Slovenija
42614 ogledov

Grozljivka v Piranu: Na prehodu za pešce povozil tri ljudi

Prehod za pešce, prvi šolski dan, policija PU Kranj
Lahko bi se končalo tragično!

Ob 9.14 je na Obali v Portorožu voznik osebnega vozila na prehodu za pešce zbil tri osebe, poroča uprava za zaščito in reševanje.

Koprski gasilci so nudili pomoč reševalcem, reševalcu na motorju in dežurnemu zdravniku iz zdravstvenega doma Lucija.

Poškodovane osebe so reevalci in zdravnik na kraju oskrbeli in nato prepeljali na nadaljnje zdravljenje v izolsko bolnišnico.

 

Fotografija je simbolična

Komentarjev 8
  • dizelcek 09:00 18.julij 2022.

    Obvezno bi bilo potrebno spremeniti zakon zaradi varnosti pešcev in njihovih življenj, da pešec nima prednosti, daj večina ljudi danes buli med hojo v telefon in jim ni mar za njihovo varnost, vedno so krivi počasni vozniki in svet. Ko ...prikaži več sem sam pešec in tudi dostikrat sem, se najprej prepričam počakam pogledam levo in desno in sam ocenim ali je varno prečkanje, nikoli pa ne skačem pred avtomobile, kar ostali grdo počnejo. Za cesto katero vozniki uporabljamo plačujemo cestnino, pešec pa ne.

  • dizelcek 08:54 18.julij 2022.

    Če bi spremenili zakon, da pešeč ne bi imel prednosti, bi bilo absolutno manj nesreč, saj bi se pešči zopet prej 100.procentno prepričali pogledali levo in desno če lahko to varno storijo, ne da med hojo bulijo v svoje telefone ...prikaži več in hodijo kot marsovci na pamet čez cesto. Kadar sem voznik in če vidim da pešec čaka na prehodu, gleda levo in desno mu z veseljem ustavim. Če mi pa pride kadar sem ze prevozil prehod pa zal ne morem ustavi, se zaleti v bok avta in naprej buli v svoj telefon. Katastrofa

  • dizelcek 08:46 18.julij 2022.

    Pozdravljeni, žal danes niti pešči niso več previdni in jim je vseeno za svoja življenja, ko se odločijo prečkati cesto brez da bi pogledali levo in desno raje bulijo v svoj telefon in dejansko skočijo pod avto ko nimaš več ...prikaži več možnosti vstaviti. Tisto sekundo ko si z vozilom na prehodu za pešče in ko ga vidiš že dlje časa, da hodi ob cesti se pa brez prepričanja ali lahko varno prečka kar zaleti v tvoj bok avto. Zakon bi morali obvezno spremeniti, pešeč ne bi smel imeti prednosti.