Slovenija
22 ogledov

Janković ≠ Kučan, SDS ≠ SDS

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • SVARUNKA 08:54 31.januar 2012.

    PROTIZAKONITA IN PROTIUSTAVNA IZJAVA PREDSEDNIKA DRŽAVE DANILA TURKA - DIREKTEN NAPAD NA USTAVNOST IN ZAKONITOST REPUBLIKE SLOVENIJE IN IZPODKOPAVANJE NJENEGA PRAVNEGA SISTEMA IN TEMELJEV DRŽAVEIzjava Danila Turka v medijih danes, dne 25.1.2012 dokazuje, protiustavno in protizakonito delovanje predsednika ...prikaži več ter zavzemanje za protiustavnost in protizakonitost. Pravnomočni obtožni predlog in pravnomočna obtožnica sama po sebi ne pomenita še prav ničesar. Šteje se, da je kriv, kdor je obsojen na zakonitem in nepristranskem sodišču s pravnomočno sodno odločbo. Dokler sodba ni pravnomočna, se šteje za nedolžnega vsak, tudi tisti, proti kateremu poteka predkazenski ali kazenski postopek, kar navaja in zagotavlja Ustava RS.Zato je t.i. "kazenski" postopek, ki poteka proti g. Janezu Janši brezpredmeten, saj se gospod Janša šteje za nedolžnega. Pa tudi sicer je postopek montiran in gre v bistvu za za konstrukt s strani starih struktur s Kučanom na čelu, ki je mimogrede, ob

  • otohazza 14:10 17.december 2011.

    Zopet nas bo vodil Milanček, in ostali ostareli partizani.Žalostno.

  • Darko 14:09 17.december 2011.

    so politiki, ki imajo državniško držo in so politiki, ki je nikoli ne bodo imeli in se je naučili med njimi je Janković.

  • Avatar roksa
    roksa 13:12 17.december 2011.

    Bojim se, da je Šerif samo nastavljena lutka v rokah UDBO MAFIJE!!!!!

  • Stolp 16:52 17.december 2011.

    poravek: v prvih dveh letih KRIZE smo izgubili 5% standarda

  • fred 19:58 18.december 2011.

    lepo povedano reče se starci.

  • Žurnalček 10:24 22.december 2011.

    3

  • Srbijanković 13:39 17.december 2011.

    "Janković je pokazal, da mu Kučan ni vzor."Napačna ocena. Pozabljaš, da je Kučan Jankovićev mentor. Pred volitvami so se pri Turku redno dobivali Janković, Kučan in Stanovnik (povedala tamkaj zaposlena). Po eni strani pričakovano, po drugi pa žalostno, ...prikaži več da državo namesto uradnih inštitucij vodijo neki upokojeni strici.

  • PIKO5 21:53 17.december 2011.

    Ideja o slovenski državi je že dokončan projekt. Končal se je s temi volitvami.Predsednik države je Madžar, nekdanji visoki politik in partijski diplomat.Nekdanji predsednik Kučan je najuplivnejša oseba v Sloveniji, govorim o nekdanjemu predsedniku kumunistične partije slovenije.<br ...prikaži več />Predsednik slovenske vlade je Srb.O kakšni slovenski državi pa vi govorite? Lepo vas prosim. Srbi so šli iz vojne s Slovenijo po 20 dneh, dobili pa so še eno Srbijo po 20 letih - brez boja, brez krvi. Slovenec mu jo je šenkal. Ideja slovenske dežele bo za večno v mojem srcu, v moji domovini pa je preveč izdajalcev.

  • Tupamaros 06:58 18.december 2011.

    Goran, pojdi domov in obleci trenirko. Pikos, pridružim se tvojemu pisanju. 20 let se Slovenijai tako ali drugače poskuša osamosvojit, vendar je sedaj zdrknila v še večjoss"sramoto"..28 % volivcev je zanikalo svojo domovino.

  • Žurnalček 10:30 22.december 2011.

    Nonkoviću kaj se greš in predstavljaš mitraljesca kot eno relevntno politično osebnostjo. Mitraljezac je politično mrtev in če se tega zaveš prej, tem bolje zate. No lahko se vrne in skoči na vrh , vendar izključno kot Dolfe, kar pa ...prikaži več pa mislim da si tega tudi ti ne želiš. A za kaj je politično mrtev. Zaradi Mercatorja , Mercator je njegova grobnica, sam žal ta grobnica bo pokopala tudi pol Slovenije. Ti pa o njem še nekaj govoričiš, dej no bit resen.

  • Stolp 16:47 17.december 2011.

    Volite kar še naprej ta leve ja. Vsakič pri vsakih volitvah vas našamarijo s kako novo stvarjo(letos Janković in Virant npr.).V članku pri Gospodarstvu na teh straneh piše da smo v prvih dveh letih izgubil 5 % standarda ...prikaži več glede na Evropo(trenutno smo na 86 % - najnižja Bolgarija s 44%). Za letos še ni podatkov.Kar tako naprej, da pridemo na raven Bolgarije ali pa celo Albanije.Živelo Jankovićevo alias Butaleland!

  • Veteran 22:00 27.maj 2012.

    Novković ti pa res ne veš kaj govoriš.

  • privat 09:22 18.december 2011.

    nobene razlike ne bo v vladavini Slovenije...klan iza kolisja je isti..isti generali ,isti majorji,isti svetovalci...Kar pomeni da bo policija izvajala iste postopke(samo nadzor CPP in ustrahovanje malih ljudi z visokimi roparskimi položnicami) sodišča bojo imela nalogo zavlačevati demokracijo in pravice ...prikaži več malih ljudi..itd...kakor od leta 91 dalje..,če imaš visoko žlahto profitiraš...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.