Kaj zaradi cenzure STA ne sme poročati, da grožnje letijo tudi na Trumpovo administracijo. Kitajska in Rusija niso več tiho. In posledice se čutijo tudi v Ameriki.
Iran podpira Rusijo pri genocidu nad Ukrajino,zato je prav da se iranski režim strmoglavi. Iran podpira tudi genocidni palestinski narod, ki ima roke umazane od židovske krvi! Dol s terorističnim Iranom in Palestinci!
Tvoja faca je že ves čas posrana od dreka iz Putinove riti, v katero lezeš. Potegni glavo ven, preden se zadušiš od plinov, ki prihajajo po Putinovih črevih.
Kaj zaradi cenzure STA ne sme poročati, da grožnje letijo tudi na Trumpovo administracijo. Kitajska in Rusija niso več tiho. In posledice se čutijo tudi v Ameriki.
Cucek mora ubogat židovskega gospodarja
Me prav zanima, koliko ima CIA prste pri tem
Iran podpira Rusijo pri genocidu nad Ukrajino,zato je prav da se iranski režim strmoglavi. Iran podpira tudi genocidni palestinski narod, ki ima roke umazane od židovske krvi! Dol s terorističnim Iranom in Palestinci!
Ajbe kretenoid, pejd fafat zelenkotu. Imbecil
Upam, da se Iranci končno osvobodijo te verske oblasti, kjer umsko zaostali moški silijo ženske v nošenje rut.
Tebi je treba vreco nataknit na glavo da nam ne bo treba gledat tvojega retardiranega ksihta
Jaz sem filmski igralec, kaj pa ti grdoba? Najbrž te nobena punca ne povoha, da si tako zafrustriran?
Zelenko, poserjem se na tvojo grdo faco. Bo lepša kot zdaj 🤣🤣🤣🤣🤣
Tvoja faca je že ves čas posrana od dreka iz Putinove riti, v katero lezeš. Potegni glavo ven, preden se zadušiš od plinov, ki prihajajo po Putinovih črevih.
Zelenko, poserjem se na tvojo grdo židovsko faco. Bo lepša kot zdaj 🤣🤣🤣🤣🤣 svinjska rit je manekenka v primerjavi s tabo hohohohohahahaha