Slovenija
399 ogledov

Inšpekciji ga ne uspe odstraniti

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 13:19 22.januar 2014.

    Ni mi jasno,kako inšpekcijske službe dovolijo, da na letališču letalsko gorivo pa tudi če samo po kapljicah in občasno uhaja na tla? To ja hlapi, onesnažuje zrak, nevarnost požara, itd...Pod črto, mislim, da bi moral (in najbrž tudi je) ...prikaži več biti ta asfalt toliko nevaren, kot kak z avtoceste... Je pa nekako treba opravičiti visoko ceno vzdrževanja letališke steze in zato pridejo prav ostri predpisi.

  • miro 17:16 22.januar 2014.

    to sigurno napisal nekdo ki ni prišel polek teh zalog da bi sam zasluži na ta račun pa druge v d. . k tlači

  • Žurnalček 19:22 22.januar 2014.

    Te od tebe imenovane "zaloge " je lahko vzel kdor hoče , samo da ga je odpeljal iz pokritega skladišča. Brniški rezkanec je bil pod streho , zaščiten pred dežnim spiranjem . Bili so tudi primeri , ko je Trgograd ...prikaži več nekaterim računal , kot da so kupili tistega cestnega , ki ga sedaj kažejo javnosti in je že od nekdaj deponiran na zemljišču Baze . Tega dodajajo v določenem procentu novim asfaltom , namenjenih za prvi sloj cest.

  • depresija 14:40 22.januar 2014.

    Kdo je pa tebe kej prašu?! A si njegov advokat?

  • Žurnalček 19:10 22.januar 2014.

    Kaj a zdaj bom pa vam mogoče povedu kako vem. Na otroke in svojo čast prisežem , da je to kar sem napisal čista resnica . Kdo je tu od Inšpekcijskih služb PODKUPLJEN , pa zanima tudi mene, kajti za ...prikaži veča sežig in prevoz je bilo potrebnih ~1.500.000 € , za kar znesek je Trgograd in Prigo dobil tudi Bazo ceneje !

  • Žurnalček 19:14 22.januar 2014.

    A hočeš takole: direktor Trgograda , dir. Priga in Inšpekcija - posameznik na Inšpekciji - lažejo kot pes teče . Sam lastnik PRIGA , je izjavil pha to ni nič strupeno , ko so praznili halo na njegovem delu zemljišča ...prikaži več in nakladali kamione. Gre enostavno za gradbeo mafijo .

  • depresija 12:56 22.januar 2014.

    In kako ti to vse veš? A si ga ti oddajal privatnikom in posipal njihova parkirišča in dovoze? Pa ne mi ''vem, iz zanesljivih virov''.. Povej, od kje tebi te informacije, da bomo tudi ostali na tekočem, ker kar tako ...prikaži več nekaj pisat ne gre.

  • Žurnalček 08:33 22.januar 2014.

    Pa kdo tu koga zajebava in laže . Na Smodinovcu ni več niti 1kg reskanca z BRNIKA , niti 1 kg. Pa saj se je sedaj vpletel v zgodbo tudi PRIGO , ki je z nakupom druge polovice terena , ...prikaži več dobil tudi polovico reskanca , ki je bil shranjen pod streho prve zgradbe na Mladinski ul. Še enkrat , ves strupeni reskanec je šel na privatna dvorišča, parkirišča in dovoze !!Na Smodinovcu je pa zadaj NAVADEN RESKANEC Z CEST , ki vam ga pa sedaj Trgograd in PRIGO dajeta pod nos kot Brniškega!! Inšpekcija se zeza z nečem , kar več ne OBSTAJA , vsaj na kupu vsega 5000m3 ne, ampak je lepo porazdeljeno po ljubi naši zeleni Sloveniji in katere aditive letalskemu gorivu je dež lepo spral v vašo vaško podtalnico !

  • klincek 14:22 22.januar 2014.

    In to naj pove tebi.Ali si butesti KPK

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.