Slovenija
23 ogledov

GZS uresničila napoved in zapustila pogajanja

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maresem 08:02 03.december 2014.

    Ta GZS če obstaja ali pa ne. kaj pa naredi za razvoj in napredek gospodarstva?? To, da pljuva na JS je tudi vse kar so sposobni narediti. Pa ne mislim, da je JS brez napak. Potrebno bi ga bilo konkretno ...prikaži več reorganizirati, samo ne pod taktirko napihnjenca iz GZS, ki tal samo greje svojo pohlepno rit.

  • slajan 08:23 03.december 2014.

    Dvoličnež Semolič. Ko gre za JS grozi s stavko, ko GZS zahteva pol manj mu je žal, da socialnega sporazuma ne podprejo. Gospodarstvo hira pod obremenitvami, JS pa veselo kot nekoč. Pa dajte že nehat posiljevat z medicinskimi sestrami, policaji ...prikaži več in gasilci, ki imajo res mizerne plače in pokažite s pstom na parazite kot: šolstvo, občine in ostale s plačami nad 1000 EUR in efektivnim delom po 1 uro na dan.

  • Hi5 08:54 03.december 2014.

    Človek ima prav. Glede na nesposobnost vlade in nesposobnost samega JS, da sam sebe očisti vsega nepotrebnega, bo očitno spet potrebno jemati kredite, da bomo zadovoljili apetite JS. JS ima že tako sigurna delovna mesta, noben bog jim ...prikaži več nič ne more. Imajo večjo povprečno plačo kot ljudje v gospodarstvu in še in še ugodnosti. Pa še se bunijo. Želim si, da ta država propade do amena, da jo noben več ne sestavi skupaj. Upam da folk še naprej utaja davke, dela na črno in krši zakone v tej državi, ker drugega si ne zaslužimo. Žal.

  • dragec 13:44 03.december 2014.

    Kaj je GZS???. En kup nesposobne javno-upravne birokracije, ki deluje brez odgovornosti. Imamo Obrtno zbornico. GZS verjetno zastopa naša "uspešna podjetja "???v rokah države. Funkcija -direktor, predsednik uprave -to so funkcije značilne samo za javni (državni) sektor

  • matermila 14:37 03.december 2014.

    Dokler se vlada in sindikati JS ne dogovorijo o vsaj 100 milijonskem prihranku,predlagam privatnemu sektorju državljansko nepokorščino in pika.Ti bizgeci mislijo,da naše spufano gospodarstvo lahko prenese še in še njihovega preseravanja.Pa naj crkne vse skupaj,da začnemo znova,brez nepotrebnega balasta.Naj bo ...prikaži več jasno,da nikomur ne želim,da ostane brez službe,vendar vsi vemo,da v JS vsaj 20 % ljudi le hodi v službo in vleče plačo,delajo pa bore malo.Seveda pa skočijo vsi sindikalisti v zrak,ko kdo omeni odpuščanje.Za delavce v PS se jim kratko malo jebe.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.