Slovenija
45 ogledov

Islam ne sme biti dežurni krivec

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • puksicd 11:26 17.januar 2015.

    Ta mufti sicer res ne rabi pristati na to, da se terorizem povezuje z islamom, ampak teroristi so ob tem, ko so metali bombe in streljali, vedno kričali /alah je velik/. Mislim, da bolj neposredne povezave ni in da se ...prikaži več mufti spreneveda ...

  • Koka 11:35 17.januar 2015.

    Mufti Grabus, ne trosi bedarij na okol, dej ti raj jasno odgovor na vprašanje ali si za Kalifat ali si proti, ali podpiraš ISIS ali si proti ??? Šele ko odgovoriš na ta dva vprašanja lahko predavaš naprej ! Ja, ...prikaži več pa še to, dokler se ISIS vojščaki derejo in kličejo k Alahu, ob tem pa režejo glave, se sami deklarirajo kot Muslimani, tako da nimaš ti na kaj pristajat, jasno !

  • markus 15:42 17.januar 2015.

    Koka, zelo dober in realen komentar. Lahko, da res obsojajo nasilje, je pa tudi res, da se potiho najverjetneje strinjajo s širjenjem Islama, pa če to priznajo ali ne. Ti potuhnjeni so morda še bolj nevarni, kot oni, ki to ...prikaži več glasno trobijo v medije.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:19 17.januar 2015.

    No ena razlika je pa le. Pred 20 leti v Srebrenici noben ni kričal da ubija v imenu Boga, medtem ko so teroristi letos kričali da vse to počno v imenu Alaha in zato da bojo padli kot mučeniki. <br ...prikaži več />Ja res je islam ni nasilna vera ampak se jo pa izkorišča z direkten povod za napade. In poznam nekaj muslimanov k so čist vredu ljudje.

  • Ferluci 10:44 17.januar 2015.

    Muslimani so bili v Jugoslaviji umetna tvorba. Bosna je bila sestavljena iz različnih narodov: Hrvatov, Srbov, Turkov, Muslimanov... Vsaj tako so pisali učbeniki. Čeprav muslimani kot narodnost ne obstaja, je v Jugoslaviji obstajala. Je bil pa genocid nad njimi, s ...prikaži večs strani Srbov in Hrvatov, to je treba priznati.

  • mirko 19:37 17.januar 2015.

    Se strinjam, velika večina so ok. ljudje, toda svoj hlev bodo morali čistit sami. Občutek imam, da jim dajejo celo potuho. Če je tako, potem bi morali v Evropi že delat splošno mobilizacijo vojske.

  • ennanova 08:43 17.januar 2015.

    Vse nas bo presenetiloPred leti sem imel srečo in sem se, z majhno pomočjo prijateljev, dokopal do tajnih dokumentov, v katerih razne ameriške službe opisujejo stanja sveta in predstavljajo načrte oziroma možne scenarije za prihodnost. In takrat me je ...prikaži več nekoliko zmrazilo, ker so bili v dokumentih zapisani stavki, kaj bi se lahko dogajalo okoli leta 2015. O tem doslej …http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/2078-vse-nas-bo-presenetilo

  • mirko 19:34 17.januar 2015.

    Obsojam kakršen koli umor, toda te pijane in zadrogirane paravojaške Srbske horde, pri genocidu Muslimanov v Bosni, se pri svoji moriji sigurno niso drli poleg Bog je velik, ubijamo vas v imenu Boga.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.