Šport /sport/zimski-sporti
2243 ogledov

Izgovori v Planici: Slovenci jim očitno ne manjkajo!

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Antikrist3
    Antikrist3 12:09 28.februar 2023.

    Hoteli so odirati, na koncu pa bodo sami odrti, hehehe.

  • rd2dmk2 12:24 28.februar 2023.

    covid vzdušje a so tile mal nore gobe jedli.. celo leto so imeli na Bledu in okolici trume turistov, ki so kot podivjani psi, spuščeni s verige se obnašali,ne pa covid ? ne serite. zasolili ste cene in pika. folk ...prikaži večk je zapravil svoje za fuzbal za SP v alpskih disciplinah in biatlonu, zdej pa se pripravlja na na poletje. in potem pridejo ene mone iz kr.gore in zasolijo, kot da bi čisto zlato prodajal. in zapomnite si bučki.. glejte da e boste še kaj druzga zgubili, ne samo mal gledalcev in eurčkov

  • BenX 12:18 28.februar 2023.

    Visoke cene zaradi visokih energentov? Ne ga srat... Kaj pa če bi cene spustili, prodali 100.000 kart, imeli polne hotele, ogromno bi se spilo in pojedlo, bilo bi vzdušje,... Nebi skupni dobiček bil občutno večji?!

  • Luksi 12:30 28.februar 2023.

    Preveč so požrešni, zdaj pa imajo. Glede cen se je očitno izvedelo tudi v tujini in upam, da bo gorenjcem tudi poletna sezona šla po gobe. Do domačih gostov se obnašajo, kot da smo smeti in nas pošiljajo domov, ker ...prikaži več tujci več zapravljajo, ampak tokrat se jim ni izšlo po pričakovanjih.

  • Avatar pantani
    pantani 12:29 28.februar 2023.

    "Manjkajo nam gostje iz Nemčije, Poljske, Skandinavije",pa še tisti ki so, rečejo "Too expensive"!!!

  • sam1 12:42 28.februar 2023.

    Ja,to sinočnje nakladanje v odmevih je bila pa češnja na vrh torte te katastrofe in kar težko je bilo gledati ta dva govorca,ki očitno vidita stvari čisto drugače kot množica......

  • lojs 12:53 28.februar 2023.

    pa kaj potem, če je tako, bodo pač pridelali izgubo ... sej je še nekaj dni, potem se pa mediji ne bodo več ukvarjal z vprašanjem "kje se je zataknilo?" ... če ne drugače bo pa država oz. aktualna oblast ...prikaži več še ta projekt finančno reševala, smo že navajeni

    • satir 13:54 28.februar 2023.

      Mogoče bodo prodali Planico Hrvatom, tako kot so Elan, Drogo, Banke madžarom... no še prej morajo dokapitalizirat...potem prodat za manj kot je dokapitalizirano. veste kaj, zaradi mene lahko podrete vse skupaj... za tistih deset skakalcev...bodo že našli službo... jaz moram za kruhek delat !!

  • satir 13:51 28.februar 2023.

    Če kdo dvigne cene samo zato ker jih lahko, potem naj propade ! In prav, da ljudje ignorirajo. Slovenci smo do Slovencev slabši kot do najbolj zanikrnega tujca. Trgovci enako... derejo domačina v tujino pa prodajajo izpod cene... Ker pač ...prikaži več lahko. Potrošniki bi tudi morali ostat doma, ker pač lahko dokler se da zdržat brez trošenja. kmalu bi imeli najnižje cene v Evropi. Samo skupaj bi morali držat.

  • mihatirs 19:57 28.februar 2023.

    bodte desci pa povejte da ste zajebal na polno s cenami...ker kreten bo pa dal 8eur za en hot dog??? Odstopit bi morali vsi...razlog, da skoraj noben ne gre v planico je pač predrago vse skupaj...kdo pa bo dal za ...prikaži več 5 člansko družino ...200eur brez hrane...a ste prizadeti!!!!

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 16:00 28.februar 2023.

    Nihče ne pove, da so vodilni v centru Planica v glavnem sami odsluženi lokalni politiki, žlahta iz zgornjega dela doline in po politični usmeritvi SDS-ovci s Petkom na čelu. Vse to pomeni, da nihče nima pojma o ničemer, znajo samo ...prikaži več cenik sestavt, tko na pamet in čakat, da folk pride, al pa tut ne, kar se je tut zgodil! Njavečji krivec je pa Šušteršič, ki misli, da je vso modorst požrl že ob rojstvu!! Prov je, da so jih gledalci prizemljil, klošarje požrešne!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.