Slovenija
59 ogledov

Huda kri ob srečanju s pajkom v enosmerni ulici

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Zala
    Zala 22:56 31.oktober 2011.

    In s tem člankom in protestom se bo zgodba končala, ker niti ogorčeni občan, niti očevidci ne bodo pripravljeni zadevo uradno prijaviti in sprožiti kazenski postopek.Ja, tu je naša šibkost. Nihče se ne želi izpostaviti, zapravljati denar in ...prikaži več čas. da dokaže, da je voznik pajka v resnici naredil hud prekršek. Pajek ni vozilo na nujni vožni in če ima svetlobne oznake to še nič ne pomeni, ima jih lahko tudi traktor, buldužer in še kdo.Torej, če bi želeli resnično pokazati, da zakon velja za vse bi se morali odločneje upreti in pričakovati podporo širše javnosti. Tako, pa redarji točno vedo, da se tega nihče ne bo lotil in nas pravzaprav na zelo perfiden način izsiljujejo. A, čeo bi se tožbe začele vrstiti, bi se tudi ti samooklicani šerifi kaj hitro vnesli. Vožnja v napačno smer pomeni odvzem vozniškega dovoljenja in kazenske točke, seveda tudi denarna kazen in izguba delovnega mesta.In mogoče je ravno sedaj pravi trenutek, ko Jankovič kandidira in mu tov

  • Sauromon 15:24 28.oktober 2011.

    Redarjem bi se morala zmanjšat pooblastila!

  • Žurnalček 00:20 29.oktober 2011.

    Ne , samo naućiti bi se morali tista , ki jih imajo.

  • Coach 21:04 28.oktober 2011.

    Maja Ciperle Adlešič evidentno laže. Še enkrat ponavljam LAŽE in zavaja. Vozilo se je tja pripeljalo ko je že opravilo svoje delo, ob prihodu policistov pa sploh ni opravljalo nobenega dela. Ne morem verjeti, kakšen konstrukt so sposobni narediti naši ...prikaži več uradni organi. Če so sposobni javno lagati za takšno malenkost, si lahko mislimo česa so sposobni pri večjih zadevah, ko so vložki večji. Očitno je zadeva zrela za kazensko ovadbo, priče pa tudi obstajajo.

  • Žurnalček 00:18 29.oktober 2011.

    Ni ga na tem svetu polcaja al ministra , da o redarima ne prićamo , ki ima pooblastila s katerim lahko odredi vožnjo v nasprotni smeri z znakom predpisane smeri vožnje. Še enkrat -nema toga in ne hebajte !!!

  • jst 12:31 28.oktober 2011.

    To je tako kot doma ko na vratih piše pozor hud pes. to velja samo za druge in ne za tiste ki za tem pragom živijo

  • pravaresnica123 14:18 28.oktober 2011.

    Ko smo posamezniki opozarjali, da ko bodo mestni redarji dobili več pooblastil, bo pa sranje, nas niso upoštevali. Vsi po vrsti z borze, nepreverjeni, verjetno polpismeni in z dosjejem, pooblastila pa skoraj identična policistovim, s to razliko, da se je ...prikaži več policist za opravljanje svojega dela moral šolat!!! Pol bo pa ta potepuh meni dokumente jemal. Malo morgen!!!

  • dale 14:07 28.oktober 2011.

    Pajek sploh ni opravljal svoje delo v enosmerni ulici kot je zapisano v članku. Ampak je avto pobral pred blokom Glinškova 9 in nato iz parkirišča mirno zapeljal v kontra smer enosmerne ulice. Smo bli priča dogodku...ampak je itak najlažji ...prikaži več oprat uradno osebo, krivico pa prenest na navadne državljane.

  • 1111 13:59 28.oktober 2011.

    redarja in voznika okloftat, za nesramnost, še boljše, pa bi bilo z eno staro kripo se zaletet v njega...hehehehe...pa da vidimo pol, kdo bi bil kriv in posledice nosil!!!Maja Ciperle, ne bi škodilo vzet v roke ZTVCP in ...prikaži več prebrat kakšno stvar, šele na to podat ustrezen komentar!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.