Šport /sport/zimski-sporti
63290 ogledov

Hrgota spregovoril o morebitni selitvi v drugo reprezentanco

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sebastijan4 08:21 05.marec 2023.

    Vidim, da o športu, evforiji, valu zmagoslavja, ter timskemu delu nimaš pojma od pojma. Verjetno je Real Madrid bil nevemkolikokrat prvak po zaslugi Ronalda in nikogar drugega. Bravo sedi ena. Nimaš pojma o športu, zato niti ne komentiraj, ker vidim ...prikaži več da ti je šport in tekmovalni duh ter energija ki je vložena v to paše kot kravi sedlo. Sej gre na kravo sedlo veš, sam ne vem kaj bi delal s sedlom na kravi, ti več kot očitno veš kako in kaj.

  • radovednica 07:56 05.marec 2023.

    Evforija, brez veze. Pa kaj, če se je "usralo" tole? To je najmanj, kar bi se ob vsem hvalisanju in doma, kje pa bi, če ne doma, pričakoval vsak normalen. Glede na vse, pa bi pričakovali vsaj dvakrat več medalj. ...prikaži več Saj kakšne velikanske konkurence kot nekoč niti ni. V ekipnih tekmah tri mogoče štiri konkurenčne reprezentance, pa še te nič posebnega, kot v preteklosti. Sicer pa kar je uspelo, ni zasluga tega hrvatarčka ampak skakalcev in trenerjev, on je samo "selektor".

    • Svobodnež 08:46 05.marec 2023.

      Kot je že Sebastijan napisal, nimaš pojma. Si le ena fovšljiva, zafrustrirana, nekulturna oseba, ki v življenju nima kaj pokazati, pa doživlja orgazme ob zaničevanju in žalitvah sposobnejših od sebe. Nimaš pojma, koliko truda, naporov in odrekanj je potrebno, da ...prikaži več človek doseže uspeh v svetovnem merilu. Sram te naj bo!

    • nostradamus 09:09 05.marec 2023.

      radovednica 07:56 05.marec 2023. lahko te je sram robi je fante prevzel v res teskem obdobju in vsi ti rezultati so plod timskega dela kjer je gotovo potreben dober motivator in strateg in to robi prav gotovo je cestitke fantom ...prikaži večm in strokovni ekipi.

    • Carbon 09:29 05.marec 2023.

      Bejž za šporhert,da ti ne skipi,ob nevedenju športa.Si tak kot vegeta,ko se vsepovsod meša,ampak pr teb je dno dosegla totalna nevednost!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.