Slovenija
6777 ogledov

Ogorčeni: "To so stroški, ki bi jih morala kriti država!"

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar pantani
    pantani 07:41 20.januar 2023.

    Uf, tole bo še pestro z ZZZS, ker se nočejo odpovedat enormnim zaslužkom, brez da bi kaj naredili!!!

  • rd2dmk2 09:37 20.januar 2023.

    tole so si v glavnem izplačevali direktorji domov za ostarele občane ( beri članke na tem portalu par dni nazaj ) in njim podobni kljukci in frače. kako naj si prekarc zagotovi to nadomestilo, za izolacijo ? no povejte? pa ...prikaži več recimo nekdo, ki dela po podjemni pogodbi ? tile kljukci na ministrstvih si naredijo zakone po svoji meri. aja.. pa še tole. kako je možno pri polnem cepljenju bit v pol leta 3 krat pozitiven ? no kako ?

    • oneh 09:48 20.januar 2023.

      Ker sem dobra duša- cepljenje ne ščiti pred okužbo ampak pred težjim potekom bolezni. Če si 100x cepljene in se giblješ med ukuženimi boš pač nenehno pozitiven, ne boš pa težje zbolel ali mogoče sploh ne boš zbolel. Stvar je ...prikaži več podobna pri levakih- levak se lahko druži s stotimi pametnimi pa bo še vedno bedak. Zato mej svobodo in pleši, plešei... dokler ti bo še do plesa.

    • rd2dmk2 10:01 20.januar 2023.

      oneh, saj vem da si dobra duša,kot kruh. samo mene so testiral tako da so palčko porinil v nos. ne vam pa kam jo tem, ki so tolkrat pozitivni ? mogoče pod nos. jest sem s tisoči ljudi v stiku ...prikaži več vsak dan, s celega sveta, pa mi ne rata. ni šanse. daj dobra duša, a mi zrihtaš ene par teh dodatkov, tolk sem že zmatran, meni bi prav pasala ena izolacija pa par stotakov, ni treba tisočakov. ti si dobra duša, vem se boš potrudil. za ta čas pa bom še en kazačok in sirtaki odplesal.

    • oneh 12:42 20.januar 2023.

      rd2 mešaš jabolka in hruške. Eno so dodatki, katere so delavci zaposleni v javni upravi prejemali zaradi epidemije, drugo pa je nadomestilo za izolacijo. Če nisi zaposlen v javni upravi ti prvo ne pripada, če pa si pa si itak ...prikaži več imel, dokler je epidemija trajala. Drugo pa predstavlja 90% plače, brez malice, prevoza na delo ipd. dodatkov. Torej dobiš manjšo plačo. Če te to muči, lahko meni nakazeš 10% svoje plače + vse dodatke pa boš na istem, kot da bi bil v izolaciji. Bolje da plešeš!

    • Sergeja Hvala 12:43 20.januar 2023.

      Niste prav razumeli, tukaj ne gre za covidne dodatke, gre za bolniško v primeru okužbe s covidom.

    • rd2dmk2 14:15 20.januar 2023.

      oneh, si zlomim nogo,kolk je bolniška ? mi pade kladivo na na čelado in prebije čelado in glavo v služb,i kolk je bolniška ? in tretjič daj zaboga enkrat , samo enkrat bodi sposoben prebrat in dojet sporočilo od drugega. ...prikaži več kolk nadomestila dobi oseba po podjemni pogodbi, ki je plačana od opravljene ure pri naročniku ? a bo šlo ? a boš spet bluzil z nečim kar nima smisla. in če mene spomin ne vara je bil covid-19 edina bolezen s 100% nadomestilom.

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 08:43 20.januar 2023.

    Itak bi morali tožiti prejšnjo vlado za ropanje blagajne, ko so zdravi ljudje doma ležali in prejemali plačo...Vse v upanju, da se bo to poznalo pri volitvah..

    • oneh 09:45 20.januar 2023.

      Oh lucky, lucky... spet pljuvaš v lastno skledo. Koliko zdravih levakov prejema državno pomoč ali se jim krijejo stroški prispevkov ali dobiva nakazila preko NVO ali... In vse to z namenom, da potem izvolite vlado tipa taubi. Namesto, da delaš ...prikaži več bebčka iz sebe uživaj v svobodi in plešite levaki, plešite... saj ne bo dolgo trajalo.

    • lojs 14:03 20.januar 2023.

      oneh, ti si pozabil, da je cuckoljubec tako zavesten, da niti bona za počitnice ni sprejel ... jah, to pa je zavest, nimaš kaj , take rabijo . čiste ideologe, ali pa recimo v cerkvi vernike

  • lojs 08:25 20.januar 2023.

    golob je imel toliko kadrovskega dela v zadnjem letu, da je očitno pozabil na zzzs ... se zgodi pač ... zdej, ko so mu pa povedal, koliko se pa tam nabere soldov, so se mu pa naenkrat zasvetile oči in ...prikaži več zasrbeli so ga prsti ... navaliiii!

    • oneh 09:52 20.januar 2023.

      Bodo sedaj poskrbeli, da bo imel ZZZS izgubo, da si bodo potem tam zaposleni lahko izplačevali nagrade za uspešnost. Dobički so namreč znak kapitalizma, torej so izgube znak socializma. Večja kot je izguba, bolj uspešen socialist si (poglej Goloba in ...prikaži več Gen-i). Uspešne socialiste pa je treba nagrajevati.

    • zdrej 11:46 20.januar 2023.

      ZZZS bi moral delovati s pozitivno ničlo. Ko so čakalne vrste skoraj izpraznjene oz krajše od dveh tednov, pa dobijo nagrado.

    • lojs 13:59 20.januar 2023.

      zzzs in čakalne vrste, kje je tukaj povezava? nobene!!!

    • zdrej 14:08 20.januar 2023.

      Ne sploh ne. Tisto ni pomembno, da novembra poslušamo "ZZZS je prenehala plačevati zdravstvene storitve!". In če nehajo plačevati, določene ustanove enostavno zmanjšajo delo na samoplačniško. ZZZS pa se potem hvali, da imajo dobiček!!!??!

    • lojs 14:13 20.januar 2023.

      JA POJ NEJ PA ŽE RAZFUKASJO TA ZZZS ... samo da ne poslušamo jamranja ... ne vem kaj še rabijo ... vsak dan samo jamranje kaj je vse narobe ... NAJ ZRIHTAJO, AL NEJ PA SPOKAJO, če ne znajo ... ...prikaži več. ne vem kaj ne morejo KAJ SPLOH NE MOREJO? ...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.