Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
12 ogledov

Janković, povabi Janšo

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 00:51 05.december 2011.

    Zadostujejo samo 3 stranke !

  • Nena 23:41 04.december 2011.

    Če je Janković pameten, ne bo sprejel nobenega sodelovanja z Janšo. Tako bodo v koaliciji 4 stranke, kar je zagotovo bolje kot 2, saj bo tako zastopanih več interesov in bo manj možnosti za politične zlorabe. Pa trikrat hura, da ...prikaži več smo se končno rešili Jelinčiča!

  • mirko 01:07 05.december 2011.

    Naslednje leto bo nastal v državi kaos, takoj ko se bo narodu znižal življenski standard (kar se bo 100% zgodilo) bo Janković tako hitro, kot je na oblast prišel bo tudi odletel.

  • Žurnalček 00:50 05.december 2011.

    Goran Nonkovič , res da si direktor, vendar za to nimaš nobene pravice da ljudem samo sploh nakažeš na možnost sodelovanja ZJ z JJ. In ti prokleto dobro veš zakaj te možnosti ni. Če bi to želel razložiti, bi pač ...prikaži večč moral povedati veliko gnoja o JJ.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 05:59 05.december 2011.

    Volitve so se izšle po mojih željah,edina stvar,kar me moti je NSi,ta črna razdiralka Slovenije,bi morala ostati zunaj parlamenta!

  • Stolp 08:11 05.december 2011.

    Točno! Janša se je sam zaklal s temi pogodbami! Kaj mu je bilo tega treba! Odpustiti celoten PR!

  • KOJAK 08:57 05.december 2011.

    Jankoviću bo nedvomno uspelo, saj ni tako obremenjen z delitvijo levo-desno kot Janša. Pa tudi z SDS bo sposoben sodelovat. Sam se je izrekel, da ni možno sodelovanje z Janšo ne pa z SDS.

  • Dusan Mmarn 14:20 07.december 2011.

    jansa si je sodil sam pokazal je kaj je . nic boljsi od pahorja clovek narcis .vase zagledan nepogresljiv z svojo resnico . to mu je narod pokazal. vseeno me cudi da mu toliki se verjamejo a kaj ko je ...prikaži več lepo poskrbel SAMO ZA LJUDI OKOLI SEBE. ostali mso samo verniki velikemu idolu . se vidi da moz obvlada titove laSTNOSTI O KULTU OSEBNOSTI . samo da se vedno pljuva po njem ceprav uporablja njegove metode . res cudno . upam vsaj da bodo njegovi sopoliticni prijatelji videli kaj jim je z sojim ponasanjem storil . nekaju resnih ga je ze davno zapustilo .kje je hvalica ki9 je vcasih bil njegovo trobilo. no pa virant ki tudi ni po prezganki priplaval . sem vesel zanj ki mi je bil zanimiv tudi ko je bil se v SDS.stranki. POVZETEK nekaj pa se le premika da zacnejo ljudje misliti z svojo zdravo logiko. narod vsak ima pravica do svoje logike in ne se liderjem podrejat . a je kateri kaj storil dobrega za vas . koga briga barva in cigav je poglejzte kaju je storil dobrega za V A S SAME ne zase .

  • Žurnalček 01:14 05.december 2011.

    Evo tebi jedana Srbska poslovica: SANJA SVINJA O KORUZI, ti in JJ.

  • backlight 09:23 05.december 2011.

    Predlagam nekaj čisto drugega - koalicijo med Janšo, Pahorjem, Virantom in Žerjavom. Pod pogojem, da bi Janša zmogel (sam pri sebi) in ostalim trem ponuditi enakopravno partnerstvo (ne glede na število sedežev v parlamentu). Koalicija bi hkrati opoziciji ponudila 'partnerstvo ...prikaži več za razvoj/izhod iz krize'. Janša bi moral narediti še nekaj. Dati javno izjavo, da bo, če bo na sodišču (tudi tujem), že na prvi stopnji, spoznan za krivega, brezpogojno odstopil z vseh položajev. S tem bi sodišču na nek način povrnil veljavo, verjamem pa, da si sodniki ne bodo zlorabili sodišča v politične namene.Nisem pristaš JJ, prej nasprotno, a sem pripravljen svoje vedenje in mnenje o JJ zamrzniti za ta mandat, če Janša dokaže, da zna biti tudi državnik.

  • Žurnalček 02:10 06.december 2011.

    Oni niso volja volilcev ampak volja pedrov in pedofilov z prižnic.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.