Avto
48 ogledov

Izkušnje voznikov z leti ne štejejo več

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nasha71 07:41 05.maj 2013.

    Mi je 82 let stara mamca totalko naredila, ko je priletela s stranske ceste cca 70/80km/h me zrinila na hribbček naredila totalko, igrala na karto, "je nisem videla" sesula mi je 2,5 leti star avto. Ženska ma še vedno izpit ...prikaži več in nov avto!! Sorry to mi ni logično... S tem da sem bila med tretjim in četrtim mesecom nosečnosti.... Po mojem mnenju bi morali imeti bolj pogoste preglede in to nenapovedane

  • xy 21:57 04.maj 2013.

    grozljiva!!!!! je tudi tvoja neumnost!!!!!

  • BenX 09:52 04.maj 2013.

    koliko starejših umre ni pravi podatek. pravi podatek je, koliko ostalih starejši ubijejo, ko speljejo iz stranske na glavno! ta podatek in ta cifra je pa grozljiva!!!

  • McClain 11:31 04.maj 2013.

    pocasi se pes ne bodo smeli vec na plocnik, ker v kriziscih ogrozajo mlade voznike... Prijateljh mojega oceta je star 75, vcasih je res dirkal, vendar ga se zdaj s tezavo sledim, ce sezapodiva po kaksni prazni ovinkasti cesti. Prav ...prikaži več neverjetno. Tako da to sklepanje ne gre po defaultu ampak je odvisno od mnogih faktorjev. Moj profesor pa pri 85ih vsako jutro igra tenis in to tako, da od dalec sploh clovek ne opazi, da ni vec v srednjih letih... Tisti pa, ki je bil storast ze mlad, verjamem da s tezavo vozi. Ogromno ljudi pa tudi v 30ihali 40 ih letih enostavno ni za na cesto. In kj zdaj???

  • xy 21:56 04.maj 2013.

    njabolj bo da starejše zapremo v rezervate pa bo oz. jih pošljemo na goro da jih raztrgajo zveri, saj drugače so sama nadloga. "Tastari so dobri le toliko časa da mladim omogočijo nakup dobrega avtomobila, da mladim prepustijo službe potem ...prikaži več ko jih zastonj naučijo vse skrivnosti dela in da mladim prepustijo svoje domovanje in gredo v hiralnice".

  • francek 07:46 05.maj 2013.

    Sama leta res ne pomenijo nič, če pa starejša oseba že 30 let ni povzročila nobene nesreče pa tudi nekaj pomeni.

  • xy 10:54 05.maj 2013.

    ha ha ha 82 letna ženska ti je priletela in verjetno je tudi vedla da si noseča ha ha ha pa kdo ti verjame no. Če ima še vedno izpit policija verjetno ni ugotovila samo njene krivde.Niso problem starejši vozniki, ...prikaži več, problem so nevarni vozniki kateri pa so v vseh kategorijah voznikov, zato se zelo strinjam z ugotovitvami MCClaina. Če ti je pa naredila totalko pa imaš tudi ti novo vozilo.

  • Žurnalček 19:00 06.maj 2013.

    Neuporaba pasu je osebna odločitev , ne pa zločin , kot ga tu želite prikazati. Če nekdo ne uporablja varnosti pas in zaradi tega v karambolu umre , se ga ne sme šteti v statistiko, ampak med samomorilce. Ja pa ...prikaži več kaj mislite , kdaj so bili pa pasovi obvezni v novih avtih? Ali smo bili pred tem vsi kršilci zakonov al kaj. Ravno tako je z hitrostjo. Starejši , ki smo furali Fićote po LJ in kockah z 90km/h in bili zaradi dolgih neravnin več v zraku kot na tleh, z najlonskimi 135 mm gumami, z bremzami ajme majko , vsaka je po svoje grabla in sedaj si naenkrat zločinec in divjak , ko se zmotiš in pelješ 10km nad omejitvijo. omejitvijo z avtomobili , ki so vesoljske ladje proti avtom , na katerih smo mi pridobivali znanje. Pol ti pa polcajček , ki bi mu lajhko bil po šoferskem stažu dedek , ne po starosti , soli pamet z ne vem kakšnimi nasveti. Mladi nimajo te prakse in oni so nevarni vozniki , ne pa mi.

  • Žurnalček 19:21 06.maj 2013.

    Mularija , imam 63 let in sem za vse vas Emerson Fitipalldi .Narejen izpit v LJ in ne na kmetih, stalno vozeč z 1.000.000 km za volanom , brez nesreče , ki bi jo obravnaval sodnik za prekrške . V ...prikaži več svojih časih ko radarjev ni bilo , vozeč vse z max. možnimi hitrostmi , v A, B in C kat. se mi sedaj neki cepec upa reči , da ne zmorem sedaj voziti z 50km/ ovinek, ki sem ga svoje čase jemal, ko je bil še v kockah z 100km Minijem . Vse ki niso naredili izpita v LJ in so starejši kot 70 let pripeljat v LJ ali TS in samo tu delati kontrolni izpit z možnostjo 2x ponavljanja Če tu padejo so ob njega . Konec kariere!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.