Moj sanjski šiht
51244 ogledov

Znan avstralski fotograf v Sloveniji naletel na nekaj edinstvenega

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Plavi-mil 08:41 27.julij 2025.

Ja, jaz pa vedno rečem, da sem ponosen Slovenec in pri meni visi 365 dni Slovenska zastava, ne velika, ampak ja.

• Ppiikkaa 09:01 27.julij 2025.

Slovenci smo nevoščljivi in privoščljivi ravno toliko, kot je vsak Evropejec, tisoč in več let skupnega življenja se vendar pozna. Takšne so navade, zahodnjaški, krščanski način življenja. Zadnjih sto let prihajajo drugačni vplivi, ki žalijo in zasmehujejo Slovence in naše ...prikaži več navade. Nikar se ne sramujmo povedati, da smo Slovenci, dobri, najboljši.

• Pierre 14:34 28.julij 2025.

Ne išči sreče drugod kot le doma (M. Stare)

• Plavi-mil 15:51 27.julij 2025.

Potem že nisi pravi Slovenec, ampak reva usrana, če so pedri in lezbijke kahko ponosni, čeprav ne vem na kaj, si lahko tudi brez strahu.

karjola 08:09 27.julij 2025.

slovenci smo zaplankani in smo fauš sami sebi. ponosa nimamo več že dolgo časa in včadajo nam kapitalisti ki znajo izkoristit našo razcepljenost. sploh si ne upam reči da sem ponosem slovenc ker me bojo bombardirali z leve in desne.

• Ppiikkaa 17:18 27.julij 2025.

Ne vladajo nam kapitalisti pač pa komunisti. Ko bomo Slovenci enkrat to dojeli, bo pa res drugače.

• sandi88 05:33 28.julij 2025.

kot da je kakšna razlika

karjola 07:06 28.julij 2025.

sandi imaš prav - desni kapitalisti

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.