Slovenija
14097 ogledov

Na hitro sprejeta odločitev med Slovenci povzročila nejevoljo

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kmodri 20:04 21.junij 2021.

    Pravilno!

  • Avatar pantani
    pantani 07:26 22.junij 2021.

    O bog, oprosti jim, saj ne vedo kaj delajo!!!

  • JZekspert 20:52 21.junij 2021.

    Norca se delajo, ma prav norca. Danes tako, pridite, pridite, jutri se boste morali pa cepiti, ali pa testirati, kajti - to je zlata doba korona-fašistkov... haha. Ljudje brezhrbtenični, zdrizasti polži, mevže, sere,... pa še kar prenašajo. Res si želijo, ...prikaži več da bi jih nekdo tlačil, poniževal, zaje...***, v glavo, mučil - kakšni prekleti mazohisti! Ma nabijem vas vse korona-fašiste na... no, na kaj? Trikrat lahko ugibate.

    • blayo 21:20 21.junij 2021.

      Kaj pa raja navaljuje, če pa vsi dobro vedo, da je konec šele ko letala preletijo Slovenijo :)))

    • blayo 21:21 21.junij 2021.

      Drugače pa ni se ti treba ne cepit ne testirat. Kje to piše?

    • JZekspert 22:17 21.junij 2021.

      blayo ne blayaj... vse je urejeno tako, da - če se ne cepiš, se boš moral testirati, čim bolj pogosto, čim dražje, in boš omejen v svojem gibanju, pravici do šolanja, dela... Ne SERI, da ni nič obvezno, jao- še ...prikaži več učiteljem so grozili z odpovedmi, če se ne bi testirali...v VB bodo prisilno cepili zdr. delavce.. VEM, da je NEZAKONITO, NEETIČNO, a dogajanje se vrti naprej. Dno nima DNA, tako se je zgodil holokavst, skoraj nihče ni tvegal in se aktivno uprl. To je vse, kar morate vedeti o človeštvu...

    • blayo 22:49 21.junij 2021.

      Pa saj to si se moral že do zdaj. Če si hotel na safari v Tanzanijo, si se moral cepit. Isto za Malezijo. Včasih si imel lahko greznico po želji, danes se moraš priklopiti na javno kanalizacijo. Če je ni, ...prikaži več moraš zgraditi pa biološko čistilno napravo, to zato, da s svojim drekom ne ogrožaš drugih...

    • blayo 22:50 21.junij 2021.

      Učitelj da lahko sam odpoved in gre delat tja, kjer test ni potreben. Če tvoja odločitev o tem ali se ti ne bi testiral lahko negativno vpliva na ostale vpletene, potem je prav, da se določi pravila. Ker ta učitelj ...prikaži več ni sam na šoli ampak je del skupnosti. In če v skupnosti želiš bivati/delati, se moraš pač temu prilagoditi.

    • blayo 22:53 21.junij 2021.

      To da je vse "del neke zarote proti njim" so govorili tudi kočijaži, ko so se po cestah začeli voziti prvi avtomobili...

    • JZekspert 23:13 21.junij 2021.

      No, o tem, kaj je bolje - avtomobil ali kočija, se seveda da debatirat, jasno, da kočijaži niso bili navdušeni, to je preprosto logično, a - prosim!- pojasni mi ''napredek'' v tem posnetku, upam, da znaš toliko angleško: https://off-guardian.org/2021/06/16/a-glimpse-inside-the-uks-quarantine-hotels/

    • blayo 01:04 22.junij 2021.

      He doesn't know wher this clip came from nor is it real. Zdaj ne vem kaj bi ti pravzaprav rad? A da gre Boris Johnson za en teden v karanteno al kaj? Kaj naj ti rečem, kandidiraj na naslednjih volitvah, ...prikaži več, bodi izvoljen pa boš ti bolje odločal.

    • blayo 01:07 22.junij 2021.

      Tile G7 žurerji so vsi cepljeni in še testirani, tako da brez panike, medtem ko o tipu za ograjo ne vem nič. Ne vem niti kaj zaena ograja je to.

    • blayo 01:25 22.junij 2021.

      https://www.bild.de/politik/ausland/politik-ausland/g7-gipfel-wie-schuetzen-sich-merkel-biden-co-vor-corona-76688944.bild.html tole si prebral in ne verjameš? Njihove izlete smo pa plačevali tudi pred pandemijo in jih bomo verjetno tudi po njej.

    • JZekspert 01:56 22.junij 2021.

      blayo, ne vsega verjet, kar vidiš na TV. Imaš konkreten in zadosten dokaz, so se G7, kot jim praviš, cepili z istim zvarkom, kot nas???? menda že čaka v mobilni enoti JelkoVakcin-Ihan-drMetadon? Ali pač zaupaš in še vedno ''verjameš''? Res ...prikaži več bi me zanimalo... Nisi eavno prepričljiv, zgodbi z letališča in o potovanjih pa sta in se ujemata z vsem, kar se dogaja. Kaj pa je sploh pravi vir informacij - ne reci cenzuRTV...

    • blayo 02:23 22.junij 2021.

      Se pravi ti verjameš, da je vse to zlagano in zaigrano. Korona je prehlad, cepiva so strup, dohtarji in znanstveniki pa v bistvu igralci. Številke iz bolnišnic so izmišljene, umrli pa v bistvu vsi ki umrejo za čemer koli? Kdo ...prikaži večo torej vse to fura?

    • JZekspert 09:17 22.junij 2021.

      Eto, najpomembnejši podatek: infection fatality rate za SARS-cov-2 - koliko znaša, je morda 0,15%? Povej, in utemelji, zakaj je to kuga vseh kug... da vidimo, kar izstreli vse naboje. Ali še nisi opazil, da večina stroke sploh ne misli tako ...prikaži več kot Beović-Logar-Ihan-Bitenc-Poklukar-Vakcin... (zelo majhna skupina, recimo jim - plačanci) ? Ne mi rečt, da CELO TEGA nisi opazil?

    • blayo 20:30 22.junij 2021.

      Kolikokrat bo tebi treba povedat da umrljivost ne definira pandemije. Kdo je rekel, da je kuga? To si si spet ti izmislil in se zlagal. Beović, Logar, Ihan, Bitenc in še dva torej vodijo to svetovno zaroto? Aha, nisem vedel.

    • JZekspert 20:35 22.junij 2021.

      Ja, bravo, ta je pa nova, bilo bi smešno, če ne bi bilo žalostno, ne umrljivost sploh ni pomembna, kaj pa potem je? Nula argumentov, nula kritičnega razmisleka, nič novega - vse nula. Na svidenje, papak.

    • blayo 21:19 22.junij 2021.

      Na žalost ali pa na srečo ne živimo več v srednjem veku, kjer je bila pomembna samo smrt. Danes se škoda, ki jo pandemija lahko povzroči ne meri v neposredni smrtnosti ampak v posrednih vplivih na prebivalstvo. Kovid je takšen... ...prikaži več. nizka smrtnost, pa ne zato ker ne bi bil nevaren ampak zato ker ga je relativno enostavno zdraviti.

    • blayo 21:19 22.junij 2021.

      Kljub enostavnemu zdravljenju pa je potek bolezni lahko dolgotrajen kar pomeni maksimalno fizično obremenitev zdravstvenih kapacitet to pa lahko privede do sesutja sistema. Da ne govorimo o ekonomskih in gospodarskih vplivih. Ampak tebi je vse ravno, ti živiš v srednjem ...prikaži več veku, tebi je pomembna samo smrtnost...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.