Svet
234 ogledov

Hrvaška predsednica: Gneča na meji kot prisila Slovenije na Hrvaško zaradi arbitraže?

Komentarjev 44
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stary1 21:31 31.december 2017.

    je izjavil mali murgeljčki palček Opet so nas Gospodje Hrvati nadmudrili,,,Hrvati so res carji

  • leonardo 14:49 20.april 2017.

    Ha,ha,ha,ha g, Kitarovič, saj se vam bodo smejali, ker nimate niti najmanjšega pojma kaj je Šengen. So pač minili časi, ko ste spuščali k nam vse kar se vam je zdelo in to največkrat ponoči. Že takrat smo spustili čez preveč barab.

  • Tupamaros 11:44 20.april 2017.

    Tisti, ki imajo plačane rezervacije na hrvaški obali je najbolje, da se odpravijo na pot že danes. Sretan put.

  • goldhorn 12:05 20.april 2017.

    Kitarca ne ve kaj pomeni Shengen? Zakaj pa hrčeki bremzajo in nočejo izpolnit pogojev za vstop vanj? Potem ne bi imeli kolon.

  • Avatar Leon
    Leon 12:50 20.april 2017.

    Tudi Hrvati vedo ,da so pred vrati predsedniške volitve zato vedo,da bo Borči vse to spedinil v njihovo korist .

  • Rado Stajnko 13:49 20.april 2017.

    Če je predsednica tako butasta in ne ve, da je to odredba Bruslja, pa bi morala biti pametna, glede na to da je predsednica, kako šele mora bit butast tisti "te zadnji"

  • Alen Jazbec 13:55 20.april 2017.

    Točno tako, sedaj je moožnost, da pezdetom pokažemo vraga, idioti omejeni!!!! pa vinjete za kratka obdobja podražit, jebite se turisti rinite skozi madžarsko govno nagnusna!!!!

  • jozicamurn 14:46 20.april 2017.

    Tako je, naj se ustanovi kdo ima kakršnekoli interese v drugih državah in skladno s tem naj se omeji izbira za poslanca ali predstavnika naših državljanov! To ogroža naše NACIONALNE INTERESE. Konec in pika.

  • Alen Jazbec 11:40 20.april 2017.

    Prekleta golazen hrvatarska, da bi pocrkal gnide omejene. Direktiva je prišla iz Bruslja, seveda moremo bit spet mi krivi za vse. Da bi imeli čim več odpovedi rezervacij, golazen nagravžna. Vsem sonarodnjakom, ki še vedno rimnete dol naj napišem, da ...prikaži več vas je lahko vse sram, ker ste brez narodne zavednosti, te pizde ščijejo po nas vsak mesec in nas pljuvajo a vi še kar dol, sram vas je lahko v dno duše, pezdeti nezavedni!!!!!! Da bi se pajslali in naj vas čim bolj oberejo gnide nezavedne!!!!

  • slajan 12:20 20.april 2017.

    Sem prebral pismo v celoti. To sploh nima veze z bojaznijo glede turistične sezone, ampak je izključno pljuvanje po Sloveniji, ter obtoževanje slovenske policije. Tudi bi lahko Erjavec kdaj držal jezik za zobmi - konkretno v tem primeru je situacijo ...prikaži več napovedoval že v Februarju in zdaj Hrvatje to s pridom izkoriščajo kot načrten pritisk Slovenije na Hrvaško.Sicer pa je dopis brez repa in glave in ni jasno, kaj Kolinda želi.

  • občan1 15:01 20.april 2017.

    Mogoče so prepiri v politiki med SLO in CRO dosegli kritično točko. Združimo državo Slovenijo in Hrvaško v NOVO DRŽAVO pa bomo imeli vsega dovolj. Treba je o tem razmišljati in o novi konfederaciji znotraj ene države.

  • Avatar praufo
    praufo 18:01 20.april 2017.

    vi vsi tukaj o šengenu, pa o pravicah, pa o ne vem čem ... država lahko nekoga sprejme ali pa tudi ne, no pa zakaj ga sploh sprejme, ... želiš potovat naprej, ali kaj, lako pa vsakomu rečeš , tukaj ...prikaži večj nisi zaželjen, ... obstajajo konvencije in ne vem kaj, ampak če rečem nekomu, tukaj nisi zaželjen in TUKAJ te ne rabimo!, je to to, ... kaj mi kdo more, KAJ!!! ... ampak ne, še več, pelješ ga brezplačno z vlakom, ki ti ga v zahvalo posvinja ... no pa sej v bruslu se še da dobit službico za slovenske šefe

  • wolf.ata 12:33 23.april 2017.

    strogi schengen,pa še počasi delati.pa koga nazaj vrniti-zavrniti,se vozijo tukaj po Sloveniji in smetijo-mečejo smeti iz vozečih avtomobilov,cigarete,pobirajo pvc embalažo potem pa jokajo,da so naši krivi,pravim vam,ko so hoteli v Eu bi jih morali blokirati neglede na pritiske,samo naši politiki ...prikaži več so sami kekci,pa malo v Piranskem zalivu zaropotati

  • k0libri 11:40 20.april 2017.

    Da bi le res bilo in je to cena terana, piranskega zaliva in vsega ostalea hrvaškega zajebavanja. Kar naj cvilijo, še premalo.

  • smuc 20:30 20.april 2017.

    Hrvati nas omejujejo za prosti prehod na odprto morje in tega morja sploh ne potrebujejo, mi pa bi jim morali turiste kar po zraku pošiljati na njihovo morje!! Kdo je zdaj tukaj nor?? Mi vsekakor ne!! Mi bomo v bodoče ...prikaži več morali sprejeti vse mogoče ukrepe, da jim vrnemo milo za drago pri šengenu in pri vsem ostalem!!!

  • Avatar praufo
    praufo 11:46 20.april 2017.

    prej celi vlaki gor do njemaćke, in to le prosim NAŠI vlaki, posvinjani, ... sedaj tole!, ja nimaš kaj ampak službice gor v brukslu pa še kar talajo

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 11:51 20.april 2017.

    Pa kdo se sploh sekira za tole ustaško antipropagando,škoda je le,da naši ljudje še kar derejo v ustašland,kjer jih ves čas dopusta ponižujejo in se pustijo ponižat za tist njihov poscan morje.Vredni Slovenci tam dol niso nič,vredni so edino le ...prikaži več severnjaki z folkom iz Merkelanda in pa jodlarji.Mene ta golazen ni vidla že od leta 1999 in,če bo vse po sreči me tut ne bo,ker njihov morje pa le ni tolk vreden,da bi se šel ponižvat in se jim klanjat tam dol.

  • matermila 12:04 20.april 2017.

    Podpišem in 10 tč.

  • patron 12:35 20.april 2017.

    še pes se na rit usede, ko sreča hrvata, da mu ta v rit ne zleze.....

  • mirror 14:27 20.april 2017.

    Med naši in hrvaško mejo poteka šengensko območje, kjer mora Slovenija izvajati šengenske predpise kontrole vstopa in izstopa iz območja tudi za turiste ki obiskujejo hrvaško obalo. Nekateri se še spominjamo kolon migrantov, ki so jih Hrvati ponoči usmerjali čez ...prikaži več Sotlo brez popisovanja, samo čimprej iz lepe njihove, da so se jih znebili in potisnili v Slovenijo. Naši politiki se obnašajo do sosedov preveč hlapčevsko. Ni treba za vsak ukrep spraševati, obiskovati in se posvetovati s Hrvaško, saj smo samostojna suverena država in članica Šengna, kar Hrvaška ni.. Razen če niso vzrok hlapčevstva vikendi naših politikov v Istri.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.