Slovenija
13 ogledov

Izbrisanih še 13 tisoč

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Tupamaros 14:20 26.februar 2012.

    Kakšna je prava resnica o "izbrisanih"? Kaj pa možnost, da so sami krivi? Iz nevednosti, kalkuliranja ali celo zanikanja nove države? Večina si je uredila status in so državljani RS za katero so tudi na referendumu, z ostalimi zavednimi prebivalci ...prikaži več dali svoj glas. Tista manjšina, ki sedaj cvili in bi rada svojo malomarnost, kalkuliranje ali pa celo nesramno zanikanje Slovenije kot države uporabila za osebno izkoriščanje. Prebrisani nočejo vedeti, da državljanstvo ni pravica ampak status, ki si ga moraš pridobiti. Še vedno menim, da večina teh nima pravice nositi naziva izbrisani ampak prebrisani. LP Tupamaros

  • Darko 10:48 26.februar 2012.

    aksentijević se bori za slovensko pokojnino, sej jo ima jugo.srbsko za katero se je tudi zavzemal in sodeloval v balkanski moriji. V Sloveniji je pa tudi počel stvri, ki mu ne gredo v čast, bil je na strani okupatorske vojske.<br ...prikaži več /> NIMA POGOJEV ZA SLOVENSKO PENZIJO,

  • Darko 10:50 26.februar 2012.

    Aha, še to, naj katarina brezmadežna reši te probleme. Čakam samo še da se spomni kdo in zahteva ob 20letnici državni praznik.Sem pa za to, da se napake odpravijo, nikakor pa ne tistim, ki so bili v času ...prikaži več osamosvajanja na drugi strani.

  • mike2 11:26 26.februar 2012.

    Saj ni problem v Aksentijeviću in njemu sličnim, problem je v neljudskem in nezakonitem postopku peščice nestrokovnih in nacionalistično obarvanih politikov, ki so se v času osamosvajanja slučajno našli na določenih položajih v državni upravi. Koliko njih, ki so uveljavili ...prikaži več ta kvazi zakon, je do sedaj kazensko preganjanih? Država in večina poštenih Slovencev bo še dolgo omadeževana radi teh "neobrzdanih strokovnjakov".

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.