Slovenija
4524 ogledov

Komisija odgovornost za pobeg naložila pravosodnim policistom

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • migi 13:29 11.januar 2019.

    Ja....zdaj bi šel pa v pokoj....če pobega ne bi bilo,bi še naprej vedril in kriminalcem svečo držal....brezpogojno ga je treba prevetrit in mu tudi zasluženo kazen naložit....samo to je v Slovenistanu iluzorno...Tudi Lah je eden takšnih...pa glej zlomka....od l.januarja je ...prikaži več direktor Koprske pošte.....Lumpi dobijo še "boljšo" kazen......pa razumi kdor more!!!!!!

  • mirror 15:36 11.januar 2019.

    Direktor jo popihal v pokoj in se izognil odgovornosti za stanje v zaporu in pobeg zapornikov. Pri nas imamo precej zagovornikov, da bi lahko nekateri delali čez polno delovno dobo. Ta direktor je delal že eno leto čez in preprečeval ...prikaži več napredovanje sposobnejšim mlajšim kadrom. Če v podjetju nimaš možnosti napredovanja, tam je manjko kadra, kot v tem primeru. Če želi delati naprej, naj gre za paznika.

  • Avatar Leon
    Leon 14:33 11.januar 2019.

    Po upokojitvi in odpravnini se bo pritožil na obtožbe in ob odvetniku po meri kriminala zahteval odškodnino . To je realnost slovenskega pravosodja.

  • Avatar vec
    vec 19:05 11.januar 2019.

    OBA Tako Podržaj, kot Valentinčič, ter seveda tudi vsa ostala zalega fikusarjev v ZIKS ala Candellari ipd. bi mogla čutit posledice, NOBEN AMA NOBEN od njih ni naredil NIČ da se pobeg nebi zgodil, Čeprav Imajo redne obhode po vseh ...prikaži več SLO arestih, za kar so tudi plačani. TKO DA celotno ekipo menjat, pa magari postavit enga starga arestanta za nekaj mesecev na njihovo mesto in ga plačat al pa paznika iz penzije najet za ta cajt, ta dva vesta kako se stvari streže. KER TE OČITNO NE.

    • Avatar vec
      vec 19:18 11.januar 2019.

      aja pa še tole, zakaj rešetke niso iz pravega (plačenega jekla) ki je manganovo in ne magnolijevo HAHA, se pravi da tudi beton ni bulletproof da ga ne skopljejo, tudi izvajalec bi moral dobit ano po kepi, v smislu PRENOVE ...prikaži več in sanacije škode ki jo je povzročil. Sem pa videl na lastne oči, da so sosednji OBI in Spar center delali dlje kot zapor, čeprav so začeli istočasno ok skoraj, blo je ene mesec razlike.

  • Vesna Dolšak 15:11 11.januar 2019.

    To pa je res lep zapor, da lahko dlje časa žagaš rešetke in tega nihče ne opazi. No ja ...

  • tomi67 20:23 11.januar 2019.

    Vsi tile heci so kot kakšna zabavna zgodbica iz slovenske literature, npr. "O butalskem policaju in Cefizlju". K nam prihajajo gangsterji na počitnice, pa čeprav po zaporih. Ko se naveličajo ali jim preti izročitev kam, kjer imajo zaresne zapore, pa ...prikaži več enostavno spet gredo. Temu sploh ne bi mogel reči pobeg ampak prej odhod iz zapora. Policijo imamo pa itak samo za to, da se izživlja nad vozniki osebnih vozil ter jim jemlje denar.

  • milan63 14:36 11.januar 2019.

    isto mora podržaj leteti iz funkcije glede popega iz koperskega zapora to niso nič krivi vidva oba bi morala odgovarjati

    • Janez_53 15:30 11.januar 2019.

      Milan63, bi poskusil malce obnoviti znanje slovenščine? Saj si menda slišal za velike začetnice, stavke, pike, vejice in kar je še podobne krame v slovenski slovnici?

  • ode 08:29 13.januar 2019.

    Enako stanje, kot je v tem zaporu, je tudi v naši vojski. Ko bi morali ukrepati v skladu s svojimi pooblastili, se bo ugotovilo, da ni nikjer nikogar. In spet se bo odgovornost prelagala. Seveda bomo za to izvedeli le ...prikaži več v primeru, če bi šlamparija prišla v javnost.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 13:59 11.januar 2019.

    Dajte malo razmislite!! Direktor zapora je pobeg omogočil saj bo tako dobil denar za mirno upokojitev!! V tej naši državi se da vsakogar podkupiti!! Res smo sramota demokracije!! Edino mi ki nimamo denarja nastradamo!! Samo poglejte v Ljubljani lahko ženska ...prikaži več podkupi župana z spolnimi uslugami za stanovanje in službo nato pa se dokazi izbrišejo in župan dobi še en mandat! To je slovenska LEVICA!!

    • popokatopetl 14:13 11.januar 2019.

      Sramotna zgodba res. Ampak plest LJ župana zraven je pa za lase privlečeno. Eni res ne ločite med levičarji in mafijci ki mahajo z rdečo zastavico?

    • Avatar omega_v6
      omega_v6 18:22 11.januar 2019.

      Daj razloži mi zakaj ni mafijski posel prodajat službo za spolne odnose ?? Mislim,da je to celo nemoralni mafijski posel,ki pa na levičarskem sodišču PADE!!

  • jakec1575 15:29 11.januar 2019.

    Ali so pravosodni policisti namerno izvedli manever, da so se znebili Direktorja, ki ni skrbel za varnost in dovolj zaposlenih, ali so podkupljeni, ker je zapornik naslednji dan skocil v bran policistom. Kateri zapornik to naredi? tisti, ki je podkupil.. ...prikaži več policisti pa takoj napad na direktorja. Direktor je kriv za nedoseganja varnostnih standardov. Za pobeg so krivi policisti.

    • jakec1575 15:31 11.januar 2019.

      Reakcija sefa zaporov je obupna. ce bi bil dec, bi izvedel izredne razmere v vseh zaporih, preveril vse varnostne standarde in od države terjal denar za dvig ravni varnostnih sistemov, izvedel izredne nadzore na vseh lokacijah....

  • silhuet 06:22 12.januar 2019.

    Tako kot vsi policaji v Sloveniji. Če ga rabiš, ga poišči v bifeju ali gostilni, kjer marljivo štrajkajo. Kadar šef znori, hitijo loviti neprivezane šoferje, da bi pa nadzorovali avtoceste in lopovske Romune, polne belih kombijev migrantov ali nakradene robe, ...prikaži več, je zanje pretežko.

    • ode 08:22 13.januar 2019.

      Zakaj bi uro pred koncem nočnega šihta ustavljali kombije, polne emigrantov. S tem bi se osebno ogrožali, polno pisanja, klicanja okoli, čakanja, listanja po kazenskem zakoniku itd, ura pa teče, teče.... Nazadnje bi jih pa še slišali od komandirja. Saj ...prikaži več veste, policaji ne marajo svojih sodelavcev, ki izstopajo po pridnosti in vestnosti.

  • Avatar Evhiraenna
    Evhiraenna 23:20 11.januar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v ==> www.3xDate.top

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.