Zdravje
2189 ogledov

Inšpektorji nad sporno zdravljenje raka

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Majazmaja 11:04 08.maj 2018.

    Prvič in zadnjič v življenju sem morala nujno na urgenco - peljala sem sosedo zaradi hude migrene (izgubljala je vid in noro bruhala). Dr. Kalanova je popolnoma podivjala. No ja, norela je že nad pacienti, ki so bili pred nami. ...prikaži več Zdravstveni tehnik se je ugrezal od sramu ... Zdravnica pa taka. Ko sem povedala družinski prijateljici, zdravnici, je rekla, da so aroganca, huda zadirčnost in neverjetna nesramnost pri njej običajen način komunikacije. Ampak da dela tudi takole, si pa nisem mislila ...

  • Marcel Pravnik 12:10 08.maj 2018.

    Pri zdravljenju "raka" kot ga predpisuje zdravniška doktrina (ko zdravijo posledice namesto vzroka) itak nimaš kaj falit. Statistika pravi, da imaš določen % uspeha da ozdraviš. Pri čemer se šteje, da si ozdravil, če se bolezen po zdravljenju ne pojavi ...prikaži večavi v 3 ali 5-i let (ne vem točno). Skratka tudi, če so pacientom dajali ne vem kakšna cenena zdravila iz Latvije, le ta itak nimajo vpliva oz. lahko pacienti upajo, da so dobili čim manj učinkovita, ker imajo večje možnosti za preživetje.

  • Marcel Pravnik 12:15 08.maj 2018.

    Ker zanano je do največ škode naredijo človeku prav zadavila (kemoterapija) in psiha. Vedeti je treba , da rak ne nastane od včeraj do danes, ampak raste desetletje, potem pa ga hoćejo odstranit v 3 mesecih, zato ni čudno da ...prikaži več da je večima po pl leta od postavitve diagnoze mrtvih. Tako je bilo tudi v naši družini, verjetno če se ne bi zdravila, bi živela mati še enih pet let, se pravi krepko čez 80 let.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.