Slovenija
11 ogledov

Janković se brani

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žvižgač 10:51 12.oktober 2013.

    Od poštenjaka sin Damjan si je dal vpisati zemljiški dolg na stanovanje, kot piše v Dnevniku, verjetno ima plačane vse račune v podjetju, ki mu ga je pošteni ata podaril in ga vsake tolk časa na bančni avtomat pošlje, da ...prikaži več mu dvigne kaj dnarja za sendvič iz neplačanih terjatev iz lastniškega deleža. Upajmo, da bo kdo odprl te zemljiške dolgove in pogledal upravičence iz zemljiškega dolga. Po mojem je na zemljiškem dolgu naveden kot upravičenec prav ata.

  • ac-dc 09:16 12.oktober 2013.

    Še vedno mu ostane Ciper.

  • Oxxo 09:35 12.oktober 2013.

    Zoki = mafijski kralj Ljubljane.Za mesto Ljubljana je naredil veliko - za svoj žep še več.

  • ac-dc 09:39 12.oktober 2013.

    Ob takih očitkih se vedno spomnim na to, kako so v srednjeveški Ljubljani kaznovali goljufive peke....

  • privat 08:10 14.oktober 2013.

    če je to vse dokazlivo in resnično v prvi vrsti upam,da ga policija zasleduje ,ker Slovenija mora dobita ukraden denar nazaj...vsekakor na ta račun da pusti minimalne pravice malih ljudi. Vprašanje pa je zakaj to vse toliko traja ,če je ...prikaži več oblubljeno evropi ,da se bo preganjal organiziran kriminal...

  • dragec 08:06 12.oktober 2013.

    kaj je to, da se odločamo za župana, sodelovanje v mešetarjenju

  • Žvižgač 10:21 12.oktober 2013.

    Če vzamemo v zakup vse kar je ta človek do sedaj pokazal in potegnemo vzporednico s Popovičem, Kanglerjem, Šrotom in še kom ter na drugi strani ovrednotimo delo pravosodnih organov, ki v desetih letih skoraj ničesar niso sposobni pravnomočno procesirati, ...prikaži več, ni čudno, da ti poštenjaki ostajajo trdno v svojih sedlih. Še več, ti ljudje so kreatorji javnega mnenja, katero jim je zelo naklonjeno, saj se premeščajo iz funkcije na funkcijo ali vlečejo iz mandata v mandat. Bebav narod pa se sprašuje zakaj so denarnice tanjše in položnice višje. Ob tem bi radi imeli boljše pobiranje davkov tako, da DURSU, CURSU in policiji jemljejo proračunska sredstva, medijsko pa se spravljajo na obrtnike, ki komaj preživijo z opravljanjem dejavnosti. Raje jih vidijo na Zavodu za zaposlovanje kot iskalce zaposlitve.

  • bingbong 09:19 12.oktober 2013.

    Moram reči, da je Zoki izjemen človek. Direktor Najboljšega soseda, ko je zanj "poceni" kupoval zemljišča in še bolj " poceni" gradil. Podizvajalcem vedno "pomagal", tako da jim ni vsega poravnal, ker so bile reklamacije ali želje po "hitrem" plačevanju ...prikaži več prehude. Je izjemen politik, moram reči, da obvlada vse balkanske "finte" in s svojo izjemno špreho "obvladuje" vse poslušalce s končanim drugim razredom OŠ in seveda Murglaše in ostale vernike. Jaz verjamem vanj, saj iz dneva v dan dokazuje, da s svojimi podlimi, zahrbtnimi in mafijskimi posli hiti na sodišča dokazovati, da je zrel za politični in gospodarski počitek. Zoki kralj je upal, da bo kdo od sinov lahko podedoval prestol, kot v normalnih demokracijah, vendar ne kaže najbolje.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.