Slovenija
8417 ogledov

Janković zgrožen nad dejanji Nataše Pirc Musar

Komentarjev 48
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • marijan7 19:23 16.maj 2023.

    Ne vem zakaj toliko kritik čez župana glavnega mesta . Izbran je bil na volitvah in lahko dela kar si zamisli , prihodnjič pa bo spet . Kje je torej problem ? (KDO)

    • Ender3 00:06 17.maj 2023.

      marijan7 probleme delajo problematični ljudje in to je, večini znano.

    • leonardo 09:20 17.maj 2023.

      Moja sorodnica iz Ljubljane pravi, da nihče še ni naredil toliko za Ljubljano kot on. Če so Ljubljančani zadovoljni z njim, zakaj ga ne more na volitvah nihče vreči iz stolčka? Ima pa nekaj prav. Niti predsednica ne more ( ...prikaži več kar tudi priznava)ustaviti gradnje. In kdo bo odgovarjal za nastalo škodo, če projekt pade v vodo? Bilo bi bolje če bi držala jezik za zobmi. Naj se oglaša tam kjer ji bomo ploskali!

    • popokatopetl 11:23 17.maj 2023.

      Glej, problem je to da on zdaj govori da tega projekta ne more nihče ustavit, čeprav nima GD za del trase in ga brez okoljevarstvenega soglasja ne more dobit na zakonit način. Sam dobro ve, da projekt ni v redu, ...prikaži več če bi bil vredu bi namreč imel narejeno presojo vplivov na okolje in dobil okoljevarstveno soglasje. Sploh ne rečem da je vse kar je naredil zanič, marsikaj je dobro, celo večina projekta nadgradnje LJ kanalizacije je zelo dobra. Ampak tole šerifovsko obnašanje je nesprejemljivo.

    • popokatopetl 11:27 17.maj 2023.

      Hehe, PR od MOL ima izgleda tudi svojo klet, v kateri je 15 voljnih s klikom podprlo šerifa :)

  • lojs 15:18 16.maj 2023.

    zadnji stavek v tem članku je čisti dokaz brezmejne nadutosti in arogance nekoga, ki si je za tarčo svojih neomejenih ekonomski ciljev izbral najleše mesto ... žalostno

    • Boschtjan Zupanchich 16:35 16.maj 2023.

      Ja, Neslovenski Zloben Antislovenec Je, kaj pa drugega, ta migrantićććićććć !!! ! !!!

    • Ender3 00:00 17.maj 2023.

      Boschtjan kam pa Janez sodi potem, ko je prejel prištinski doktorat.

  • popokatopetl 15:51 16.maj 2023.

    ZJ na debelo zavaja. Imajo res kar nekaj dovoljenj, pridobljenih na skrajno sumljiv način. Nimajo pa vseh in za manjkajoči del brez CPVO in okoljevarstvenega soglasja res ne bo šlo - pri čemer CPVO sploh niso šli pripravljat. Pa bi ...prikaži več moralo njemu in njegovim bit kristalno jasno, da velik fekalni vod čez kritično vodovarstveno območje lahko ima škodljive posledice in zato brez CPVO in OS nikakor ne gre.

    • popokatopetl 16:00 16.maj 2023.

      Ni res da lahko končajo brez kinet. Res so se na ARSO zbudili šele potem ko so jih po pritožbah začeli vgrajevat, ampak že na začetku dovoljenja za plastične cevi sploh ne bi smela bit izdana! Če so jih takrat ...prikaži več uspeli zrihtat "pod mizo", jim zdaj ko je zadeva prišla ven za manjkajoči del nikakor ne bo uspelo. In to tveganje so si nakopali na glavo sami, saj je nadgradnja LJ kanalizacije v interesu vseh in bi gotovo dobili soglasja. Finta je le v tem, da se niso hoteli usklajevat o ničemer.

    • popokatopetl 16:04 16.maj 2023.

      "Dodal je še, naj sama ustavi projekt, saj je ona vrhovni organ, obenem pa naj tudi prevzame odgovornost za greznice, ki še niso zaprte." --- Popolna demagogija. Ne more nanjo prelagat odgovornosti za projekt, ki ga je sam zafural. Poleg ...prikaži večg tega ta kanal ne zapira NOBENE greznice! Res jih odpravlja širši projekt, ampak te fekalije bi se dalo bodisi speljat po drugačni trasi okrog območja najpomembnejših LJ zajetij, bodisi nadgradit eno od lokalnih ČN, ki jih zdaj ukinjajo.

    • popokatopetl 16:09 16.maj 2023.

      Res pa tega projekta ne more ustavit NPM, ustavit ga mora gradbena inšpekcija in sodišče. Mislim da bi se morali inšpektorji zavedat, da znajo bit v primeru obotavljanja tudi sami kazensko odgovorni. Žalostno da je zadeva tako zavožena, večji del ...prikaži več projekta nadgradnje LJ kanalizacije je namreč zelo vredu stvar.

    • Boschtjan Zupanchich 16:39 16.maj 2023.

      Hvala Popokatepetel, za tole Odlično Razloženo Pojasnilo , česar Znornalovci niso bili sposobni . Naj se tule vsaj malo podučijo.

  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 18:07 16.maj 2023.

    Naj Janković pojasni zakaj mora iti kanalizacija prav čez vodovarstveno območje, Zadeva žal močno smrdi po njegovih že znanih spremembah kmetijskih v gradbena zemljišča in njegovih novih gradbenih apetitih. Samo en malo resnejši potres lahko pitno vodo v Ljubljani spremeni v scalnico.

    • popokatopetl 23:23 16.maj 2023.

      Nima ZJ kaj pojasnjevat, on zavaja že leta! MOL bi moral naredit (naročit) celovito presojo vplivov na okolje, ki je podlaga za okoljevarstveno soglasje. To zahteva ARSO od 2020, pa CPVO še vedno ni, kar kaže da *ni mogoče*. Namesto ...prikaži več tega je MOL vložil tožbo na odločbo ARSO... ki pa je na trhlih nogah, ker zakon CPVO in OS pač zahteva za gradnje, ki imajo lahko škodljiv vpliv na okolje, kar ta vod nedvomno je, z ali brez kinet.

    • popokatopetl 23:29 16.maj 2023.

      Tretja možnost je da se na ministrstvu spet "premislijo" in za manjkače GD ne zahtevajo CVPO in OS, ampak kdor bi to podpisal bi moral Jankovića res brezmejno ljubit, saj bi praktično s tem podpisal tudi kazensko ovadbo proti sebi. ...prikaži več Rahljanje zakonov/predpisov bi bilo proti tako Ustavi RS kot tudi evropski direktivi o pitni vodi.

    • oneh 00:53 17.maj 2023.

      Problem je tudi sama izvedba del. Na terenu očitno vlada prava anarhija in "šiptarji" pač kopljejo kamor pogledajo. Tako je trasa na več mestih skrenila iz predvidene smeri in je sedaj na parcelah katere nimajo ne v lasti, nimajo ne ...prikaži več služnosti in niso zavedene v nobenem od parcialnih GD. Lastniki pa so odločno proti, da jim bo šel drekovod preko jedilne mize. Seveda , pa imamo svobodo, lastniki se lahko "prostovoljno" premislijo, da bodo namesti župce jedli drek in levaki plešete.

    • jakec1575 08:03 17.maj 2023.

      Popokatepetel in ostali. Cpvo ni bil potreben leta 2015. Traso ni narisal zupankovic ampak zupan strgar. Trasa je bila veckrat preprojektirana do 2006 in tudi po nastopu zupankovica. Ironija zgodbe je, da je gradnja prestala vsa soglasja brez varnostne kinete. ...prikaži več Arso pa ne da soglasja na varnostno kineto, ne na gradnjo. Tudi eu kontrolor nima nobenih tezav s to gradnjo. Kako se pa vodi ta gradnja do ljudi pa je druga zgodba

    • jakec1575 08:05 17.maj 2023.

      Kar se pa tice ciste pitne vode, so klece vodarna ena najbolj onesnazenih ze sedaj in vsaj ena vrtina ne meji. Zaradi greznic in kmetovanja. Ostanki atrazina so se vedno v vodi. Gre za sds punt preko naivnih kmetov. Ljubljana ...prikaži več ima vec kot dovolj drugih virov pitne vode, tudi ce zapremo vse vrtine klece. Vse to najdes na spletu.

  • bobubob 10:11 17.maj 2023.

    Se ta osebek nikoli ne vpraša, koliko občanov je zgroženo nad njegovimi rabotami v škodo skupnosti in še posebej v škodo nekaterih posameznikov? Zagotovo ne. Ker je 'nadmudrivanje' pri njih doma pač nacionalni šport. Pa kljub temu še vedno verjamem, ...prikaži več, da bi se ga pošteni Srbi sramovali, če bi ga bolje (s)poznali.

  • Soljatar 16:00 16.maj 2023.

    kdor je omogočil, da se je ta Srbin povzpel tako visoko v naši državi, bi ga bilo treba javno linčat,zapret do konca življenja in pobrat celotno premoženje njim in njihovim družinskim članom...zarad teh debilov, ki dopuiščajo da neki čefurji zasedajo ...prikaži več vodilne položaje, smo postali ena navadna balkanska socialistična vukojebina, ki se jo bodo vsi resni in pošteni investitorji z zahoda izognili v velikem loku....golazen levičarska, sam za streljat ste...

    • Boschtjan Zupanchich 16:36 16.maj 2023.

      Hja, nastavil ga je pa ROP(arski) (an)Tone !!! ! !!! Oba Sta za Izgnati iz Slovenije !!! ! !!!

    • Avatar Anion6anion
      Anion6anion 19:31 16.maj 2023.

      Ljubljančani smo ga izvolili. Torwj boš moral izseliti najmanj pol Ljubljane. Butl!

    • Avatar Anion6anion
      Anion6anion 21:09 16.maj 2023.

      Boš ti kandidiral soljatar?

    • Ender3 00:02 17.maj 2023.

      Soljatarja za župana Trstenjakove, knedaa..

    • jakec1575 08:15 17.maj 2023.

      Soljatar. Sicer cene nepremicnin raste v lj predvsem zaradi tujih investicij. Turizem pa 10-15% na leto. To sicer ni moj golaz, ampak podatki te demantirajo. 4zupani pred zupankovicem niso naredili petine vseh projektov kot jih je zj. Clovek je umazan, ...prikaži več namazan. Ampak rezultate ima. In zato ostaja. Ne zaradi 20% cefurjev. Vzemi knjigo v roke. Smilis se mi

    • Soljatar 09:14 17.maj 2023.

      ne jakec, cene nepremičnin ne rastejo zaradi tujih investicij, ampak zaradi kroničnega pomanjkanja stanovanj, to je dejstvo...turizem pa nikakor ne raste zaradi Jankovica, ampak zato ker je to globalni trend in jasno, da bo imela prestolnica neke EU države, dobre ...prikaži veče rezultate...sicer pa je ogromna razlika, med časom Jankovica in časom prejšnjih županov, ker takrat še nismo bili v EU in tričetrt projektov v LJ je narejenih z EU sredstvi, tako da te primerjave niso ravno na mestu.

    • Soljatar 09:54 17.maj 2023.

      sicer pa ne razumem po kakšni logiki bi nepremičnine rasle zaradi tujih investiciji?...ni logike v tem...eni ste res smešni, ko hočte izpasti pametni...

    • Avatar Anion6anion
      Anion6anion 10:46 17.maj 2023.

      Pejt solato na tržnico prodajat in tam bučke podajaj branjevkam

  • lojs 16:50 16.maj 2023.

    sprejeli bodo odlok o prepovedi vožnje težkih vozil, ki ga pa njegovem ne bodo izvajali ... le zakaj? ... hmm, to me spominja na lisice v stožicah, ki so jih jeznim lastnikom nataknili redarji, tale zokan je pa potem osebno ...prikaži več prišel reševat zadevo ... mislim, da si vsak volilec tega gangsterja zasluži, da se mu v ksiht reče, da je BUTEL!

    • Ender3 00:14 17.maj 2023.

      lojs zaenkrat Zoki še ni takšen kriminalec kot je, Janez brezmadežni. Po obiskih sodišč in obsodbah je Vodja v veliki predkosti..

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:38 16.maj 2023.

    Zoki mora izkoristiti še svoj zadnji mandat, da si nakopiči denar, ker pri takih projektih se mora pod mizami kar enega denarja pretočiti.

  • Hasan 19:07 16.maj 2023.

    skrajni levčiarji se kregajo . Sedaj vprašanje s kom bo potegnil piranit elektro tajkun lopov Holob.

    • Ender3 00:04 17.maj 2023.

      Hasan kam je potegnil Janez je pa, že znano. Večni luzer !

  • Luksi 20:15 16.maj 2023.

    Jaz sem pa zgrožen, kako se nekemu mafijcu dopišča, da bo zastrupil pitno vodo za celo Ljubljano. Vsem je jasno, da je izkoristil vse luknje v zakonu in, da ignorira vsa opozorila strokovnjakov, pa še vedno nihče ne ukrepa resno...

    • Ender3 00:08 17.maj 2023.

      Luksi jaz sem zgrožen kako je nasprotna stran sposobna vse uničit in prepovedat..

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 19:29 16.maj 2023.

    Gospa predsednica se zaveda da bo po tem drekovodu tekel tudi drek iz ruske dače , zato je pozvala k razumu.

  • Avatar lopov
    lopov 16:11 16.maj 2023.

    V AREST OPANKOVIČA...

    • Boschtjan Zupanchich 16:33 16.maj 2023.

      JA, IN TO NATO NAZAJ DOL DOMOV POSLATI, NA MESTO IZVORA TEGA ZLA , PROTI JUGU , V SRBORITIJO !!! ! !!!

    • Ender3 00:11 17.maj 2023.

      Aktivista tudi Hojsa bi morali nekam odpeljat. Pri koritu je vseskozi, sedaj se od tega distancira..Očitno mu privatna gnojnice bolj odgovarjajo..

    • leonardo 09:32 17.maj 2023.

      Boštjanček, zakaj še nisi poslal svojega idola v Prištino? Verjetno si prepričan, da je naredil več škode Jankovič v Ljubljani kot on v Sloveniji in dlje?

  • Avatar NemškiPartizan
    NemškiPartizan 19:16 16.maj 2023.

    Jaz mislim,da sta onadva ljubimca na skrivaj.

  • Friderik1950 14:53 16.maj 2023.

    Imamo kar nekaj doktorjev znanosti, ki se ukvarjajo z korozijo materialov in lahko glede na razmere v jankovičevem kanalu dobro izračunajo kdaj bi lahko recimo pričel puščati. Imamo kar nekaj ekip z električnimi podganami, ki prav tako lahko ugotavljajo stanje ...prikaži večnje jankovičevega kanala in predpišejo sanacije. Vsi, ki so bili do seda vprašani kaj mislijo o kanalu pa so rekli, da gre za neumnost. Navsezadnje pa bo čez leta v trgovini kupiti pitno vodo povsem normalno.

    • lojs 15:21 16.maj 2023.

      lahko jo boš kupil, ampak bo morala najprej priti v štacuno ... odkod?, pa očitno nikogar več ne bo zanimalo , ali pač

    • LudvikK. 19:23 16.maj 2023.

      Friderik, ti si pa obstal v času. Voda je vedno bolj čista, ne pa da jo boš pil iz flaše.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 16:39 16.maj 2023.

    Predsednica le pazi,da se ne boš javno opravičevala tako kot se je Lorerdan Jankoviču pod budnim očesom Goloba!! Seveda tokrat ne bo v kontroli Golob ampak sam presvetli Kučan!!

    • lojs 16:53 16.maj 2023.

      ne vem če obstaja na svetu primer , ko bi se nek president države moral opravičit županu ... no, pri nas je tudi to možne, čeprav bi pa šlo že malo predaleč ... tujina nas še kako opazuje, ne pozabi

    • Ender3 00:16 17.maj 2023.

      lojs👎 to kar za nekoga pomeni upravičilo in kesanje je za Janeza fikcija..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.