefone ...prikaži več in hodijo kot marsovci na pamet čez cesto. Kadar sem voznik in če vidim da pešec čaka na prehodu, gleda levo in desno mu z veseljem ustavim. Če mi pa pride kadar sem ze prevozil prehod pa zal ne morem ustavi, se zaleti v bok avta in naprej buli v svoj telefon. Katastrofa

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.