Slovenija
6 ogledov

"Jankovićeva poteza neracionalna"

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • slajan 14:43 27.april 2014.

    Zoki MORA ostati čim višje ne zaradi egoizma in narcisoizma, temveč potrebe po zaščiti celega plemena Janković, ki bo ob morebitnem padcu glave družine korak bližje Dobu. Funkcije in pozicija Jankoviču in sinovoma zagotavljajo varnost in prepotrebne veze, kot tudi ...prikaži veči ščit pred mrhovinarji, ki mu trenutno ne morejo nič. Človek z Zokijevo zgodovino bi v tujini že prišel iz zapora, medtem ko je pri nas med najvplivnejšimi.

  • Žurnalček 14:50 26.april 2014.

    Pribac , Jankovič se nikoli ni ukvarjal z in na temo enotnost stranke , kajti on je stranka in člani gredo za njim in njegovo vizijo , ker vedo , da kar reče , tako se bo tudi zgodilo. Jankovič ...prikaži več ni noben politik , ampak je gospodarstvenik in težak garač in to vedo vsi člani stranke, tako da se z enostnostjo stranke PS , tebi in ostalim politikantom ni treba ukvarjati in razbijati glav ! Res da si en profesor , sam tlele si ga pa 100 % pihnil že na samem začetku . Za ostalo pa , kdo si od koalicijskih politikantov upa iti na volitve ? Mogoče Erjavec , dost je bilo njegovega osebnega škodovanja državi , mogoče pilot in predavatelj Zavirant , Lukšič pa lahko dobi od nas članov , samo eno na gobec , po domače rečeno al misli mogoče na koalicijo z krivonogim kriminalcem ?

  • Pepe1 06:57 27.april 2014.

    Jankovič je garač samo takrat ko se pretaka družbeni denar v njegov žep nevem zakaj si tako slep ali imaš tudi koristi ko ga potpiraš

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.