Slovenija
35 ogledov

"Jankovič je za nas kot Berlusconi za Italijane"

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Disco Volante 19:08 05.december 2011.

    Analitik po definiciji besede ne more podajati tako neobjektivnih/pristranskih izjav. No, pravzaprav jih lahko, ampak potem seveda ni analitik!

  • Veteran 19:17 05.december 2011.

    Slovenci smo očitno rojeni za hlapce in sram me je, da sem Slovenec. Jankovič je isti kot Berlusconi, razlika je samo v tem, da ni tako bogat, vendar z mandatarstvom so mu volivci dali licenco za bogatenje in s tem ...prikaži več siromašenje Slovenije. RES ME JE SRAM; DA SEM SLOVENEC.

  • Stolp 22:11 05.december 2011.

    Glede na to kako nekateri Mirsadi in Žurnalčki spodaj mečejo gnoj na tega Makarovića, samo še potrjujejo njegove besede: Jankovičevim volivcem je etika res tuja kot tudi njihovemu idolu.Žal se bodo ta neetičnost oz. nemorala in primitivizem z ...prikaži večz njegovim prihodom na oblast, v slovenski družbi še bolj kazali kot dosedaj.

  • Žurnalček 00:43 06.december 2011.

    Mene nobeno prase novinarsko žalilo ne bo, če pa greš ti preko tega, je to problem tvoje nepokončne drže. Čudi me kako ti je ta ić všeč. Makaroviću dobit ćeš direkt u tvoju prljavu gubicu, kad se sretnemo , pa ...prikaži večpa češ zapamtiti ko nema ETIKE!

  • mirko 08:45 06.december 2011.

    Zelo dober članek. Janković bo imel srečo, ker ga bo pred odgovornostjo totalnega neuspeha rešil propad evra.

  • DUSANJ2000 11:10 06.december 2011.

    Res je - s tem pa so izdali tudi samega sebe - ne samo slovence

  • Žurnalček 13:38 06.december 2011.

    To so 4 glasovi . Pričakujemo da boš naštel vse, samo pazi da ne govoriš tisto, kar ne smeš, da ne boš letel iz službe.

  • Žurnalček 02:41 07.december 2011.

    No tole pa več nima smisla. Obrisali so del naslova v članku , kjer je Makarović govoril , da so Jankovičevi volilci brez etike. Pa kaj se gremo otroške vrtce al kaj.

  • Mkovac22 14:27 05.december 2011.

    Žurnalček, če Makarovič piše resnico, ne pomeni da žali. Resnica pa včasih boli, to pa verjamem.

  • veber 14:41 05.december 2011.

    No ja, etika je potemtakem tuja tudi volilcem SDS -- če podpirajo dejanja, kot so žalitev predsednika republike, primerjava naših sodišč z ukrajinskimi, goljufanje na izpitih, neplačevanje položnic, še bi lahko naštevali. Noben od politikov ni čist ko ...prikaži več solza, so pač politiki.

  • Mirsad Miro Muharemović 14:50 05.december 2011.

    makarončić je navadna paštašuta in janševo podaljšano črevo..pa vendar nismo bebeci da ne slišimo ironijo in sarkazam v vsaki njegovi besedi ki ne gre v prid janši

  • xy 15:41 05.december 2011.

    Sam a je med Jankovičem in Berluskonijem kar precej razlike. Jankovič ni prirejal Bunga-bunga zabav, si ne naroča mladih prostitutk. Jankovič ni medijski mogotec, kot je to Berluskoni in je hotel postati Janša z prevzemom Dela in Večera. Jankoviča so ...prikaži več novinarji čakali vsako sekundo in mu hoteli naprtiti zrežirane napake iz centrale SDS, Janšo pa so božali na novinarskih konferencah še posebaj novinarka iz RTV SLO. Je pa še bistvena razlika med Jankovičem oz. Berluskonijem in Janšo. Jankovič in Berluskonij nista bila vojna dobičkarja kot Janša. Janši pa je to itak v družini ;)

  • mirko 08:54 06.december 2011.

    Najbolj žalostno je pa to, da bodo slovenci zaradi razočaranja, ponižanja in sramu začeli tako imenovano "pasivno sabotažo" Kaj to pomeni, lahko opišem z dvema besadama, "Ko jebe državo". Tako razmišljanje bo pogubno za slovensko gospodarstvo in slovenski narod. <br ...prikaži večr />Glavni krivec pa sploh ni Jankovič, ampak režiserji politične zarote V prvi vrsti Kučan, Stanovnik, Türk, delno tudi Bučar.

  • Žurnalček 19:05 03.maj 2014.

    Če bi bil ti pošten človek in pošten Slovenec si ne bi dal Nica Veteran. Se razumeva ?

  • Žurnalček 14:13 05.december 2011.

    Marš prase Makarovićevo, da prase. Kdo ti je kriv, če ti samo prsti nog gledajo iz JJ riti in zdaj, ko si popušio na vsej fronti ZLASTI PA NA SVOJI STROKOVNI , kar je najhujše, kar se ti lahko zgodi ...prikaži veči v javnem življenju, želiš z žalitvami Slovenskih volilcev, oprati in zamegliti svoje hlapčevstvo Janši. Goni se ti in tisti , ki ti je dal diplomo v 3PM. GORAN NONKOVIĆU a boš res vsakemu propadlemu človeku , dal prostor , da nas žali !!

  • aaarri 14:18 05.december 2011.

    pri vsem tem me najbolj žalosti ravno to, da se jankovićevi volivci zavedajo, da do vsega tega denarja ni prišel na zakonit način (+ne dvomijo, da ima prste zraven pri vseh tistih ciprskih firmah in še kje), ampak jih to ...prikaži več sploh ne moti. potem se vprašam, med kakšnimi ljudmi živim... med ljudmi, ki jim ni pomembno, če so drugi lačni in premraženi, samo da je njim fino toplo v svojih graščinah, da jejo pršutke in kaviar in se vozijo v mercedezih.

  • Žurnalček 14:57 05.december 2011.

    Očitno nisi seznanjen z povezanostjo politikov in sociologi , ki delajo skrivaj izključno po njihovih komandah, ko pa jim zaradi tega pade stroka in ugled , potem pa žali v svojo obrambo SLO volivce, namesto da se potuhne v Robanov ...prikaži večv kot.!! Mene ra gnida žalila ne bo, ker znam vrniti nazaj, če pa ti ne veš kam pes taco moli , ti pa jaz kriv nisem!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.