Slovenija
13772 ogledov

Huda trenja v koalicijskem peterčku

Komentarjev 48
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • migi 10:11 03.avgust 2018.

    Starejši Cerar je moral par let jahati konja, da mu je uspelo narediti takšnega osla!!

  • Avatar praufo
    praufo 11:05 03.avgust 2018.

    ne vem kaj se tukaj napihuje cerar? on je vendarle odstopil, drugi ki se napihuje je pa bratušek, ki je prav tako odstopil ... ja madona odstopili ste, zdej bi bli pa še kar eni šefi,, pa nem kaj, ... ...prikaži več za drek pravjo, da bolj ga mešaš, bolj smrdi

    • tomaz 11:09 03.avgust 2018.

      ja njima se gre samo za funkcije, kaj več tko nista iztržila na volitvah

    • Avatar Leon
      Leon 14:36 03.avgust 2018.

      Cerar je premier begunske vlade z vsemi pooblastili ,da lahko lomasti po proračunu in zakonodaji. Zakaj nihče ne zahteva osebno in politično odgovornost za kolaps ,ki se imenuje "zdravstveno reformo" ? Koliko je bilo umrlih zaradi čakalnih vrst ministrice Kolarjeve ?

    • Avatar praufo
      praufo 17:30 03.avgust 2018.

      očitno so levičarji izumili inštitut "vlada v odstopu", to je pač to vlada, ki medijsko ni izpostavljena, dela pa kar se ji zljubi, edino zakoni čakajo, ker ne morejo skozi parlament, ampak tudi mimo parlamenta se da lepo krast še ...prikaži več kako naprej in naprej ... še najbolj pa v zdravstvu

  • Ivo 18:37 03.avgust 2018.

    Kakšna borba za poslanske plače... Samo da ne bi kdo, ki je bil izvoljen ostal brez plače in privilegijev... Vse bodo naredili, da sestavijo vlado, nasrkali bomo pa državljani, ko bodo spet prejemali zakone kar vsepovprek, brez analize, zdravega razuma, ...prikaži več kot do sedaj. Ali kdo na tem planetu verjame, da bodo takole rešili zdravstvo, šolstvo in vse, kar se razpada v naši državi?!? Naj razpišejo nove volitve in to je to...

  • jakec1575 11:49 03.avgust 2018.

    Takole je. Z NSI so se pogajali vec tednov, ko so rabili premislek so jim dali en teden, potem pa izpolnili se tiste zahteve in je NSI raje odsla (nateh), z levico so uskladili koalicijsko pogodbo v enem dnevu, jim ...prikaži več niso ponudili veliko, sedaj pa s porstom kazejo na njih, da so izdajalci levosredinske vlade. samo v Sloveniji je mogoce enostransko porocanje medijev. pa nisem volivec levice. samo na tica mi gre, ko se slovenska politika spreneveda ini izsiljuje, predvsem pa laze.

    • jakec1575 11:51 03.avgust 2018.

      Žal mi je, da nisem volil levice. ker edini držijo hrbtenico in ne gredo pod minimalne standarde zavez ki so jih dali svojim volivcem. levica je poskrbela za 380e socialne pomoci, levica se zavzema za deljenja dobicka med delavce. ne ...prikaži več SDS, NSI, SMC, SD, desus in drugi. mimogrede. deljenje dobickov je v nemskih firmah standard. Poglejte samo avtomobilsko industrijo.

    • JUTRIBOLJŠEBO 11:53 03.avgust 2018.

      saj če bi bil volivece levice, bi ti predlagal psihiatrično zdravljenje, saj normalni ljudje ne podpirajo skrajnežev in ne samo skrajnežev, levi skrajneži so totalni idioti !!

    • tomaz 12:10 03.avgust 2018.

      jakec, tudi sam mislim, da je odločitev levice pravilna. Izhod iz NATA, preprečitev prodaje NLB in nekatere druge njihove obljube pač niso realne, ker so zadeve tako daleč, da ni izhoda. Ker o tem ne more biti soglasja z ostalimi ...prikaži več z ostalimi je bolje, da sodelujejo v "projektni vladi".

    • jakec1575 12:15 03.avgust 2018.

      tomaz, dejmo stevilke vrzt na mizo, pa potem o konkretnih stevilkah... ne da se, ne gre. me ne prepricajo. imamo zelo nizek davek na dobicek, lastniki si denar izplacujejo ven s potnimi stroski in raznimi obvodi, nasrka pa delavec. njemu ...prikaži več se pa placa kljub veliki gospodarski rasti zadnje 4 leta ni veliko spremenila. nobena od strank tega ni ponudila. rezerve so. poglej rast lastnistva, promet firm. cez prst se nic ne da. ko pa pogledas podatke in racunovodske izkaze firm...pa je denarja.

    • jakec1575 12:17 03.avgust 2018.

      trenutno se zelo krepi kapital na racun produktivnosti delavcev. slednji so srecni ker imajo redno placilo. zato pa smo delavci za 600e in ne delavci za 1200e. probaj v nemciji znizat placo. iz gat te slecejo in ugrabijo firmo. tam je delavec gospod.

    • Avatar praufo
      praufo 13:29 03.avgust 2018.

      jakec, ni tako enostavno, da se dobiček kar deli med delavce, kardeljevega samoupravljanja je konec ... strinjam se, da je treba delavca bolje nagradit, ne pa futrat nenasitno državo bruto plače (bruto+bruto, da smo natančni) so primerljive tudi z evropskimi, ...prikaži več neto je pa skromen ... naj se začne tukaj, manj za državo, pa več za delavca, to recimo predlaga nsi, pa očitno to ni zanimivo

    • wingspan15 15:26 03.avgust 2018.

      NSI je bil trojanski konj. Upam, da na naslednjih volitvah izgubijo tisti del volilcev, ki jih imajo na račun nesprejemljivosti Janše. Če bi imeli poštene namene, bi šli v levosredinsko koalicijo, saj so jim ostale stranke prišle pošteno nasproti. Tako ...prikaži večo pa so v bistvu vohunili za Janšo. No ja, sicer pa NSI pod vodstvom Tonina, ne more biti nič drugega kot Janšev satelit. Škoda Novakove, saj je bila v tej merdi edina poštena političarki, ki ji je bilo mar Slovenije in njenih državljanov.

    • Avatar praufo
      praufo 17:27 03.avgust 2018.

      "kdor je proti jj, temu je mar za slovenijo in njene državljane" ... to so parole, ki delajo škodo in večno razdvajajo slovence ... od leta 08 imajo levičarji oblast in očitno se ves čas trudijo, da jih jj ne ...prikaži več premaga, ... ja pa kje živimo? a čakamo na vpad turkov al kaj? ja res je, turki ali še kaj hujšega bo prej prišlo na oblast kot pa jj ... res ne vem zakaj se ga tako bojite

  • res.no 10:42 03.avgust 2018.

    pa kaj je s tem šarcem? njemu se mora očitno glava ohladiti, ker govori bedarije. Njegova stranka ima dvanajst mandatov v parlamentu in on bi vladal sam z 12 poslanci ? Resno???? naj se ne smeši. To niso družabne igre ...prikaži večgre na vrtčevskem igrišču, ampak gre za vodenje države!!!! je čas da se tip malo zresni in neha za vsako ceno hlastati po svojem stolčku mandatarja.

    • tomaz 10:56 03.avgust 2018.

      Jaz pa mislim da bi 1+5 marsikateri projekt pripeljali do realizacije, saj je kar nekaj takih, k so vsi obljubljali kako bodo pošlihtali....saj drugega pa ne rabimo.....vlada projekte pripravlja, parlament pa tako ali tako potem o tem odloča.

    • Avatar praufo
      praufo 11:01 03.avgust 2018.

      res.no, on je na nivoju serpentinška, kaj več ne zmore, navden hostar, primitivc in kmetavzar, ki spada na komunalo ali pa na radio ga ga, kjer vsakega vzamejo, ki mu gobec lavfa

    • tomaz 11:05 03.avgust 2018.

      praufo...upam da bo čas pokazal, da se motiš

    • Avatar praufo
      praufo 11:11 03.avgust 2018.

      le o čem se motim, pa mi ti povej!

    • tomaz 11:18 03.avgust 2018.

      praufo lahko imaš svoje mnenje, nimaš pa pravice nekoga, ki se je že v Kamniku dokazal, da zna upravljati s trdo roko in ki ima "jajca" , naslavljaš z žaljivkami. Sam ga poznam in vem, da bo tako, kot se ...prikaži več se bodo odločili, zadevo tudi speljal. Daj mu priložnost, po opravljenem delu pa ga ocenjuj.

    • Avatar praufo
      praufo 11:31 03.avgust 2018.

      tomaz, on se ni dokazal v kamniku, kvečjemu na radio ga ga, v kamniku pa tudi vemo za mafijo, ki je šarca nastavila, to so precej "nevidni" ljudje, lokalni šerifi, po ks-ih recimo, pa še na državnem nivoju ... nimam ...prikaži več pa nič proti, da izkoristi priložnost, pa da se dokaže še državnim "šerifom", ki so ga zopet nastavili ... pa da vidimo, pa da vidimo

    • Avatar praufo
      praufo 11:33 03.avgust 2018.

      al se delaš bleferja, ali si pa res? ampak ta politka ali t.il demokracija je tako gnila zadeva, tako zelo, da če bi folk vedu kako v ozadju funkcionira, bi rekli, pa kje mi žvimo ... določene skupine, ki imajo ...prikaži več moč, pač nastavijo človeka in on zmaga, le kako je to možno?

    • tomaz 11:43 03.avgust 2018.

      poglej praufo.....glede na pretekle izkušnje različnih vlad in glede na rezultate volitev, je on edina opcija in prav je da se mu da možnost. Prav o tem kar pišeš, je največji problem pri nas. Stre garniture so nas pripeljale do ...prikaži več pripeljale do sem, kjer smo danes, čas je da začne drugače in na novo. Če bodo rezultati ugodni, bodo tudi drugi pritegnili v to, ker se pač vedno privijejo tja, kjer vidijo koristi.

    • Avatar praufo
      praufo 11:52 03.avgust 2018.

      a si še ti začel basat z novimi obrazi, če grem jaz danes na voliltve pa začnem folk basat z novimi obrazi, zame s pomočjo medijev ne bo nihče nič slišal ... ampak so pa nekateri "posebni" novi obrazi, ti ...prikaži več pa uspejo ... no mogoče pa res samo blefiraš

    • tomaz 11:59 03.avgust 2018.

      ma saj je brez veze paufo...saj ne bova prišla do skupnega imenovalca....zagotovo pa raje poizkusim z nekom, ki nima obremenitev preteklosti (tajkunskih kreditiv, bančne luknje, propad tovarn, ki smo jih gradili tudi z našim delom, prispevki in podobno). Naj vodi ...prikaži večo). Naj vodi vlado nekdo, ki nosi nahrbtnik bremen preteklosti, nekdo ki spoštuje zakonodajo le ko je njemu pisano na kožo? Naj proba novi, saj izgubiti tako nimamo več kaj veliko, ker je že tako za več kot 30 miljard odpeketalo.

    • Avatar praufo
      praufo 12:05 03.avgust 2018.

      ja, pa kakšen novi? novih ni! novi so postavljeni! vsa ta demokracija je en velik oder, vse se pa dogaja zadaj, a ti še vedno ni jasno? igralci - šaušpilerji so najboljši kader za politiko, ker pač znajo igrat, folk ...prikaži več pa naiven in misli, kako je mojster sposoben ... on samo igra to igro, da vsi mislijo, kako je sposoben ... odpri oči, pa začni mislit s svojo glavo, ali pa tudi ne, po želji

    • migi 14:18 03.avgust 2018.

      dejta se dobit na pivu....pa se zmenta ...madona!!!!

  • hubertfast 10:50 03.avgust 2018.

    Janša, nič ne bo z tretjim popravnim izpitom, kar lepo v opoziciji sedet, pa bo.

    • maresem 12:39 03.avgust 2018.

      To si ti misliš

    • migi 14:20 03.avgust 2018.

      tretjega popravca sploh ni...al enga narediš al pa padeš....in padli so na celi črti...

  • dusan11 12:46 03.avgust 2018.

    Tišler se še ni otresel popravnih iz srednje šole 2 zdaj že pogrnil

  • res.no 12:34 03.avgust 2018.

    @tomaž... naj te vprašam, če bi janša prišel z idejo,da bi vladal sds + ostali... bi mu rekli da se hoče iti "diktatorja"... zakaj torej Šarca hvališ, ko pišeš da hoče vladati sam s trdo roko. Zaenkrat imamo še demokracijo ...prikaži večcijo in hvala bogu je tako,da naj bi se prvenstveno stranke zmenile za koalicijo - to je tudi nek varnostni sistem pred samovlado ene same, ki bi diktirala vse po svoje. jaz ne podpiram te ideje za nobeno stranko. ...

    • res.no 12:37 03.avgust 2018.

      pa dodam še: da mi Šarec s temi njegovimi idejami kaže hude oblastniške apetite - njemu gre za to samo,da je glavni, na vrhu, pa ni važno za kakšno ceno. In takemu voditelju ne zaupam, ker če se že pri ...prikaži več sestavljanju oz. poti na stolček tako obnaša, potem se bo tako tudi ko bo na vrhu - to je samo za svojo rit skrbel. vse bolj kaže,da je njemu malo mar za državo in državljane. Poleg vsega pa so mi te njegove ideje prav smešne - niti zmagovalec volitev ni, pa pride z idejo,da bi vladal sam. LOL

    • tomaz 15:09 03.avgust 2018.

      res.no....Janša se je že dokazal...največ tajkunskih kreditov v njegovem mandu, nerazčiščena preteklost okoli orožja, patrije,, nesprejemanje pošte da primeri zastarajo, da o Merkatorju in podobnem ne omenjam. Torej nosi kar velik nahrbtnik bremen,,,zakaj nebi neki novi poizkusil, ki tega nahrbtnika ...prikaži večnahrbtnika nima. Zgubiti pa tako ali tako ne moremo več veliko, ker je v večini srebrnina že poniknila na tak ali drugačen način. No pa ne sam JJ..tud ostale stare strukture nosijo bremena.

  • Matilda_Gowing 14:47 03.avgust 2018.

    Google Posli ..... Želite, da bi z denarjem doma opravljali osnovno delo z računalnikom ali prenosnikom za 2 do 3 ure na dan, plačali 200 € do 300 € na uro in prejeli plačo na teden ter izbrali sv0je delovni ...prikaži več čas ... ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com

  • dragec 15:21 03.avgust 2018.

    Še tega šiptarja bolj, kot te nesposobne levake

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 22:24 03.avgust 2018.

    Slovenci se strinjamo, da Šiptarja Janšo obesimo na kandelabr na tromostovju! Za zgled ostalim kriminalcem!

    • Rafaeluss 14:31 04.avgust 2018.

      Pri mi ti vec

    • Avatar praufo
      praufo 15:05 04.avgust 2018.

      tud podgane rabijo hrano, za njih bo pa AtaAufbiks, ki misli, da ga nihče nikoli ne bo odkril in lahko tukaj gor blebeta kar se mu zahoče, nisi anonimen, podgane te bodo požrle na živo

    • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 07:55 05.avgust 2018.

      ataufbix+++++++++++++++++

    • Rafaeluss 16:06 09.avgust 2018.

      Ma si popelje idiot, vsaka lepša beseda zate je kompliment. Če si videl kdaj šolo od znotraj pa prekleto DVOMIM.!!!

  • Tupamaros 10:28 03.avgust 2018.

    Serpentinšek se v sli po mandatarsvu in položaju za=bava z usodo države in kvaliteto življenja njenih državljanov. Oba, iz stare koalicije, Cerar in Židan ne bosta požrla poskusa podrejenosti Šarcu. Le še način, koza cela volk sit, potrebujeta.

    • tomaz 10:59 03.avgust 2018.

      Tumpa...ko naslavljaš g.Šarca z serpentinčkom, kažeš samo svoj nivo kulture in nestrpnost.

    • kapibara 13:41 03.avgust 2018.

      @tomas, ja, pa saj smo ga spoznali kot serpentinška, sedaj se hoče iti pa nekega hopštaplerskega gospoda..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.