Avto
173 ogledov

Hrvaški prometni strokovnjak bi uvedel enotne slovensko-hrvaške vinjete

Komentarjev 23
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • vzev 09:32 16.april 2017.

  Upam, da bo Slovenija delal še več težav Hrvatom. Če se oni ne držijo dogovorjenega, naj pa imajo potem probleme. Neprestano bi morali izvajati šengenski nadzor na meji. Ker Hrvaška je v EU v šengenu pač ne. Prav tako, bi ...prikaži več morali dati predlog za izključitev Hrvaške iz EU, ker se ne držijo pogojev, ki so ji bili postavljeni pri vstopu v EU. In en takšen je tudi arbitražni sporazum. Drugače pa rajši vidim, da so par urne kolone ne Hrvaški meji, kot pa da bi bile na Avstrijski ali Italijanski.

 • abel 15:07 16.april 2017.

  Zakaj nikoli? Zato ker slo politika mora nekoga j****?Ne glede na to koliko problemov s tem povzroči svojim državljanom?Če smo morali požreti vse negativne stvari ki jih je prinesla EU zakaj nebi izkoristili tisto malo pozitivnih?Poleg tega pa sem kot ...prikaži več delavec migrant v svoji lubi Sloveniji še drugič obdavčen tako da ciljano kupujem v tujini vse kar je možno da cigani od mene ne dobijo več nič!!!Če pa že pa vklopim razum in rečem NE RABIM RAČUN,,,,

 • zdrej 07:27 16.april 2017.

  Kak lahko pričakuješ dobro idejo od naroda, ki je do sedaj že požrl toliko obljub, da kar glava boli? Zdaj ko so meje "težje" prehodne seveda ponujajo take rešitve, potem pa hop, "nismo se tak dogovorili" in sprememba na škodo ...prikaži več nas. Naj majo svojo vinjeto, če že čejo. Jaz vem, da bom redek obiskovalec lepe njihove, pa me ti zastoji ne ganejo preveč.

 • MihaPu 21:02 15.april 2017.

  Hrvat je tat. Ustaš je ustaš in fašizem se kaže tudi v ropanju drugih in v želji svoje nadvlade vzeti nekomu lastne produkte in patente, ter jih razglasiti za svoje. "Kravata" je kar lepo iz Francije in nima veze z ...prikaži več Hrvaško, ki jo je hotela zase z "Kroata". Kroasani nataknem vas na moj prelep slovenski penis. Lopovi eni. VRNITE NAM ISTRO! Gnide ene. Pa naši politiki isto nimajo jajc zahtevati Istro. Vsi so mehkužneži, ki ga hrčkom vlečejo. ISTRA JE SLOVENIJA!

 • satir 10:01 26.april 2017.

  pa kaj se imaš toliko za vozit čez mejo.

 • satir 10:01 26.april 2017.

  pa kaj se maš tolko za vozit čez mejo?

 • Žurnalček 00:29 17.april 2017.

  Tvoj " Kekec" se je pa z tisto barabo in lopovom od Senadera dogovarjal za incindente na meji . Enaki tići skup letijo , je zmeraj rekla moja teta , pa tudi , da v španoviji še pes crkne !

 • Žurnalček 00:22 17.april 2017.

  Ne more biti enotne vinjete , ker je AC ZG-ST profitabilna samo 3 mesece v letu , za ostalih 9 pa dela takšno zgubo , da je v zgubi ves AC sistem ! Se je kdo peljal novembra po tej ...prikaži večj cesti ? Ne vidiš ne pred seboj ne iz nasprotne smeri nobenega avta ! Ne more biti enotne vinjete , ker je Istrski Y in ZG- RI izven sistema državnih AC !

 • matermila 18:48 16.april 2017.

  S hrvatom še klobase ne bi dal kuhat v isti lonec,ker bi je ziher vsaj pol spizdil,kaj šele delal tak posel,kot je ta.Imamo skupno NEK,pa vsi vemo,da hrvati ne dajejo nič v vrečo za razgradnjo,pa čeprav je to zav eza ...prikaži več za obe stranki.Oni nje juebejo nikogar.Lopovski folk.

 • Avatar Leon
  Leon 17:58 16.april 2017.

  Čip v ušesa je najboljša rešitev na Balkanu ! Tako kot se čipirajo ovce .

 • vzev 12:29 16.april 2017.

  Kakšen prost prehod? Hrvaška ni v šenegnu in zato tudi nebi smel biti nikakršni prosti prehod. Ko pa bo enkrat prišla v šengen, pa bo prosti prehod tudi s hrvaško (upam, da bo to čim kasneje, še boljše pa nikoli). ...prikaži več Slovenija mora obvarovati zunanjo mejo šengena. Če pa Slovenija ne bo izpolnjevala teh pogojev, jih bodo pa EU začeli varovati Avstrijci in Italijani.

 • abel 11:47 16.april 2017.

  Slovenija dela težave v 1vrsti nam ki živimo ob meji in se večkrat vozimo na HR.Upam da se nam to nebo enkrat maščevolo (lizanje jajc EU in njihovim interesom).Zgleda da si EU razlaga "prost pretok ljudi" po svoje in samo ...prikaži več za nekatere.Sem prvi ki bi dvignil roko za izstop iz EU IN Nata čeglih je že prepozno ker so nas že zasužnjili z krediti in uničili naše gospodarstvo(kar si nismo uničili sami in kar niso pokradle naše elite)L-P

 • nergač 08:45 16.april 2017.

  ja glej, obstaja ideja, ki je v svojem bistvu (ad absolutum) lahko dobra, izvedba te ideje pa očitno ni mogoča, če imamo take politike, ki so vedno podrejeni in jih vsak pelje žejne čez vodo, potem pa vse skupaj izgleda ...prikaži več kot ena četica usranetov, ki jih Hrvat s svojim laganjem in primitivizmom lahko vsak dan slepari in nabada...a kdo je tukaj kriv? Krivi smo sami s temi svojimi kekci od manekena do cmerarja...

 • Tupamaros 08:03 16.april 2017.

  "aqvarijat" je nekako da sta piranski zalin in savudrijska vala eno in te isto. Realno pa to po hrvaško pomeni "sve što je tvoje je i moje a ono sto je moje je samo moje"

 • Avatar Darko Capek
  Darko Capek 07:56 16.april 2017.

  spet en hrvaško šiptarski nateg, naši buteljni bodo to sprejeli, hrvati pa jih bodo potem nategnili kot ponavadi

 • bumbar 06:35 16.april 2017.

  Držimo jih za jajca in tako naj tudi ostane.

 • Janez_53 22:40 15.april 2017.

  Kaj hudiča pa je "aqvatirjat"???

 • primoz.g 22:19 15.april 2017.

  IN seveda OTOKI in mali porti ki jih skor ni na karti, sam za to moraš bit na barki, kar pa z nekaj 100taki ne bo šlo čez.

 • primoz.g 22:16 15.april 2017.

  Ideja mogoče niti ni tako slaba, glede na to da vsak ki ima vsaj par 100 eur viška gre na CRO obalo, zakaj nebi to laufalo ? Sicer sam NE hodim na CRO obalo, pa je zelo lepa, ampak grem ...prikaži več ponavad bolj na zahod, ker to kar imajo za ponudit sem vse videl že do 20ega leta, tako da me zanima bolj tisto kar nisem, še enkrat pa povem da najboljši aqvatirjat ima CRO obala, oz BOLJ dalmacija, do pule je bolj beda, začne se tam od murterja naprej.

 • rogixl 20:49 15.april 2017.

  Upam da glede vinjet z Hrvati ne gremo v nobeno sodelovanje. Vsak dogovor s Hrvati je že vnaprej obsojen na prepad. Hrvati nam ne morejo predpisovati kakšno kontrolo bomo izvajali na meji.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.