Svet
72 ogledov

Hrvati so se hudo zamerili Rusom

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • MihaPu 17:09 23.november 2016.

    Ravno prej sem gledal, Slovenija ima največ koristi od Ruskih gostov, ki zapravljajo največ, šele na drugem mestu so z skoraj 3x manj Američani. S svojo izjavo so si Hrvati skočili v zelje in njihov turizem bo šel kaj kmalu ...prikaži več v maloro.Slovenci moramo res paziti na izjave našega predsednika, saj nas to lahko finančno ogrozi in poškoduje naš turizem. Krim je demokratično priključen k Rusiji in tukaj več nimajo ne Hrvati ne Slovenci ne NATO ne Amerika kaj srati, saj se je 96% volivcev tam tako odločilo. Konec zgodbe.

  • Žurnalček 17:51 23.november 2016.

    Čimprej bo na Zahodu vsem jasno , da je Krim Ruski , ne od aneksije , ampak SESTAVNI del SSSR , ker v Rusiji živijo pregnani Tatari in ne v Ukrajini , ne bo več prihajalo do takšnih bolanih izjav ...prikaži večv zahodnih politikov. Lugansk je pa druga zgodba , za razumeti razliko , je pa treba biti tudi malo pameten , ne samo biti izvoljen na listi ene stranke !

  • Zara Kavas 17:25 23.november 2016.

    ukrajina je drgac suverena drzava in oni se lahko pogovarjajo z drzavami kar jim pase !!!!!!!res ne bojo rusiji racunov polagal !!!!!!!!!!!!!!RUSOV SE NIC NE TICE KAR SE HRVASKA IN UKRAJINA POGOVARJATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OK ??????????????????????????????

  • Žurnalček 17:44 23.november 2016.

    Če se bodo bratje Rusi res vtaknili v zadeve , boš ti bežala ! To je samo gentelmensko opozorilo državi , ki je skupaj z Ukrajinskimi fašisti ŽE ENKRAT napadla Rusijo in so Rusi to že ENKRAT oprostili ! Drugič ...prikaži več ne bodo , bodi prepričana in tudi jaz ne , tistih napadov na SLO ozemlje z 1000mrtvimi med II. vojno in zločinskega poboja 3500 Štajercev v Jasenovcu !

  • MihaPu 18:14 23.november 2016.

    Nič ni suverena, ker je v lasti USA/EU zahodne mafije, ki želi prevlado nad rusko govorečimi ljudmi in to s svojimi fake revolucijami fašističnimi. Kot sem slišal od pravih Ukrajincev so odločno proti Poroshenku in ostalim plačancem z zahoda in ...prikaži več nikoli niso pozabili na Odeso 2014, ko so te zahodni plačanci pobijali lasten narod, da bi utrdili svojo oblast. Ne veš kaj govoriš Zara Kavas, pojma nimaš o Ukrajini in kaj se dogaja. Soroš jim tokrat ne bo mešal štren, hvala bogu da so se ljudje v DNR/LNR uprli tem zločincem.

  • jozicamurn 18:46 23.november 2016.

    Kako bi se ti počutila, če bi Rusija naprimer sedaj prišla v Slovenijo in se pogovarjala o tem kako naj Slovenija pridobi Istro nazaj v sklop Slovenije. Sigurno bi bila jezna na Rusijo. No Rusija tega ne dela, Hrvati ...prikaži več pa.Tukaj je razlika. Sedaj pa pojdi popiti malo mleka da ti zobki zrastejo.

  • sprehajalec 11:31 24.november 2016.

    Hrvatje imajo in držijo linijo v zunanji politiki. Amerika in Zahod. Tukaj ni odmika. Slovenija bi se pa šla neuvrščenst in bi rada ugajala vsem. Tukaj lahko pomaga le psihiater.

  • Žurnalček 18:03 23.november 2016.

    Imata miljon drugih tem , ne pa da se usraneti grejo velko politiko !

  • Zara Kavas 16:00 23.november 2016.

    ukrajina je suverena in samostojna drzava tko da se ukrajinci lahko pogovarjajo s komer jim pase in kar jim pase !!!!!!!!!!!!!!!!!!sorciiiiiiiiiiiiiii

  • kingodm 13:36 23.november 2016.

    Bo še pošteno žal hrvatom, ker so izbrali napačno stran...

  • slajan 13:59 23.november 2016.

    Nerešeni problemi z vsemi sosedi zdaj pa bi postali svetovalci Ukrajini!? Naj raje pometejo pred svojim pragom.

  • LukaMB 17:14 23.november 2016.

    Pa pa hrčki in vas turizem s takšnimi izjavami! Zopet ste stopili na stran tistih, ki izgubljajo.Pa kot vidim je res žurnal pol tega kar je rekel Putin izbrisal. Hrčki glejte svoja posla in se ne vmešavajte drugim, ...prikaži več ker boste dobili po buči. Te vaše ustaške fore ne palijo pri Rusih še manj pa v svetu, ki je spoznal kakšna podtuhnjena nacija nesramna ste.

  • Zara Kavas 17:23 23.november 2016.

    hahahhahahahaahhaha ukrajina je suverena drzava in se lahko pogovarja skomer hoce in kar hoce !!!!!!!!tko da so tle rusi tisti k se vmesavajo v pogovore ukrajine in hrvaske !!!!!!verjetno se tud rusija in srbija pogovarjata o problemih z drugimi drzavami ...prikaži več in si svetujeta kako resevat probleme ampak verjetno putin tuki ne vid nc slabega ane ??????????hahah dej raz zbris svoj komentar ker je tok smesen da glava boli

  • Zara Kavas 17:51 23.november 2016.

    hahha model ne bluzi !!!!!!!!!rusija se nima kaj vtikat kdo se pogovarja z ukrajino in kaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jasno to ???????????????

  • Žurnalček 18:00 23.november 2016.

    Men se ne smiljo ! Če se iz enga ogromnega dreka , ki so ga naredili Rusom , pa jih je rešil TITO , niso NIČ naučili , pa naj še drugič padejo v drek ! Bomo dobili vsaj Istro ...prikaži več nazaj ! Življenskega in zgodovinskega pomena je , da se SLO z nobeno stvarjo ne zameri bratom Rusom , kajti če pridejo , se bodo teritoriji okoli Slovenije ponovno delili ! Rusi najprej kaznujejo z odvzemoom zemlje , ki je bila in je sporna . Reka , Trst , Istra in Gorica naša so pravica ! Pa še mal Avstrije , če ne bodo nevtralen !

  • Žurnalček 18:02 23.november 2016.

    Al si mladoletna , al te pa pri verouku niso učili kakšne krvi smo Slovenci in kdo je garant naše obstojnosti !

  • LukaMB 18:51 23.november 2016.

    +1

  • Žurnalček 18:43 24.november 2016.

    Tebi bo nekaj jasno šele takrat , ko te bo Rdečearmejc vrgel na hrbet !

  • sprehajalec 10:43 25.november 2016.

    Jožica, bolje fašistično in patriotsko, kot internacionalistično boljševiško neuvrščeno in kar je najpomembneje zmešano politiko, kot pri nas. Iz kompleksa majhnosti bi radi igrali svetovno velesilo in ugajali vsem.

  • MihaPu 15:55 25.november 2016.

    Ti pa si res odštekan da so ti te fašisti pri srcu. Mislim da si sedaj povedal svoje in da si hrvat, če ima kdo kompleks majhnosti so to sigurno hrčki, majhni so kot celoten njihov Vatikan, ki brani vse ...prikaži več svoje sluge in morilce (stepinac ustaša) v imenu vere po vsem svetu. Spokaj se v hrčekland.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.