Ob tej samopromociji in samoreklami, ki jo medijsko podpira Žurnal24, si ne predstavljam drugega, kot da gre za ponoven zagon njene stare obrti. Zato bi bilo morda modro, da se objavi tudi cenik
Mene ne navdušuje,njihovi intmni dokgodki so njihovi,mene navdušujejo moji intimni trenutki,vi žurnalivci pa se kar samozadovoljujte,na gabru in golobu.
Ne vem kakšne objave bi sponzoruša delila, če bi začel sistem delovati in bi on v novem zaporu odslužil par let za vse njegove lopovščine. Morda bi Snežič spet jahto vžgal.
Golob premalo bere. Če bi 2 leti nazaj prebral kolumno V.Godina z nasveti bi morda dobil še kakšnih 5-10% glasov ljudi, ki jim je kubina zoprna. Ampak ne. On je kot gorski petelin, vidi nekaj kar ne obstaja. In ta… ...prikaži več kubina še nadaljuje svoj pohod z objavami, ki vsakokrat odnesejo nekaj promilov političnih toč. Živali, kaže da ima problem z njimi, ker če bi se res imela za dobrotnico bi verjetno hodila v DSO-je ali pa vsaj v dnevno varstvo hendikipiranih otrok. Tako pa? Ko vidiš Goloba brez sina???
Bivša prva dama Slovencev, ki volilcem ne zmore pojasniti, od česa je legalno luksuzno živela od 18. dalje. Slon v sobi....., bi temu rekli poučeni....
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.«
Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail comm...
Ob tej samopromociji in samoreklami, ki jo medijsko podpira Žurnal24, si ne predstavljam drugega, kot da gre za ponoven zagon njene stare obrti. Zato bi bilo morda modro, da se objavi tudi cenik
A ti praviš, de ji mora holop plačat?!
A vas "novinarje" še kar meče padavica, ko vidite ta kojnski fris?
Mene ne navdušuje,njihovi intmni dokgodki so njihovi,mene navdušujejo moji intimni trenutki,vi žurnalivci pa se kar samozadovoljujte,na gabru in golobu.
Da si sam s seboj?🤣🤣🤣
Trolino sam si ti,ne sodi drugih po sebi.
Kaj pa pozimi ko bodo vsi v bundah in dolgih gatah, kakšne slikce boste lepili?
Ne rabimo teh novic,svoje sta pokasirala,zdaj naj data mir nam
Če še hoče Golob biti resen politični akter, naj se čim manj kaže s to kuro brez pameti.
hahahaha, resen politični akter, a golob mislilš??????????? Ker tudi sam nima pameti, se pač druži s sebi enakimi.
Bomo videli, kako se boš smejal čez slaba 4 leta, ko bo Golob Udbaša še tretjič nabil.
Cel dan so se trudili z snemanjem. Kakšen intimni trenutek neki.
Vse za javnost,briga me!!!
če mi pa gre kaj na kurec so to stare babe
Jaz jih pa sploh ne spustim na kurac.
Ne vem kakšne objave bi sponzoruša delila, če bi začel sistem delovati in bi on v novem zaporu odslužil par let za vse njegove lopovščine. Morda bi Snežič spet jahto vžgal.
in kaj je z to babo tako zanimivo kaj vse počne v morju, a je doživela orgazem
Kurbe ne doživijo orgazma!
Golob premalo bere. Če bi 2 leti nazaj prebral kolumno V.Godina z nasveti bi morda dobil še kakšnih 5-10% glasov ljudi, ki jim je kubina zoprna. Ampak ne. On je kot gorski petelin, vidi nekaj kar ne obstaja. In ta… ...prikaži več kubina še nadaljuje svoj pohod z objavami, ki vsakokrat odnesejo nekaj promilov političnih toč. Živali, kaže da ima problem z njimi, ker če bi se res imela za dobrotnico bi verjetno hodila v DSO-je ali pa vsaj v dnevno varstvo hendikipiranih otrok. Tako pa? Ko vidiš Goloba brez sina???
Ir.K. doživla orgazem od navdušenja, ko gleda fračo v kopalkah.
Bivša prva dama Slovencev, ki volilcem ne zmore pojasniti, od česa je legalno luksuzno živela od 18. dalje. Slon v sobi....., bi temu rekli poučeni....
oni ni bila prva dama. Prva dama je vedno žena predsednika republike, ne pa vlade.
Kaj pa je potem bila? Sprašujem predvsem za obdobje, ko je bil mačo še poročen s prvo ženo.
Kakšni levičarji ste, če vas intimni trenutek med nekdanjim in bivšim predsednikom vlade in njegovo prelepo soprogo ni navdušil?
Čimmanj jih kažete, bolj smo srečni in veseli. Ne kvarite vročih dni še s tema dvema modeloma.
Intimen trenutek? A ju je kdo posnel ko je gotovina (ali kakšna žlahtna kovina) zamenjala lastnika?
ustite tadva pri miru,da se Slovenija malo spočije
Ujet intimen trenutek med Tino , Robijem in neznanim snemalcem, ki je to posnel
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail comm...