Slovenija
23 ogledov

Janković: "Zamenjali bomo vse nesposobne"

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • vladek 07:53 28.november 2011.

    Janković: "Zamenjali bomo vse nesposobne"Tole pomeni,vse tiste ki niso za mene

  • Marko Rossi 10:07 26.november 2011.

    še v Ljubljani so vse ceste uničene pa misli drugje kar rihtat. Vse kar se je lotil je narejeno samo na polovico s stožicami vred. polovico je gradbišča on pa da je Ljubljana najlepše mesto. še dobro da sem se ...prikaži več odselil od tam. Kar se tiče zamenjave nesposobnih naj začne pri sebi, ker ni tako sposoben kot se dela

  • vladek 13:02 26.november 2011.

    Bravo,tako se govori.Slovenija Slovencem a ne solatarjem

  • jaki 16:08 26.november 2011.

    škoda komentarjev za tega "ljigavca"

  • jst 16:30 26.november 2011.

    NIsem si mislil da tako hitro odhaja iz vlade:)

  • širhakl 01:14 27.november 2011.

    JA,VEČGA ŠALABAJZERJ PA ŠE NE.SEBE IN RAZVAJENE SINKOTE(ČIST CRBSKA POSLA - SAMO SIN I BOG) NAJ ODSTAVI OD KORIT Z DENARJEM,PRIVILEGIJI,ZVEZAMI ETC.

  • Katja Lovšar 09:41 27.november 2011.

    Bravo G. Jankovič, moj glas je vaš.! Ostalim 20% ljudi k mi boste pa zdei dali minus bom pa samo rekla ČAO !!!

  • 1111 09:21 26.november 2011.

    podjetnik Ante Guberac, naj bo kar tiho, pokvarjenec prekleti...če ne bi Popotu rit lizal, ne bi imel vsa gradbena dela na obali...tukaj je precej nečednih poslov, kje je protikorupcijska komisija???

  • zic 22:32 26.november 2011.

    v glavnem volil tega Jankoviča ne bom, ker najlažje je pa lapat....doma naj porihta svoje nesposobne sinove potem bo pa državo...joj kako mi gre tale šerif na živce pa ljudje naivni ker mislijo kaj bo on uredil...popolnoma nič!!! volili ga ...prikaži več bodo pa čapci k mislijo, da se v državi urejajo zadeve po balkansko!!!

  • Tomaž Lipovšek 09:58 26.november 2011.

    v mercatorju je igral solo igro in ga je zaigral . mercator je najdražji trgovec, v ljubljani je igral solo in ljubljana je najdražja občina, posledice pa bodo nosili davkoplačevalci še mnogo let zaradi nezavedanja situacije. To da hoče v ...prikaži veče v politiko me ne preseneča saj pijavka hoče preživeti, hoče izsesati še zadnjo kapljo krvi. Zamerim državljanom ki so neodgovorni in svoj pomenben glas dajo človeku ki jih bo opeharil, Jankovič je enako kordež bavčar tovšak.... s tem da su mu stopili na prste,... zatorej Slovenke in Slovenci , resnično povem vam stopimo na prste temu in pojdite na volitve oddajte glas komurkoli in stem zaustavite pijavko Slovenije. Leta 1991 smo jih zaustavili z veliko večino , čas je da to ponovimo ! Narod si bo pisal sodbo sam ! Živeli Slovenke in Slovenci ! Bog Vas živi !

  • McClain 10:11 26.november 2011.

    Prvega mora zamenjat svojega sina, ki na desetih firmah dela minus na minus in to miliojonski. Mal poglejte rezultate njegovih firm.

  • Method 10:42 26.november 2011.

    Pa z SDS ne grem v vladoDej folk mal pomislite, ko pravi da z SDS ne gre v vlado ce zmaga kaj se nam obeta vsi zakoni predlagani od te ali one stranke ovrzeni, stranke morajo skupaj sodelovati vsaj ...prikaži večj malo sploh pa stranki, ki bodo zasedli 1,2,3 mesto da bo sploh kaksen dober zakon sprejet a on si vnaprej upa govoriti s tem ter tem nebom sedeloval odločal bom po svoje (komunizm) a on pravi da nerabi 40-50 glasov druge stranke,obeta se nam brezvladje , kjer se bodo naslednja 4 leta spet kregali ta pa ta je ta zakon zavrgel (prelaganje krivde en na druzga in v slovenski politiki bo spet samo medstrankarsko kreganje.Kdo mu je pa narocil da nesme z SDS sodelovati pa usi vemo (g Milan Kučan) po tem se vidi da bo g Jankovič marioneta v vladi, kjer bo od vzadaj ukazoval Kučan kako pa taksna vlada deluje smo pa videli pri prejšni vladi.....

  • wester62 20:44 26.november 2011.

    jaz pa mislim,da lahko naredi več kot ostali. iz preprostega razloga ker je gospodarstvenik in to rabimo ,ne pa vojaka kot je janša. če janša zmaga bo vojska delala red med demonstranti ker jih bo veliko.lp

  • skat 12:56 26.november 2011.

    Z zadolževanjem je lahko graditi. Ali bi to počel v celi državi?Najlepše mesto? Ali je tudi najbolj prijetno za življenje. Brezplačnih parkirišč ni nikjer več in še manj naj bi jih bilo. Polovica cest zaprtih za promet, namesto enosmernih. ...prikaži več. Praktično ne moreš pripeljati niti nujnih stvari do svojega bivališča......Da ne govorim o nezakonitih in nemoralnih dejanjih v njegovi družini na katero se tako rad sklicuje.

  • privat 18:25 26.november 2011.

    najbolje je bojkotirati te nedemokratične volitve!! Kak jankovič,kak pahor...pa kaj niso oni kraljevali do zdaj??' Ja kdo pa je potem kriv za krizo?? Njihovo vozilo ,samo drug voznik(neznani) V vašem primeru bi imeli plembo vozila in dobro položnico za uzdrževanje ...prikaži veče ne-demokratičnega ,politično motiviranega sodišča Slovenije...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.