Slovenija
22 ogledov

"Janković poskuša zbrati ustavno večino"

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Tupamaros 10:27 06.december 2011.

    GZS skupaj z njenim predsednikom Miličem takoj nagnati, ne na zavod za zaposlovanje po 300€ /mesec ampak delati za pol manj javna dela.

  • Žurnalček 12:17 06.december 2011.

    NE BO GA !!!! ČAKATE ZAMAN !!!!! Z izdajalci noče imeti noben pošten in pokončen človek nič . RAZUMETE AL NE RAZUMETE !!!

  • 1111 16:05 06.december 2011.

    ...seveda bo...malček drame pa mora bit...ker če ne, se bo opozicija med sabo pobila...

  • privat 18:26 06.december 2011.

    zadnja šansa birokratov pred revolucijo je prav Janković...pa naj se igra začne!

  • Stolp 19:12 06.december 2011.

    Zakaj bo pa potem Viranta vzel v koalicijo? Tako kot je izdal Janšo lahko tudi njega.Seveda pa je Kučanov klan mafija in naivni Virant bi jih tokrat dobil pa fejst po njuški. Tako kot jo je Jelinčič(mimogrede tudi ...prikaži več Kučanov projekt) dobil z UDBA afero in dvakratnim razkolom v stranki, ko se je uprl svojemu botru in ni več hotel za levico nabirati glasov nacionalistov. In danes je žalostno ostal zunaj parlamenta!

  • Sajko Sojka 00:16 07.december 2011.

    jugo jugo moja jugo kućo moja jedina. bolja juga nego avstrijski konjušar

  • Sajko Sojka 00:24 07.december 2011.

    samo hrabri pobedjuju a tisi taj. janšu mafijozu u arest vse je prodal z svojo mafijo sam ga glupi podpirate a nimate niti 500 evrov prihrankov. jankovič je vsaj povedo da ma tolk denarja.da je nepošten tih bi bil

  • širhakl 00:45 07.december 2011.

    A ni Zoki KAPITALIST? Pa levičarje simpatizira.Tle nekej ne štima!

  • Žurnalček 13:06 07.december 2011.

    Virant ni izdal nobenega, kajti vsk človek v SLO ima pravico narediti stranko in iti na volitve. Erjavec je pa podpisal koalicijsko pogodbo, noben ga prisilil ni , razumeš podpisal, potem se je šel pa veternice.

  • gec 19:08 07.december 2011.

    kje si majmune?a si dobil banano?

  • zic 19:56 06.december 2011.

    banana republika je dobila banana voditelja....gospodarstveniki si veliko obetajo!? boste pol povedali....manager ne more vodit države in pika!!! pa se boste to čez nekaj časa spomnili!!!

  • Žurnalček 14:05 07.december 2011.

    Ti kdo brani da postaviš na noge KPS. Evo mene kod tebe!

  • Stolp 21:55 06.december 2011.

    Ustavna večina? Ne vem zakaj se mi poraja pred oči Nemčija v 30-ih letih: gospodarska kriza, revščina, brezposelnost... zelo ploden tla za 'novega človeka', novo stranko, popuslistično stranko...Ja najprej je bila tudi samo absolutna večina, potem ...prikaži več po združitvi z nekaj podobnimi strankami(pravzaprav priključitvi) pa ustavna. No potem pa vemo naprej...Aja, ta človek tudi ni bil Nemec!

  • Dusan Mmarn 13:45 07.december 2011.

    pri nas ze davno ni levice .ti ki se kitijo z to opcijo ne vedo za druge .zal . tako da so zame vsi isti . denar ne smrdi nobenemu .vladanje pa je tudi fetis posebnega zadovoljstva . zalostno pa ...prikaži več je da vecina naroda se vedno versko prisega na svoje liderje kateri se ne ta narod spomnijo S A M O ko rabijo volilne glasove , tako ko ta cirkus mine so namenjeni samo sebi . seveda vsi skrbijo da cim globje pomakajo kljuncke-vreco - v dzavno -torej naso skupno . kaj dobi narod pa sami veste .toda kdaj boste ljubi sodrzavljani le spregledali . esmeralda je sicer na koncu TV novele a je vseeno . narod pa nic .kaj 20. let se ni dovolju........pa lepo naprej mizite in bodite tihi in gluhi . take rabijo nasi vrli politiki.seveda pridno placujte vedno visje davke da eliti ne bi kaj zmanjkalo . je kriza in decki rabijo vec . PA SRECNO .....

  • Stolp 18:37 06.december 2011.

    Dejte no nasedat! Itak so že Kučan in njegov klan, ki so tudi nastavili Jankovića in Viranta, vse vnaprej določili: Ona dva in še SD bojo šli v koalicijo. Za stabilnost le-te manjka še četrti, to pa bo DESUS ali ...prikaži več pa SLS.To kar se zdaj dogaja: vsa ta 'ostra' izmenjava mnenj pa 'sestanki' pa kao eno dajajnje pogojev,.. to je vse šov za narod. Dejte se že zbudit pa ugotovte da to vodi en sam človek, en sam klan, ki samo menja figure na šahovnici(LDS; Zares, SD, Janković, Virant,.... bog vei kaj bo še v prihodnosti).

  • Franc Bukovec 22:23 06.december 2011.

    SD ne gre v koalicijo. 100%. Kar je tudi prav. Pa kaj res mislite, da bodo v SD podprli opankarja, tako, da mu bodo pustili vodit "našo" državo oziroma "domovino"? Poleg tega je treba vedet, da je kar nekaj SD-jevcev ...prikaži več prestopilo k Opankarjem. Kaj mislite, da bo Pahor, prej njihov predsednik, zdaj v koaliciji v manjšini in poslušal ex-SD klapo? Dejte ga no lomt. Dvomim, da bo opankarju sploh uspelo sestavit vlado. Težka bo. Prej bo mandatar Janša

  • Žurnalček 23:34 06.december 2011.

    Nikoli do tega momenta nisem videl naslovne slike niti naslova ! Moj komentar je pa spodaj. A zdej nas boste pa še vi zajebavali. Kaj se to pravi , da jaz komentiram naslov , ki je bil drugačen, sedaj pa ...prikaži večpa moj kakor tudi ostali kom. spodaj tolčejo totalka mimo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Žurnalček 14:10 07.december 2011.

    Potrebna je za spremembo zakona o referendumu. S takim zakonom se ne more sprejemati kapitalnih odločitev, ki so nujno potrebne za unčikovito delo vlade. Mim grede bomo pa izglasovali tudi ustavni zakon -Vsako mesto vsaj dve TITOVI ulici.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.