Slovenija
17 ogledov

"Investicija v varnost"

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar vili100
    vili100 21:25 30.junij 2011.

    Pobiranje denarja ljudem ,si kriv ali pa ne!!!

  • Boštjan Bele 05:22 01.julij 2011.

    Moje mnenje je taksno, da si policisti zasluzijo tako visje place, kot vecja pooblastila. Problem se pa poraja ravno sedaj, ko je vecina drzavljanov v krizi. Da mi na primer odvzamejo voznisko; pa jaz ga ja ubijem, pa ceprav ni ...prikaži več kriv on ampak nas sistem. In ravno zato nosijo glave naprodaj za (zal) premali denar.

  • albert 20:35 30.junij 2011.

    Kaj pa varnostniki ali so oni smeti? Njih se omenja samo takrat kadar varnostnik nekoga udari pa še ta je zaposlen na črno! Tudi varnostniki nosijo glavo naprodaj interventi,varnostniki na sodišču v trgovinah na prevozu denarja, varnostniki v bankah pa ...prikaži več še kje. In večinoma so neoboroženi! Zato policist ni nič manj ogrožen kot policaj. Ukinite varnostne službe pa boste videli kaj bo! Zakaj bodo zdaj večali plače,ko je država v krizi? Ker se bojijo ulice!

  • allstarr111 21:00 30.junij 2011.

    Tole ni OK. res je da so policisti premalo plačani in tudi varnostniki, ampak tudi ostali niso na boljšem. Me pa zmoti nekaj, da nosijo glavo naprodaj, policist mora bit izurjen da je ne bo nosil naprodaj, ampak da bo ...prikaži več prvo zavaroval sebe da bo lahko malenkost kasneje pomagal ostalim, če tega ni sposoben ali pa če se boji da je ogrožen potem tako ali tako ni za to službo. Ampak zadnje leta opažam da gre za policista samo tisti ki se mu drugega ne da delat ali pa v bližini kraja kjer živi ni nobene pametne službe, policija pa je državna služba in čeprav plača ni ne ven kaj, je vsaj redna.ssTo je napaka, napak je tudi da so ukinili policijsko šolo, ker starih kadrov ki so še kaj znali počasi zmanjkuje novi pa tako ne opravljajo drugega dela kot polnijo državno blagajno.

  • fux 08:09 22.julij 2011.

    Kot si reku, na žalost zaradi butastega zakona o šolanju innovih sistemov prihaja v policijo to kar prihaja. ne moremo sicer v isti koš metati vseh, vendar jih je več kot polivica dejansko v policiji zaradi službe, ne pa zaradi ...prikaži več tega kar bi v taki službi v bistvu moral biti. (SRCA IN PRIPADNOSTI JE ČEDALJE MANJ).

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.