Šport /sport/zimski-sporti

Ilka Štuhec: Na zvezi je bilo rečeno, mi se ne gremo več ... znajdi se"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Rim 11:14 18.marec 2026.

Ilka, vsaka čast za minule uspehe, ostalo bo zapisano za vedno. A realnost krivulje časov zadnje sezone in kaonca prejšnje jasno govori o realnosti sanj o stopničkah. Raje pojdi v zgodovino z dvignjeno glavo, tak je naravni potek stvari.

• Pipec 11:38 18.marec 2026.

Punca je imela kar nekaj smole. Poškodbe na začetku kariere, vrhunec in težja poškodba s pričetkom menjavanja ekip v katerih vidno vlogo igra mama, na koncu kariere še dovolj moči za uvrstitev med deset, res vrhunsko. Ilko poznam iz fitnesa, ...prikaži več, kjer je na začetku imela trenerja, ki je dopuščal, da si se lahko Ilki približal, kasneje ga je zamenjala z izredno žensko, ki je iz nje izstisnila najtežje vaje, a so jo odpustili. Vedno pa sem se čudil, da lahko s takimi nežnimi nogami dirja po strminah

• munja 12:43 18.marec 2026.

Na žalost vsi vidimo tisto, kar je bilo slabo, pozabili pa smo na njene izjemne uspehe. Bravo Ilka, pojdi z dvignjeno glavo, kamorkoli te bo peljala pot.

• Majazmaja 14:23 18.marec 2026.

Zdi se mi, da bi bilo treba Smučarsko zvezo Slovenije malo "prepihati" in odpihniti samooklicane strokovnjake, polnilce lastnih žepov in fikuse, ki jih je tam kot podgan na dr3ku, denar pa usmeriti v mlade in perspektivne, ne pa da morajo ...prikaži več starši najemati kredite, da otroku omogočajo treninge.

• Grunf 15:48 18.marec 2026.

Saj je tam zdaj za povrh še Hadalin, ekspert za pancarje. Celo kariero je iskal takšne ki ne bi žulili pa jih ni našel. Mogoče jih bo zdaj.

• atamama 15:45 18.marec 2026.

Morda pa le ni bilo vse tako, ko si na vrhuncu imaš okoli samo sebe, ko gre navzdol bi pa rad eden za vse, vsi za enega.

mahey52814 14:48 18.marec 2026.

En odmerek zdravila Dietter zmanjša apetit in zaduši lakoto za 3-4 ure. Redna uporaba pomaga večkrat zmanjšati velikost želodca. Zdravilo nato razgradi in odstrani maščobo iz telesa.--- https://bitly.cx/dietter

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.